Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

haha για να μην αποπροσανατολιζεις την συζητηση αλλο , αν παραδεχθω οτι δεν ειναι παρανομο να διαμοιραζεις πνευματικο υλικο τριτων , θα αποδεχθεις οτι το ΒΤ ειναι αχρηστο στο iphone? :fear:

τα ποστ σου ειναι μονο 4 γραμμες , γιατι εστιαζουν μονο εκει που θες , για να δημιουργησεις εντυπωσεις γι αυτο που νομιζεις οτι θες να αποδειξεις για μενα.

Να συμπληρωσω για οσους ενδιαφερονται: το iphone ΔΕΝ στελνει με υπερυθρες αρχεια , ΔΕΝ υποστηριζει τα εικονομηνυματα του 3210 και ΔΕΝ εχει δυνατοτητα συνθεσης ringtones , με νοτες μεσω του πληκτρολογιου.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μου εχει ζητησει καποιος εικονομηνυμα 3210. Επισης δεν μου εχει ζητησει καποιος να στειλω κατι με υπερυθρες.

Με Bluetooth αντιθετα εχει συμβει πολλες φορες. Ναι μπορει να ειναι κακη τεχνολογια, αλλα εξυπηρετεί. Καποιος τη θελει τη φωτογραφια στο κινητο του, ετσι για να παίξει.

Ετσι λεγαμε και για το ραδιόφωνο στο iPod και μετα δεν μας χάλασε. Γιατι λοιπόν να μην παραδεχτούμε ότι ωραία και καλη η apple αλλα ειναι σε έναν δικό της κόσμο;

Δημοσ.

Βρε παιδιά, δεν είναι έλλειψη, ούτε παράλειψη... Το bluetooth καθώς και οι υπόλοιποι περιορισμοί είναι εκεί για συγκεκριμένους λόγους...

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε γιατί μια εταιρεία που έχει ένα τεράστιο appstore κι ένα τεράστιο itunes store να μην αφήνει να στέλνεις ό,τι θέλεις δωρεάν και ανεξέλεγκτα; Εσείς δεν θα προσπαθούσατε να προστατέψετε τις επενδύσεις σας;

Όσον αφορά τα ringtones, έχω βάλει σε γνωστού iPhone 700 ringtones κατεβασμένα, που μάλιστα είχαν μαζί και προγραμματάκι ringtone maker από οποιοδήποτε κομμάτι, και χωρίς να χρειάζεται σπάσιμο... Απλά τα κάνεις drag & drop στο itunes και sync και παίζουν όλα μια χαρά...

Οκ, θα ήταν καλό να υπήρχε, αλλά είναι σαν να κατηγορώ π.χ. τη Nova αν βάλει πιο καλό κλείδωμα και δεν μπορώ να δω τσάμπα τα κανάλια της... Ή να κατηγορώ τον περιπτερά που έβαλε καθρέφτες και δεν μπορώ να βουτήξω σοκολάτες... μη λέμε ότι θέμε τώρα...

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα πάρα πολύ καλά...

Και το μόνο που είναι νόμιμο για διακίνηση μέσω bluetooth είναι φωτό που τραβήξαμε οι ίδιοι με το κινητό μας...

Ούτε μουσική, ούτε εφαρμογές...

Δεν είμαι κάθετος, κι εμένα το iPad μου jailbroken είναι, έχω χιλιάδες ταινίες και mp3 στον υπολογιστή μου, κι αν μου κλείσουν και τους trackers ακούνε και καντήλια νυχθημερόν... αλλά είναι λίγο άτοπο, μια εταιρία που κατόρθωσε να βάλει accelerometer και άλλα πόσα πράγματα σε ένα τηλέφωνο και να τα κάνει όλα να δουλεύουν ρολόι - για μένα πρώτη φορά στα χρόνια εμπειρίας μου - , να θεωρώ ότι είναι ανίκανοι να κάνουν ένα bluetooth να δουλέψει σωστά, τη στιγμή που η συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει τόσα χρόνια...

Δεν λέω λοιπόν ότι το θέλει για να κλέψει... Αλλά κι ο περιπτεράς δεν βάζει καθρέφτες γιατί πρόκειται να κλέψουν όλοι... απλά το κάνει για να αποτρέψει και να πιάσει ίσως αυτούς που θα το κάνουν...

