Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις επιλογές εμφάνιση χαρακτήρων υπάρχει ένδειξη για το πόσο μου έχει μείνει? Γιατί ενώ το ενεργοποίησα, δεν είδα κάτι.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις επιλογές εμφάνιση χαρακτήρων υπάρχει ένδειξη για το πόσο μου έχει μείνει? Γιατί ενώ το ενεργοποίησα, δεν είδα κάτι.

Στο εμφανίζει μόλις "γεμίσει" η πρώτη σειρά

Δημοσ.

Το iOS 4.3 είναι ήδη διαθέσιμο για όλους. Το θέμα είναι κάποιος που δεν θέλει Jailbrake στο κινητό του και αναβαθμίσει στην 4.3 τι κερδίζει ουσιαστικά ?

Δημοσ.

Home Sharing = μουσική από το iTunes του WiFi που είναι το iPhone

Mobile Hotspot = μοιράζεις το 3G σήμα σου σε συσκευές που έχουν Wifi, κάνοντας το iPhone WiFi hotspot.

Ταχύτερο -κατά Apple, πάντα- Safari

Μεγαλύτερη και πιο ενσωματώσιμη σε 3rd party apps χρήση του AirPlay = μοιράζω εικόνα και ήχο από τη συσκευή σε άλλη συμβατή με το AirPlay. Βασικά το AppleTV.

Συν ότι μερικά updates σε γνωστά apps, ζητούν επίμονα σαν ελάχιστη απαίτηση να έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση.

Δημοσ.

Home Sharing = μουσική από το iTunes του WiFi που είναι το iPhone

Mobile Hotspot = μοιράζεις το 3G σήμα σου σε συσκευές που έχουν Wifi, κάνοντας το iPhone WiFi hotspot.

Ταχύτερο -κατά Apple, πάντα- Safari

Μεγαλύτερη και πιο ενσωματώσιμη σε 3rd party apps χρήση του AirPlay = μοιράζω εικόνα και ήχο από τη συσκευή σε άλλη συμβατή με το AirPlay. Βασικά το AppleTV.

Συν ότι μερικά updates σε γνωστά apps, ζητούν επίμονα σαν ελάχιστη απαίτηση να έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση.

Ρε συ x_vagos_x για πες τι ακριβώς κάνει το Home Sharing.

Δηλαδή, μπορώ να "παίρνω" την μουσική που έχει η βιβλιοθήκη του iTunes στο κινητό ή απλά μπορώ να ακούω αυτό που επιλέγω από την βιβλιοθήκη του iTunes;

Δημοσ.

Θα είναι όπως και με δυο υπολογιστές που μοιράζονται μια iTunes Library. Στις ρυθμισεις τσεκαρεις το Sharing Library. Μπορείς να ακούσεις όσο μένει ανοικτό το iTunes στον υπολογιστή που έχει τη μουσική από έναν άλλο που έχει iTunes. Αρκεί να είναι τα μηχανήματα στο ίδιο WiFi.

Όσο λοιπόν μενει ανοιχτό το iTunes της "πηγής" από iOS 4.3 μπορεις να ακούσεις τη μουσική της.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

s.o.s ερώτηση γιατί μόλις το πήρα και δεν ξέρω τι να κάνω.

Όταν το κουνάω κάνει ένα μικρό τσικ τσικ.

Κρατώντας πατημένα τα κουμπιά διαπίστωσα οτι προέρχεται απο το power button.

Τυχαίνει και έχει και ένας συνάδελφος την ίδια συσκευή και τσεκαροντάς το διαπίστωσα οτι δεν του κάνει το θόρυβο.

Τι κάνω τώρα?

Το πάω για αλλαγή?

Δημοσ.

Φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα.Τσέκαρα άλλη μια συσκευή και δεν το είχε.

Διαβάζοντας για το θέμα που μάλλον το έχουν πολλοί μάλλον δεν αξίζει να μπω σε διαδικασία με την vodafone που ,διορθώστε με αν κάνω λάθος, χρειάζεται για κανα 10ήμερο την συσκευή για check άσχετα που την έχω λίγες ώρες.

Δημοσ.

Καινούριο το πήρα και δεν το έχω πάνω από 20 μέρες. Το κάνει αυτό. Δεν τρέχει τίποτα, ας μη τρελαινόμαστε. Μη βγάζουμε από τη μύγα ξίγκι.

Δημοσ.

Παιδια θελω να βαλω ενα screen protector στο 4αρι μπροστα. Να παρω ενα της σειρας οτι ναναι που κανει 3-4 ευρω ή παιζει ρολο να παρω καμια καλυτερη μαρκα τυπου zagg κλπ; Θα την κανω την δουλεια μου και με ενα απλο protector;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα,

s.o.s ερώτηση γιατί μόλις το πήρα και δεν ξέρω τι να κάνω.

Όταν το κουνάω κάνει ένα μικρό τσικ τσικ.

Κρατώντας πατημένα τα κουμπιά διαπίστωσα οτι προέρχεται απο το power button.

Τυχαίνει και έχει και ένας συνάδελφος την ίδια συσκευή και τσεκαροντάς το διαπίστωσα οτι δεν του κάνει το θόρυβο.

Τι κάνω τώρα?

Το πάω για αλλαγή?

Φίλε μου δεν είναι το power button που κάνει τον θόρυβο (Τσικ Τσικ!). Είναι ο φακός της κάμερας που έχει autofocus. Απολύτως φυσιολογικό. Με γεια το κινητο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...