Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμβαινει κατι με το app για iPhone του insomnia?

Προσπαθησα να μπω 3-4 φορες και εμενε μεχρι το ανθρωπακι με το azax. Μετα με πεταγε εξω.

Εκανα ενα restart το κινητο, ανοιξε κανονικα το app, αλλα οταν πηγα να μπω στα προσφατα νεα ειχα τα ιδια.

Τωρα ολα ok βεβαια.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρωει μερικα κολληματα το app , αλλα πλεον με το νεο mobile site του ινσομνια , ειναι καλυτερα να μπαινεις απο τον browser σου.

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι το mobile Site, είναι πολύ καλό.

Γνωρίζουμε κάποια εφαρμογή που να στέλνεις αρχεία όπως εικόνες σε άλλα κινητά (όχι μόνο σε iPhones) με Bluetooth.

Πάντως να πω ότι όσο τέλεια είναι η συσκευή και πραγματικά τη θαυμάζω, τόσο άθλιο είναι το σύστημα με το iTunes. Πραγματικά όποτε το συνδέω στο PC βρίζω συνεχώς.

Δημοσ.

Γνωρίζουμε κάποια εφαρμογή που να στέλνεις αρχεία όπως εικόνες σε άλλα κινητά (όχι μόνο σε iPhones) με Bluetooth.

Οι περισσοτεροι δεν γνωριζουμε καποιο τετοιο app , γιατι οταν μπορεις απλουστατα να στειλεις την φωτο με email , να την ανεβασεις σε fb , σε instagram , σε flickr , σε tumblr κοκ δεν υπαρχει καποιο νοημα να την στειλεις σε καποιον με BT.

Πάντως να πω ότι όσο τέλεια είναι η συσκευή και πραγματικά τη θαυμάζω, τόσο άθλιο είναι το σύστημα με το iTunes. Πραγματικά όποτε το συνδέω στο PC βρίζω συνεχώς.

Προσπαθησε να καταλαβεις την φιλοσοφια του itunes και να ξεχασεις οτι εχεις συνηθισει με windows , με αλλα κινητα κλπ και θα συνειδητοποιεισεις οτι ο "τροπος" του itunes οχι μονο ειναι πιο απλος , αλλα και οπως θα επρεπε να ειναι ολα τα sync.

Γενικα αν κρινω και απο την πρωτη σου απορια , σε συμβουλευω να παψεις να σκεφτεσαι τι εκανες με τις παλιες συσκευες σου , αλλα να ανακαλυψεις αυτα που θες να κανεις ΠΩΣ τα κανει το iphone.

Πιθανοτατα θα καταλαβεις οτι τα εκανες με τον λαθος τροπο τοσα χρονια.

Δημοσ.
Οι περισσοτεροι δεν γνωριζουμε καποιο τετοιο app , γιατι οταν μπορεις απλουστατα να στειλεις την φωτο με email , να την ανεβασεις σε fb , σε instagram , σε flickr , σε tumblr κοκ δεν υπαρχει καποιο νοημα να την στειλεις σε καποιον με BT.

Επειδή ζω σ' έναν κόσμο όπου δεν έχουν όλοι iPhone και Apple χρειάζεται να στείλω σε κάποιο τη φωτογραφία που τον τράβηξα στο κινητό του.

Και εδώ έρχεται και κολλάει αυτό που λέω ότι τα Apple είναι στο δικό τους κόσμο αποκομένα από τις υπόλοιπες τεχνολογίες. Ίσως οι τελευταίες να μην είναι οι καλύτερες, αλλά υπάρχουν ανάμεσα μας όπως και να το κάνουμε.

Προσπαθησε να καταλαβεις την φιλοσοφια του itunes και να ξεχασεις οτι εχεις συνηθισει με windows , με αλλα κινητα κλπ και θα συνειδητοποιεισεις οτι ο "τροπος" του itunes οχι μονο ειναι πιο απλος , αλλα και οπως θα επρεπε να ειναι ολα τα sync.

