Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφελής ερώτηση: Ξέρει κανείς αν με τη 4.3 που αναμένεται και θα υποστηρίζει και wifi hotspot, παρακάμπτεται ο περιορισμός της vodafone για το tethering??

Δημοσ.

Αφελής ερώτηση: Ξέρει κανείς αν με τη 4.3 που αναμένεται και θα υποστηρίζει και wifi hotspot, παρακάμπτεται ο περιορισμός της vodafone για το tethering??

ειχαν πει οτι και το wifi hotspot θα το αποφασιζει ο παροχος αν θα το επιτρεπει ή οχι. Αφου λοιπον η βοδαφονε δεν επιτρεπει tethering λογικα μαντευουμε οτι δεν θα επιτρεπει και το wifi hotspot.

Δημοσ.

ειχαν πει οτι και το wifi hotspot θα το αποφασιζει ο παροχος αν θα το επιτρεπει ή οχι. Αφου λοιπον η βοδαφονε δεν επιτρεπει tethering λογικα μαντευουμε οτι δεν θα επιτρεπει και το wifi hotspot.

Μάλιστα, thx for the info ;)

Δημοσ.

Χμμ.. στις γιορτές των Χριστουγέννων χρησιμοποιούσα το κινητό μου ως router για το laptop μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Πως απαγορεύει η vodafone το tethering (ή ισχύει μόνο για το ip4);

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανείς πως έγινε αυτό? γιατί δοκίμασα και εγώ και μου γράφει μόνο via iphone

68986631.jpg

στο facebook status είναι

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα και εγώ το iPhone 4G 16GB.

Δεν χρειάζεται να πω πως μου φάνηκε με πολλά λόγια. Η τελειότητα κατασκευασμένη...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι παίζει με το app store. Ακόμα δεν θέλω να κάνω jailbrake.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν δέχεται τη Visa μου που είναι στη τράπεζα Πειραιώς. Δυστυχώς έτσι, δεν μπορώ ούτε Free εφαρμογές να κατεβάσω!

Μήπως επειδή έχω λίγα λεφτά στο λογαριασμό (Κάτι λιγότερο από 2Ευρώ?).

Δημοσ.

Visa εννοείς την κάρτα αναλήψεων απο το ATM; Δε νομίζω ότι γίνεται με τέτοια κάρτα. Αν δεν έχεις πιστωτική κάνε μια προπληρωμένη της τράπεζας Κύπρου. Εγώ έτσι δουλέυω με appStore, ebay κλπ.

Τώρα για το JailBreak, μη το φοβάσαι. Εφόσον υπάρχει untethered έκδοση για το iOS που φοράς κάντο άφοβα. Κάντο σαν δοκιμή. Τώρα που είναι νωρίς πριν το στρώσεις και μετά έχεις περισσότερες αναστολές. Σπάστο τώρα, για πλάκα. Αν σου κάτσει δοκίμασέ το μια βδομάδα, και αν δεν καλύπτεσαι επιστρέφεις με restore "as new" σαν να μην έγινε τίποτα.

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα και εγώ το iPhone 4G 16GB.

Δεν χρειάζεται να πω πως μου φάνηκε με πολλά λόγια. Η τελειότητα κατασκευασμένη...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι παίζει με το app store. Ακόμα δεν θέλω να κάνω jailbrake.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν δέχεται τη Visa μου που είναι στη τράπεζα Πειραιώς. Δυστυχώς έτσι, δεν μπορώ ούτε Free εφαρμογές να κατεβάσω!

Μήπως επειδή έχω λίγα λεφτά στο λογαριασμό (Κάτι λιγότερο από 2Ευρώ?).

Λογικα δεν ειναι συμβατη η καρτα της πειραιως. Πηγαινε βγαλε μια προπληρωμενη οπως σου ειπαν.

Κρατα το λιγο καιρο χωρις jb και αν δεις οτι κατι σου λειπει ή θεωρεις πολλα να δινεις 0.79Ε κατα μ.ο ανα εφαρμογη , τοτε κανε jb.

Κατεβασε το appshoper για αρχη.

http://pc.statusvia.net/apps/

επιλέγεις από ποιά συσκευή θέλεις να φαίνεται η αλλαγή κατάστασης σου ή το ποστ σου στον τοίχο κάποιου και μετά γράφεις αυτό που θέλεις

καταλαβες πως φτιαχνω δικο μου "via" για το fb? Στις οδηγιες εχει μονο για twitter.

τα σπαει παντως :D

Δημοσ.

Η κάρτα που εχω δεν είναι πιστωτική.

Είναι κάρτα ενός λογαριασμού που εχω. Με αυτή κάνω αγορές από eBay, zavvi, κλπ.... Μέχρι και πίτσα αγοράζω, μέχρι ότι θες! Απλά πάω και βάζω χρήματα στον λογαριασμό όταν δεν έχει. Μισθοδωσιας είναι.

Όσον αφορά το jb, δεν φοβάμαι, απλά θέλω να διαβάσω λίγο πρωτα.

Είναι και αρχή και θέλω λίγο κυριλε η φάση.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε αρκετά χρήματα ο λογαριασμός της κάρτας.

Πήρα τηλέφωνο τη Πειραιώς και με ενημέρωσε ότι το iTunes προσπαθεί να βρει 2,90€. Κάπου εκεί, τέλος πάντων. Πήγα έβαλα λεφτά και όλα ok.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχω κάποια Mp3 στο PC που είναι κομμένα, έτοιμα δηλαδή για ήχοι κλήσης. Τα χρησιμοποιούσα σε όλα μου τα τηλέφωνα.

Πως μπορώ να κάνω το iPhone να χτυπάει με αυτούς?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχω κάποια Mp3 στο PC που είναι κομμένα, έτοιμα δηλαδή για ήχοι κλήσης. Τα χρησιμοποιούσα σε όλα μου τα τηλέφωνα.

Πως μπορώ να κάνω το iPhone να χτυπάει με αυτούς?

Ευχαριστώ.

ΕΔΩ εισαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...