Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα,προσφατα αγορασα το iphone 4 32gb,εκανα δυο φορτισεις σωστες,αλλα τις δυο επομενες ετυχε και ελειπα ολη μερ ααπο το σπιτι,με αποτελεσμα να σβήσει και τις δυο φορες το κινητο απο μπαταρια.

τωρα παρατηρώ,οτι μολις μου δωσει ο κινητο ειδοποίηση οτι φτανει στο 20% αρχιζει και πεφτει η σταθμη της μπαταριας με τρελος ρυθμους,νομιζω οτι δε κραταει ουτε 4 ωρες!πως το φτιάχνω αυτό?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια καλημερα,προσφατα αγορασα το iphone 4 32gb,εκανα δυο φορτισεις σωστες,αλλα τις δυο επομενες ετυχε και ελειπα ολη μερ ααπο το σπιτι,με αποτελεσμα να σβήσει και τις δυο φορες το κινητο απο μπαταρια.

τωρα παρατηρώ,οτι μολις μου δωσει ο κινητο ειδοποίηση οτι φτανει στο 20% αρχιζει και πεφτει η σταθμη της μπαταριας με τρελος ρυθμους,νομιζω οτι δε κραταει ουτε 4 ωρες!πως το φτιάχνω αυτό?

τσεκαρε στο multitasking ποια apps αφηνεις ανοιχτα. Συνηθως apps με gps κανουν το προβλημα. Εγω ειμαι υπερεντυπωσιασμενος με την μπαταρια του 4 και δεν του εκανα και τοσο καλο σεταρισμα στην αρχη

Δημοσ.

εννοείτε οτι τα κλεινω ολα,καθως και gps,wifi,bluetooth.

παρολαυτα πεφτει ταχυτατα!

απο τη μπαταρια και γω δεν εχω παραπονο,παρα μονο οτι οταν φτασει στο 20% πεφτει υπερβολικα γρηγορα

Δημοσ.

Την προηγουμενη βδομαδα πηγα ταξιδι στο Λονδινο.

Μαζι μου ειχα και το iphone4 και το ipad και τα 2 ρυθμισμενα στο "set time automatically".

Με το που πατησα το ποδι μου εκει και τα 2 ρυθμισανε αυτοματα την ωρα σωστα.

Οταν γυρισα Ελλαδα , το ipad ρυθμιστηκε αυτοματα στην Ελληνικη ωρα , το iphone ομως κρατησε την Αγγλικη.

Εκανα restart , sync τιποτα. Την ρυθμισα την ωρα χειροκινητα και οποτε το βαζω στο αυτοματο μου γυρναει παλι σε ωρα Αγγλιας.

Εχω την εντυπωση οτι οταν πηγαινα ειχα το iphone ανοιχτο σε airplane mode , ενω οταν γυρναγα το ειχα σιγουρα κλειστο.

Το ipad και στο πηγαινε και στο ελα , ηταν ολη την ωρα ανοιχτο σε airplane mode.

Καμια λυση??

ΥΓ: και τα 2 ειναι σε 4.2.1

Δημοσ.

παιδες τι σημαινει οτι εμεις μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την υπηρεσια mobileme δωρεαν?

πως το κανουμε αυτο?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αντε, τελικά υπέκυψα και πήρα και εγώ χθες ένα iPhone 4 / 32 GB.

Ηθελα τα καλούδια του iPhone 4 (ταχύτητα κλπ σε σχέση με το 3G / 16 GB που είχα) και βαριόμουν να περιμένω για όταν βγεί το iPhone 5. :P

Δημοσ.

εγινες και συ συλλεκτης εεε... post it

Χαχα..!!! Το iPhone 3G / 16GB το δώρισα στην κοπέλα μου.

Γλυκάθηκε βέβαια και τώρα θέλει να της πάρω και εκείνης ένα iPhone 4....!!!! :P

Περιττό να αναφέρω οτι παίζει συνέχεια Angry Birds...!!! χιχιχι

Γενικές εντυπώσεις με την δεύτερη μέρα χρήσης του iPhone 4 πάντως πολύ καλές μέχρι στιγμής. Του έβαλα και μία θηκούλα και είναι τζέτ.

Προς το παρόν και για μια εβδομάδα θα περιμένω να αποφορτίζεται / κλείνει και μετά θα το φορτίζω μέχρι να γεμίσει τελείως για να "ξυπνήσει" η μπαταρία που λέμε (δηλαδή να καταλάβει ακριβώς την χωρητικότητα της μπαταρίας ο μικροεπεξεργαστής που έχει μέσα (calibration) και να δίνει ακριβέστερη αναφορά διάρκειας, καθώς επίσης και για να δουλεύουν όλα τα επιμέρους στοιχεία της μπαταρίας ισομερώς / "κίνηση ηλεκτρονίων". Μετά δεν έχει και τόσο ανάγκη. 1-3 πλήρης αποφορτίσεις και φορτίσεις ανά μήνα και η μπαταρία θα είναι Ηealthy / μια χαρά).

Επιτέλους Speed....!!!! Με το 3G, ναι μεν έκανες την δουλειά σου μια χαρά, αλλά καμία σχέση.