Γενικα αν κρινω και απο την πρωτη σου απορια , σε συμβουλευω να παψεις να σκεφτεσαι τι εκανες με τις παλιες συσκευες σου , αλλα να ανακαλυψεις αυτα που θες να κανεις ΠΩΣ τα κανει το iphone.

Πιθανοτατα θα καταλαβεις οτι τα εκανες με τον λαθος τροπο τοσα χρονια.

Ωραία όλα αυτά που λες, αλλά για να γίνει σωστά, χρειάζεται ένα Mac Computer με το iPhone.

Για παράδειγμα:

Στο iPhone υπάρχει ένας φάκελος, ένας και μοναδικός που ονομάζεται Camera Roll.

Τον συγκεκριμένο Φάκελο δεν έχω βρει τρόπο να τον συγχρονίσω με το PC.

Μπορώ να φτιάξω άλλους φακέλους με φωτογραφίες και Video στο PC, τους οποίους μπορώ να τους συγχρονίζω με το iPhone.

Τις φωτογραφίες από το Camera Roll μπορώ να τις παίρνω μόνο με Copy Paste μπαίνοντας στο iPhone σαν Flash.

Χρειάζεται το iPhoto φαντάζομαι για να γίνει σωστά η δουλειά.

Σωστά?

Δημοσ.

Επειδή ζω σ' έναν κόσμο όπου δεν έχουν όλοι iPhone και Apple χρειάζεται να στείλω σε κάποιο τη φωτογραφία που τον τράβηξα στο κινητό του.

Λοιπον ας δουμε τα πραγματα με μια διαφορετικη οπτικη.

Βγαζεις μια φωτο εναν φιλο σου. Αυτος θα την θελει ειτε για την συλλογη του , ειτε για να την ανεβασει σε καποιο κοινωνικο site στυλ fb , twitter , flickr κλπ.

Αν αυτος λοιπον δεν εχει συγχρονο κινητο που λαμβανει email ή που να μπαινει ιντερνετ και εσυ μπορουσες να του στειλεις με ΒΤ , θα του στελνες την φωτο , αυτος θα την περναγε στο pc του απο το κινητο του και απο κει και περα θα την εκανε οτι ηθελε.

Εσυ λοιπον τον γλιτωνεις απ' ολη αυτη την διαδικασια στελνοντας του την κατευθειαν στο pc ειτε με email , ειτε με καποιο αλλο site. Μην μου πεις οτι καποιος που δεν εχει συγχρονο κινητο με ιντερνετ , το κινητο του θα κανει για προβολη (και συλλογη) φωτογραφιων...

Μηπως ξαφνικα δεν ειναι και τοσο απαραιτητο το ΒΤ? Μην πεφτουμε στην παγιδα των αχρηστων τελικα features του μαρκετινγκ.

Εγω προσωπικα 2,5χρονια με iphone δεν εχει χρειαστει ποτε να στειλω φωτο σε καποιον με ΒΤ.

Αλλα αν καποιος μου ζηταγε να του στειλω με ΒΤ (εκ του πονηρου προφανως) θα του απαντουσα

"ευχαριστως ,δως μου το email σου .... τι δεν λαμβανεις email?? :X )

Στο iPhone υπάρχει ένας φάκελος, ένας και μοναδικός που ονομάζεται Camera Roll.

Τον συγκεκριμένο Φάκελο δεν έχω βρει τρόπο να τον συγχρονίσω με το PC.

Μπορώ να φτιάξω άλλους φακέλους με φωτογραφίες και Video στο PC, τους οποίους μπορώ να τους συγχρονίζω με το iPhone.

Τις φωτογραφίες από το Camera Roll μπορώ να τις παίρνω μόνο με Copy Paste μπαίνοντας στο iPhone σαν Flash.