Θα ήθελα να μην υπήρχε κανένας περιορισμός στο iPhone... απλά καταλαβαίνω γιατί το έκαναν.. οκ;

Δημοσ.

Μία εφαρμογή που είναι free στο appstore γιατί είναι παράνομο να την μεταφέρεις με το bluetooth?

Όπως και να έχει το πρόβλημα του iphone δεν είναι το bluetooth απλά είναι και αυτό μία "δυσκολία" που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και πίστεψε με εάν γινόταν αυτό κανείς από εσάς δεν θα έλεγε αχ η apple υποστηρίζει τους "πειρατές".

Για εμένα το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να έχει άμεση πρόσβαση στο file system και όλες οι μεταφορές πρέπει να γίνονται από το Itunes (εάν ήταν προαιρετικό με γεια της με χαρά της).

Δημοσ.

Πέρα από αυτά που λέμε το σημαντικότερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος.

Τα ονόματα τα έχω στα ελληνικά και η μπάρα δεξιά είναι στα αγγλικά. Έτσι δεν μπορώ να πάω στο γράμμα που θέλω αγγίζοντας την και αναγκάζομαι να ψάχνω χειροκίνητα ή από το Search.

Κάποια λύση γι' αυτό?

Δημοσ.

Πέρα από αυτά που λέμε το σημαντικότερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος.

Τα ονόματα τα έχω στα ελληνικά και η μπάρα δεξιά είναι στα αγγλικά. Έτσι δεν μπορώ να πάω στο γράμμα που θέλω αγγίζοντας την και αναγκάζομαι να ψάχνω χειροκίνητα ή από το Search.

Κάποια λύση γι' αυτό?

τζειλ μπρεικ νομίζω μόνο ;)

Δημοσ.

Κάποια λύση γι' αυτό?

Εμένα η μπάρα δεξιά έχει και ελληνικά και αγγλικά από κάτω...Μια χαρά είναι και δουλεύει...Τσέκαρε γλώσσα, πληκτρολόγια κλπ...

Δημοσ.

Έβαλα το κινητό στα ελληνικά και τελικά δουλεύει.

Βγάζει Α από κάτω τελεία, μετά Δ και έχει και Αγγλικά πιο κάτω.

Ok...

Θα δω αν θα το αφήσω έτσι γιατί προτιμώ να είναι στα Αγγλικά το Menu. Αλλά δεν πειράζει.

Κάτι άλλο...

Για να μη χρεώνομαι διπλά και τριπλά μηνύματα πια είναι η επιλογή που έχει πολλούς χαρακτήρες ανά μήνυμα?

Δημοσ.

Για να μη χρεώνομαι διπλά και τριπλά μηνύματα πια είναι η επιλογή που έχει πολλούς χαρακτήρες ανά μήνυμα?

Δεν υπάρχει επιλογή. It just works, εκτός αν στο μήνυμα σου χρησιμοποιήσεις κάποιον χαρακτήρα που δεν υπάρχει στο standard character set για SMS 160 χαρακτήρων.

Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσεις το χαρακτήρα ΄ που βρίσκεται δεξιά από το Π στο ελληνικό πληκτρολόγιο του iPhone, το μήνυμα θα χρησιμοποιήσει το Unicode character set και θα έχει όριο τους 70 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει επιλογή. It just works, εκτός αν στο μήνυμα σου χρησιμοποιήσεις κάποιον χαρακτήρα που δεν υπάρχει στο standard character set για SMS 160 χαρακτήρων.

Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσεις το χαρακτήρα ΄ που βρίσκεται δεξιά από το Π στο ελληνικό πληκτρολόγιο του iPhone, το μήνυμα θα χρησιμοποιήσει το Unicode character set και θα έχει όριο τους 70 χαρακτήρες.

ή αν κρατήσεις την τελεία και βγάλεις τις 3 τελείες μαζί... (αν πατήσεις 3 φορές την τελεία που είναι το ίδιο συνεχίζει κανονικά με 160 χαρακτήρες)

τις χρησιμοποιώ συχνά και το ξέρω... καλά...

Δημοσ.

Μόνο στη wind δε γίνεται να στείλεις μήνυμα στα ελληνικά με

160 χαρακτήρες. Σε vodafone και cosmote γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...