Στο iPhone 4 έχεις Speed, αλλά και γενικότερα

Πήρα το 32 GB με την λογική να είναι πιο δελεαστικό αν το πουλήσω κάποια στιγμή για να πάρω το iPhone 5 όταν θα βγει, αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσω μέχρι τότε και το αν θα πάρω το iPhone 5 ή το επόμενο.

Ποιός δεν θα ήθελε iPhone 4 έκδοση 32 GB + απόδειξη αγοράς + να είναι εντός εγγυήσεως αν αποφασίσω να το πουλήσω όταν θα βγει το iPhone 5...!!!??!!!! :-)

Από την άλλη πλευρά βέβαια και το να το κρατήσω για την Apple συλλογή μου, καλό ακούγεται και αυτό (θα δείξει).

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν άντεξα και το πήρα τελικά.

Α, ρε Apple τι μας κάνεις με τα ωραία σου...!!! :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο θα έπρεπε να κρατάει η μπαταρία στο iPhone 4 (διότι έχω 2 μέρες που πήρα το δικό μου αλλά προτείνω τα εξής:

Τσέκαρε και κλείσε όσα καταναλώνουν μπαταρία (Location Services, Blue Tooth, κλπ) όπως σου είπαν τα παιδιά.

Επίσης τσέκαρε το πόσο δυνατά έχεις την φωτεινότητα της οθόνης. Ρύθμισε το σε μια φωτεινότητα τόσο χαμηλή ωστε να μην σου καταναλώνει μπαταρία ναι μεν, αλλά και να μην σου είναι δυσάρεστο στην όψη δε (σκοτεινό δηλαδή). Ίσως έχεις πολύ δυνατά την φωτεινότητα (είναι κάτι που το ξεχνάμε συνήθως οτι επηρεάζει την διάρκεια της μπαταρίας).

Επίσης αν έχεις λίγη μπαταρία και δεν μπορείς να φορτίσεις άμεσα, τότε μπορείς να κλείσεις για εκείνο το διάστημα (μέχρι να φορτίσεις) το 3G προκειμένου να αυξήσεις την διάρκεια της μπαταρίας. Φαντάζομαι θα βοηθήσει.

Όσον αφορά το πόση ώρα θα έπρεπε να σου κρατήσει η μπαταρία, ας σου πούνε τα παιδιά που έχουν κάποιο καιρό το iPhone 4 στα χέρια τους και έχουν την εμπειρία να εκφέρουν γνώμη.

Δημοσ.

εμένα πάντως το Iphone 4 έχει το ένα και γνωστό bug που έχουν μερικά τεμάχια...πηγαίνω στα favorites και πατάω το όνομα πχ. ενός κολλητού μου και το iphone αντί να τον καλέσει εμφανίζει μαύρη οθόνη...μικρό το κακό δεν λέω αλλά λίγο ξενερωτικό....με λίγα λόγια πρέπει κάθε φορά να πατάω το όνομα του κολλητού μου μια φορά και μετά να ξαναπατάω call όπως γίνεται σε όλα τα contacts επομένως αντί να κερδίζω χρόνο χάνω χρόνο

Δημοσ.

εμένα πάντως το Iphone 4 έχει το ένα και γνωστό bug που έχουν μερικά τεμάχια...πηγαίνω στα favorites και πατάω το όνομα πχ. ενός κολλητού μου και το iphone αντί να τον καλέσει εμφανίζει μαύρη οθόνη...μικρό το κακό δεν λέω αλλά λίγο ξενερωτικό....με λίγα λόγια πρέπει κάθε φορά να πατάω το όνομα του κολλητού μου μια φορά και μετά να ξαναπατάω call όπως γίνεται σε όλα τα contacts επομένως αντί να κερδίζω χρόνο χάνω χρόνο

Γιατι δεν κάνεις ενα Fresh Install ? Πρώτη φορά το ακούω

Δημοσ.

Την προηγουμενη βδομαδα πηγα ταξιδι στο Λονδινο.

Μαζι μου ειχα και το iphone4 και το ipad και τα 2 ρυθμισμενα στο "set time automatically".

Με το που πατησα το ποδι μου εκει και τα 2 ρυθμισανε αυτοματα την ωρα σωστα.

Οταν γυρισα Ελλαδα , το ipad ρυθμιστηκε αυτοματα στην Ελληνικη ωρα , το iphone ομως κρατησε την Αγγλικη.

Εκανα restart , sync τιποτα. Την ρυθμισα την ωρα χειροκινητα και οποτε το βαζω στο αυτοματο μου γυρναει παλι σε ωρα Αγγλιας.

Εχω την εντυπωση οτι οταν πηγαινα ειχα το iphone ανοιχτο σε airplane mode , ενω οταν γυρναγα το ειχα σιγουρα κλειστο.

Το ipad και στο πηγαινε και στο ελα , ηταν ολη την ωρα ανοιχτο σε airplane mode.

Καμια λυση??

ΥΓ: και τα 2 ειναι σε 4.2.1

εδω καμια ΒΟΗΘΕΙΑ παιδια??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...