Χρειάζεται το iPhoto φαντάζομαι για να γίνει σωστά η δουλειά.

Σωστά?

Κοιτα εδω ομως τωρα τι κανεις , κατηγορεις για παραξενια το iphone επειδη παιρνεις τις φωτο με drag&drop , οπως ακριβως γινεται και με ολες τις αλλες μαρκες. (στο backup ομως τις κραταει αυτοματα αποθηκευμενες, χωρις να χρειαστει εσυ να τις εχεις αποθηκευσει σε καποιο folder).

Για την οργανωση (και κλειδωμα ;) ) των φωτο σε φακελους υπαρχουν απειρα apps.

Δεν εχω mac , αλλα νομιζω τις "παραξενιες" που εχει στα windows , τις εχει και στα mac.

YΓ: δεν ξερω αν ακουστηκα επιθετικος προηγουμενως , προσπαθουσα απλως να σου εξηγησω οτι πρεπει να ξεχασεις οτι ξερεις μεχρι στιγμης απο τις αλλες συσκευες ,για να απολαυσεις πραγματικα την συσκευη σου. Αλλιως θα εχεις δωσει τοσα λεφτα και τελικα δεν θα απολαυσεις τα apple πλεονεκτηματα.

Δημοσ.

Φίλε mdr21, καθόλου επιθετικός, κάθε άλλο μάλιστα! :)

Έχεις δίκιο γι' αυτό με το Bluetooth. Το είχα σκεφτεί και εγώ έτσι, αλλά από την άλλη ας υπήρχε ένα app, σιγά τα αυγά τώρα.

Όσο για τις φωτογραφίες, με iPhoto δεν συμβαίνει αυτό το πρόβλημα...

Γενικά όλα καλά είναι.

Είμαι υπέρευχαριστημένος με το "κινητό". Βασικά δεν είναι κινητό, είναι υπολογιστής χειρός, που απλά παίρνει και τηλέφωνο.

Δημοσ.

Λοιπον ας δουμε τα πραγματα με μια διαφορετικη οπτικη.

Βγαζεις μια φωτο εναν φιλο σου. Αυτος θα την θελει ειτε για την συλλογη του , ειτε για να την ανεβασει σε καποιο κοινωνικο site στυλ fb , twitter , flickr κλπ.

Αν αυτος λοιπον δεν εχει συγχρονο κινητο που λαμβανει email ή που να μπαινει ιντερνετ και εσυ μπορουσες να του στειλεις με ΒΤ , θα του στελνες την φωτο , αυτος θα την περναγε στο pc του απο το κινητο του και απο κει και περα θα την εκανε οτι ηθελε.

Εσυ λοιπον τον γλιτωνεις απ' ολη αυτη την διαδικασια στελνοντας του την κατευθειαν στο pc ειτε με email , ειτε με καποιο αλλο site. Μην μου πεις οτι καποιος που δεν εχει συγχρονο κινητο με ιντερνετ , το κινητο του θα κανει για προβολη (και συλλογη) φωτογραφιων...

Μηπως ξαφνικα δεν ειναι και τοσο απαραιτητο το ΒΤ? Μην πεφτουμε στην παγιδα των αχρηστων τελικα features του μαρκετινγκ.

Εγω προσωπικα 2,5χρονια με iphone δεν εχει χρειαστει ποτε να στειλω φωτο σε καποιον με ΒΤ.

Αλλα αν καποιος μου ζηταγε να του στειλω με ΒΤ (εκ του πονηρου προφανως) θα του απαντουσα

"ευχαριστως ,δως μου το email σου .... τι δεν λαμβανεις email?? :X )

sorry που επεμβαίνω αλλά έχω μεγάλη μία εμεπιρία σε αυτό το θέμα και δεν είναι πάντα βολικό αυτό που λες. Καταρχάς Το bt στις iσυσκετές δεν θα ήταν κάτι extra, το έχει ήδη μέσα. Αλλά επί του θέματος λόγοι που δεν βολεύει το mail: όλα τα mails έχουν όριο σε mb ανάλογα το mail. Νομίζω για το gmail είναι 15mb, αλλά σε κάποια mail πανεπιστημίων είναι κάτω από 10mb. Μπορεί να βρίσκεσαι σε περιοχή όπου δεν έχεις καλό 3g σήμα/πρόσβαση σε wifi ή να σου έχουν τελειώσει τα free mb ή ακόμα και να μην έχεις 3g πρόγραμμα (για τον χ,y λόγο)

Και ωραία πες ότι photo στέλνεις με mail. Μπορείς να στήλεις ήχους, εφαρμογές (τις free εννοώ), μουσική αλλά και λιγότερο σύνηθει formats όπως pdf/word/dwg? (btw μία ηληκρινής απωρεία: εάν σου στήλουν με mail ένα μουσικό κομμάτι εμφανίζεται στην συλλογή σου ή δεν μπορείς ούτε καν να το ακούσεις?)Εχτές βρέθηκα στην περίπτωση όλο των παραπάνω: δεν είχα σήμα 3g (και στο Ελλάδα είναι εύκολο να βρεθείς σε τέτοιο σημείο) έπρεπε να στήλω αρχείο το οποίο ήταν το install μίας εφαρμογής. Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς θέμα bluetooth που δεν μπορείς να στήλεις μία εφαρμογή, αλλά εγώ αυτά τα πράγματα τα βλέπω πακέτο και εμένα τουλάχιστον μου χαλάσανε την εμπειρία χρήσης.

Πίστεψε με προσπάθισα να μπω στην λογική του itunes πάραπολες φορές και πάντα συναντούσα εμπόδια. highlights ήταν ότι είχα μουσική στο ipod μου και ήθελα να την μεταφέρω σε άλλο pc μου δεν χρειάζεται να πω πόσο τραγικό ήταν όταν μετά από format έχασα κάποια τραγούδια...Τέλος έχωντας ένα flashaki 4gb για να κάνω την δουλειά μου στην σχολή θεωρούσα ότι δεν θα το χρειάζομαι μιας και το ipod με 16gb θα μπορεί να με υπερκαλύψει σε εκτηπώσεις αρχείων της σχολής (dwg/pdf/psd). Να πω ακόμα το εξής, δεν πήρα το ipod για να τον έχω σαν σκληρό δίσκο, κάθε άλλο...το θέμα είναι ότι όταν το χρειάστηκα για κάτι που ήταν μέσα στις δυνατότητες του (από άποψη software/hardware) με απογοήτευσε.

p.s. Sorry που ξέφυγα λίγο και ότι μπήκα λίγο σφήνα αλλά εγώ θα ήθελα να τα ήξερα αυτά πριν προχωρίσω στην αγορά του ipod και για αυτό τα μοιράζομαι (καλά οι εμπειροι χρήστες φαντάζομαι τα ξέρεται).

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς...

Αυτό με την Apple είναι το μόνο που δεν γουστάρω. Είναι δυσκοίλια εταιρία.

Σε λίγο θα βγάλει τα DVD από το Laptop επειδή δεν το χρησιμοποιούμε πολύ. Σε λίγο θα βγάλεις και τις οθόνες, επειδή παντού όπου πας υπάρχει μια οθόνη.

Ας μην υπήρχε εφαρμογή by Default. Ας υπήρχε στο App Store...

Φιλικά. :)

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς...

Αυτό με την Apple είναι το μόνο που δεν γουστάρω. Είναι δυσκοίλια εταιρία.

Σε λίγο θα βγάλει τα DVD από το Laptop επειδή δεν το χρησιμοποιούμε πολύ. Σε λίγο θα βγάλεις και τις οθόνες, επειδή παντού όπου πας υπάρχει μια οθόνη.

Ας μην υπήρχε εφαρμογή by Default. Ας υπήρχε στο App Store...

Φιλικά. :)

Σχετικα με τους φακελους περα του Camera Roll για το Photos app, φτιαξε εναν φακελο στον υπολογιστη σου και βαλε μεσα οτι υποφακελους με φωτογραφιες θελεις.

Μετα απο το iTunes πας στο iPhone σου απο την λιστα αριστερα, πατας στο tab Photos και επιλεγεις εκει τον φακελο με απο τον υπολογιστη σου που θελεις να συγχρονιζεις τις φωτογραφιες. Θα σου δημιουργηθουν μεσα στο Photos φακελος για τον καθε υποφακελο που εχεις στο pc σου, με εκει που διαλεξες να συγχρονιζει!

Ελπιζω αυτο που σου γραψα να βγαζει νοημα! ;)

Για τις φωτογραφιες που τραβας με το τηλεφωνο, απ' οσο ξερω τις ριχνει ολες στο Camera Roll, δε νομιζω να μπορουν να γινουν move χωρις καποιο επιπλεον app.

Δημοσ.

sorry που επεμβαίνω αλλά έχω μεγάλη μία εμεπιρία σε αυτό το θέμα και δεν είναι πάντα βολικό αυτό που λες. Καταρχάς Το bt στις iσυσκετές δεν θα ήταν κάτι extra, το έχει ήδη μέσα. Αλλά επί του θέματος λόγοι που δεν βολεύει το mail: όλα τα mails έχουν όριο σε mb ανάλογα το mail. Νομίζω για το gmail είναι 15mb, αλλά σε κάποια mail πανεπιστημίων είναι κάτω από 10mb. Μπορεί να βρίσκεσαι σε περιοχή όπου δεν έχεις καλό 3g σήμα/πρόσβαση σε wifi ή να σου έχουν τελειώσει τα free mb ή ακόμα και να μην έχεις 3g πρόγραμμα (για τον χ,y λόγο)

Και ωραία πες ότι photo στέλνεις με mail. Μπορείς να στήλεις ήχους, εφαρμογές (τις free εννοώ), μουσική αλλά και λιγότερο σύνηθει formats όπως pdf/word/dwg? (btw μία ηληκρινής απωρεία: εάν σου στήλουν με mail ένα μουσικό κομμάτι εμφανίζεται στην συλλογή σου ή δεν μπορείς ούτε καν να το ακούσεις?)Εχτές βρέθηκα στην περίπτωση όλο των παραπάνω: δεν είχα σήμα 3g (και στο Ελλάδα είναι εύκολο να βρεθείς σε τέτοιο σημείο) έπρεπε να στήλω αρχείο το οποίο ήταν το install μίας εφαρμογής. Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς θέμα bluetooth που δεν μπορείς να στήλεις μία εφαρμογή, αλλά εγώ αυτά τα πράγματα τα βλέπω πακέτο και εμένα τουλάχιστον μου χαλάσανε την εμπειρία χρήσης.

Πίστεψε με προσπάθισα να μπω στην λογική του itunes πάραπολες φορές και πάντα συναντούσα εμπόδια. highlights ήταν ότι είχα μουσική στο ipod μου και ήθελα να την μεταφέρω σε άλλο pc μου δεν χρειάζεται να πω πόσο τραγικό ήταν όταν μετά από format έχασα κάποια τραγούδια...Τέλος έχωντας ένα flashaki 4gb για να κάνω την δουλειά μου στην σχολή θεωρούσα ότι δεν θα το χρειάζομαι μιας και το ipod με 16gb θα μπορεί να με υπερκαλύψει σε εκτηπώσεις αρχείων της σχολής (dwg/pdf/psd). Να πω ακόμα το εξής, δεν πήρα το ipod για να τον έχω σαν σκληρό δίσκο, κάθε άλλο...το θέμα είναι ότι όταν το χρειάστηκα για κάτι που ήταν μέσα στις δυνατότητες του (από άποψη software/hardware) με απογοήτευσε.

p.s. Sorry που ξέφυγα λίγο και ότι μπήκα λίγο σφήνα αλλά εγώ θα ήθελα να τα ήξερα αυτά πριν προχωρίσω στην αγορά του ipod και για αυτό τα μοιράζομαι (καλά οι εμπειροι χρήστες φαντάζομαι τα ξέρεται).

Αν δεν εχεις καλο σημα , μπορεις οποιαδηποτε στιγμη αργοτερα να στειλεις το email σου. Ενα πλεονεκτημα που δεν εχει το ΒΤ. Αν εισαι ξεχασιαρης βαζεις υπενθυμιση.

To BT νομιζω η πλειοψηφια το χρησιμοποιει 99% των περιπτωσεων (εστω και 2 φορες το χρονο που θα χρειαστει) για να στειλει φωτο , ηχο κλησης και πιο σπανια καποιο τραγουδι και καποιο text. Για τις φωτο ειπαμε. Για τα text ισχυουν τα ιδια αλλα και χαλια σημα να υπαρχει παλι μπορεις να το στειλεις αφου εχουν μικρο μεγεθος. Για τα app δεν εχει νοημα αφου παιζουν μονο σε iphone. Για τους ηχους κλησεις δεν μπορεις γιατι ειναι κατι παρανομο. Αν καποιος δεν μπορει να ζησει με αυτο τοτε ναι να μην παρει iphone. Προσωπικα το θεωρω μεγαλο συν καθως γλιτωνω να μου ζητανε τα ringtones μου και να χτυπαει ενα κινητο και να ψαχνομαστε ολοι.

Για τα τραγουδια που επισης ειναι παρανομος ο διαμοιρασμος τους , λογω μεγεθους δεν ειναι πρακτικο να τα στειλεις με ΒΤ καθως παιρνει αρκετη ωρα.

Το iphone/ipod οντως δεν ειναι flashdrive. Η προσθηκη ΒΤ δεν θα το εκανε ομως.

Οι περιορισμοι των apple σιγουρα εχουν μια εμπορικη χροια (βλεπε mp3) , αλλα η φιλοσοφια τους ειναι οτι πραγματα που στο 99% της καθημερινοτητας μας ειναι αχρηστα ή μη πρακτικα δεν υπαρχει λογος να στα προσφερει , μονο και μονο για να γεμισει την σελιδα των specs της οπως κανουν οι ανταγωνιστες της αφου δεν μπορουν να κανουν κατι διαφορετικο. Καποιος που χρειαζεται flashdrive καθημερινα , οτι κινητο και να εχει , πιο χρηστικοτητα απο το να εχει μαζι του ενα κανονικο στικακι δεν θα βρει , οτι και να λεμε.

Η μη δυνατοτητα χρησης του iphone/ipod ως φλασακι (αν και με apps γινεται και αυτο) δεν εχει σχεση ομως με το itunes. Η ιδιαιτεροτητα του Itunes εγκειται στο τροπο οργανωσης μεσω playlist και στον τροπο sync. Που τελικα αν και φαινεται πιο πολυπλοκος απο το απλο drag&drop ,επιμενω οτι μολις το συνηθισεις καταλαβαινεις οτι ειναι πιο χρηστικος και πιο αποτελεσματικος.

Η apple ποτε δεν εστιαζει στις διαφημισεις της σε features &specs. Παντα εστιαζει οτι αυτα που μπορει να κανει ,τα κανει ευκολοτερα και καλυτερα απο τους αλλους. Και ειναι αληθεια.

Καταλαβαινω οτι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν απο τις συσκευες τους να εχουν ενα κατεβατο δυνατοτητες ασχετα αν δεν τις χρησιμοποιησουν ποτε , ή αν η μη χρηστικοτητα τους τις κανει πρακτικα αχρηστες δυνατοτητες , με την λογικη "αστο να υπαρχει". Γι αυτους οντως δεν κανουν τα apple προιοντα που εχουν ακριβως την αντιθετη λογικη , οποτε καλο ειναι να κοιτουν σε λυσεις του ανταγωνισμου. Αρκει να αποδεχθουν οτι οι αναγκες και τα γουστα καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικα.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις καλο σημα , μπορεις οποιαδηποτε στιγμη αργοτερα να στειλεις το email σου. Ενα πλεονεκτημα που δεν εχει το ΒΤ. Αν εισαι ξεχασιαρης βαζεις υπενθυμιση.

To BT νομιζω η πλειοψηφια το χρησιμοποιει 99% των περιπτωσεων (εστω και 2 φορες το χρονο που θα χρειαστει) για να στειλει φωτο , ηχο κλησης και πιο σπανια καποιο τραγουδι και καποιο text. Για τις φωτο ειπαμε. Για τα text ισχυουν τα ιδια αλλα και χαλια σημα να υπαρχει παλι μπορεις να το στειλεις αφου εχουν μικρο μεγεθος. Για τα app δεν εχει νοημα αφου παιζουν μονο σε iphone. Για τους ηχους κλησεις δεν μπορεις γιατι ειναι κατι παρανομο. Αν καποιος δεν μπορει να ζησει με αυτο τοτε ναι να μην παρει iphone. Προσωπικα το θεωρω μεγαλο συν καθως γλιτωνω να μου ζητανε τα ringtones μου και να χτυπαει ενα κινητο και να ψαχνομαστε ολοι.

Για τα τραγουδια που επισης ειναι παρανομος ο διαμοιρασμος τους , λογω μεγεθους δεν ειναι πρακτικο να τα στειλεις με ΒΤ καθως παιρνει αρκετη ωρα.

Εγω παντως το μονο που βλεπω ειναι οτι εχεις δημιουργησει μια εικονικη πραγματικοτητα για να δικαιολογησεις καποιες ελλειψεις.

Μονο και μονο που ακουσαμε οτι ειναι παρανομο να ανταλλαξεις ηχους κλησεις ή τραγουδια(μαλλον δεν εχεις ακουσει περι drm free ή για τραγουδια που ετσι κι αλλιως διανεμονται δωρεαν ή ακομα και τραγουδια δικα σου ή φιλων), φθανει για να καταλαβει κανεις οτι δεν στεκουν αυτα που λες.

Για τους ηχους κλησεις δεν μπορεις γιατι ειναι κατι παρανομο. Αν καποιος δεν μπορει να ζησει με αυτο τοτε ναι να μην παρει iphone. Προσωπικα το θεωρω μεγαλο συν καθως γλιτωνω να μου ζητανε τα ringtones μου και να χτυπαει ενα κινητο και να ψαχνομαστε ολοι.

Αλλα γιατι τοσο παθος να υπερασπιστεις με ανακριβειες μια απλη ελλειψη του iphone?

Δημοσ.

Εγω παντως το μονο που βλεπω ειναι οτι εχεις δημιουργησει μια εικονικη πραγματικοτητα για να δικαιολογησεις καποιες ελλειψεις.

Μονο και μονο που ακουσαμε οτι ειναι παρανομο να ανταλλαξεις ηχους κλησεις ή τραγουδια(μαλλον δεν εχεις ακουσει περι drm free ή για τραγουδια που ετσι κι αλλιως διανεμονται δωρεαν ή ακομα και τραγουδια δικα σου ή φιλων), φθανει για να καταλαβει κανεις οτι δεν στεκουν αυτα που λες.

Αλλα γιατι τοσο παθος να υπερασπιστεις με ανακριβειες μια απλη ελλειψη του iphone?

Απ ολες τις περιγραφες καταστασεων που εγραψα , εσυ κρατησες μονο το αν ειναι ή οχι παρανομο ο διαμοιρασμος μουσικης. Εκτος αν ασχολουμαστε για τους ερασιτεχνες μουσικους που δεν μπορουν να διαμοιρασουνε το ελευθερο εργο τους μεσω ΒΤ!! :-D :-D :-D

Απλα ανεφερα οτι ειναι παρανομο, οπως και ειναι βασει των πνευματικων δικαιωματων. Δεν κρινω αν ειναι σωστο ή οχι , απλα το αναφερω , ισα-ισα που παραδεχτηκα οτι εχει εμπορικη χροια.

Μπορειτε να αναφερετε οσες εξαιρεσεις και οσα παραδειγματα θελετε , αλλα οσο και να χτυπιεστε η ανταλλαγη αρχειων μεσω ΒΤ , αν δεν ειστε 12χρονων και δεν ζειτε το 2001 , ειναι αχρηστη.

Εκτος αν βρεθει καποιος να πει εγω καθε μερα θελω να στεκομαι παρεουλα με τον φιλο μου 15 λεπτα για να στειλω με το ΒΤ τα 5ΜΒ της φωτο ή τα 10ΜΒ του mp3 και με το iphone δεν μπορω , οποτε τοτε η συζητηση περναει σε αλλο επιπεδο.

Εσυ γιατι τοσο παθος να χρησιμοποιεις μια αχρηστη ελλειψη για να μειωνεις το iphone?

Να συμπληρωσω για οσους ενδιαφερονται: το iphone ΔΕΝ στελνει με υπερυθρες αρχεια , ΔΕΝ υποστηριζει τα εικονομηνυματα του 3210 και ΔΕΝ εχει δυνατοτητα συνθεσης ringtones , με νοτες μεσω του πληκτρολογιου.

Δημοσ.

Απ ολες τις περιγραφες καταστασεων που εγραψα , εσυ κρατησες μονο το αν ειναι ή οχι παρανομο ο διαμοιρασμος μουσικης. Εκτος αν ασχολουμαστε για τους ερασιτεχνες μουσικους που δεν μπορουν να διαμοιρασουνε το ελευθερο εργο τους μεσω ΒΤ!! :-D :-D :-D

Απλα ανεφερα οτι ειναι παρανομο, οπως και ειναι βασει των πνευματικων δικαιωματων. Δεν κρινω αν ειναι σωστο ή οχι , απλα το αναφερω , ισα-ισα που παραδεχτηκα οτι εχει εμπορικη χροια.

Ειπαμε, μαλλον δεν εχεις ακουσει περι drm free κλπ .

Μαλιστα στην εικονικη πραγματικοτητα που περιγραφεις ειναι παρανομο να ανταλλαξεις και ringtones.

Εσυ γιατι τοσο παθος να χρησιμοποιεις μια αχρηστη ελλειψη για να μειωνεις το iphone?

Εχεις καποιο προβλημα και στην αναγνωση? Που εγραψα κατι για να μειωσω το iphone? Χαρακτηριστικα μαλιστα εγραψα οτι ειναι μια ΑΠΛΗ ελλειψη του iphone και δεν εγραψα τιποτα παραπανω .

Κανεις που κανεις τεραστια ποστ με ανακριβειες και ψεμματα για να καλυψεις μια απλη ελλειψη, κανε και τον κοπο να διαβασεις προσεκτικα τα μικρα ποστ των 4 γραμμων.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να του βάλω την ποιο λεπτή διάφανη και απλή θήκη που να καλύπτει μόνο το πίσω μέρος και τα πλαϊνά (για να μην έχω πρόβλημα με την κεραία) ή να καλύπτει μόνο τα πλαϊνά. Ξέρετε κάποια να μου προτείνεται? Η οθόνη θέλω να μένει κενή καθώς εκεί θα βάλω film screen protector. Ποιές μου προτείνεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...