Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,ειχα ενα iphone4 16(4.2.1) ,το εδωσα και πηρα ενα 32(4.1)

δε θα επρεπε αφου το συνδεσα και το ενεργοποιησα να γινει ακριβως οπως ηταν και το προηγουμενο?

ουτε σε φακελους εβαλε τα προγραμματα,ουτε τις φωτογραφιες περασε ουτε τα τηλεφωνα,ουτε τις ρυθμισεις των προγραμματων,παρα μονο τα προγραμματα.

κανονικα δε θα επρεπε να τα περασει ολα και να ειναι οπως το προηγουμενο?η μηπως πρεπει να κανω παλι update σε 4.2.1?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,ειχα ενα iphone4 16(4.2.1) ,το εδωσα και πηρα ενα 32(4.1)

δε θα επρεπε αφου το συνδεσα και το ενεργοποιησα να γινει ακριβως οπως ηταν και το προηγουμενο?

ουτε σε φακελους εβαλε τα προγραμματα,ουτε τις φωτογραφιες περασε ουτε τα τηλεφωνα,ουτε τις ρυθμισεις των προγραμματων,παρα μονο τα προγραμματα.

κανονικα δε θα επρεπε να τα περασει ολα και να ειναι οπως το προηγουμενο?η μηπως πρεπει να κανω παλι update σε 4.2.1?

Φανταζομαι ειχες παρει backup απο το προηγουμενο.

Αμεσως μετα την ενεργοποιηση το itunes σε ρωταει αν θες να το σεταρει απο παλιο backup ή as new phone. Εσυ προφανως επελεξες το 2ο. Ισως να δοκιμασεις restore και οταν σε ξαναρωτησει να βαλεις παλιοτερο backup. Εμενα μου δινει εως 3 παλια (λεει ημερομηνιες).

Δημοσ.

Και θα είναι με την διορθωμένη κεραία όπως είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες;

εdit: απ'ότι διαβάζω είναι όντως αλλαγμένη η κεραία και βρίσκεται στην πάνω πλευρά άρα θεωρητικά δεν την ακουμπάς με τα χέρια..να δούμε αν θα κυκλοφορήσει και gsm έκδοση "διορθωμένη"(άσπρο;;;).

Δημοσ.

ρε παιδια σημερα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι εχει ζεσταθει και αναγκαστικα εκλεισε...Πρεπει να το εχει κανει αλλη μια φορα αλλα ειχε κλεισει και δεν ειδα το μηνυμα.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε απο εξωτερικη θερμοκρασια γιατι ηταν χαμηλη εως φυσιολογικη.Εχει κανενα γνωστο Bug και το κανει η ειναι θεμα hardware και πρεπει να παει για service?

Δημοσ.

Έχει ακουστεί ότι κάποια iphone 4 είχαν θέμα με τον αισθητήρα θερμοκρασίας αλλά μην πας κατευθείαν. Ας το και δες αν στο ξανακάνει χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Εμένα σε όλα μου τα iphone το έκανε μία όλο όλο φορά όταν πρωτοπήρα το 4άρι στις αρχές του Ιούλη. Βέβαια είχε ζέστη έξω και παίζει να έμεινε και μέσα στο αμάξι στον ήλιο λίγο αλλά ήταν μία και μοναδική φορά... ποτέ ξανά δεν το έκανε.

Δημοσ.

ενα μεσημερι του ιουλιου αφησα μεσα στο αυτοκινητο το 3gs μπορει εκει μεσα να ειχε ανεβασει και 60 βαθμους....εκανε 10 λεπτα να κανει boot μεχρι να κρυωσει....τωρα στο 4 αρι δεν εχει εμφνιστει κατι δεν εχει και λογο...απλα εχει ακουστει για 4αρια με προβλημα στον αισθητηρα την θερμοκρασιας

Δημοσ.

ρε παιδια σημερα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι εχει ζεσταθει και αναγκαστικα εκλεισε...Πρεπει να το εχει κανει αλλη μια φορα αλλα ειχε κλεισει και δεν ειδα το μηνυμα.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε απο εξωτερικη θερμοκρασια γιατι ηταν χαμηλη εως φυσιολογικη.Εχει κανενα γνωστο Bug και το κανει η ειναι θεμα hardware και πρεπει να παει για service?

To ιδιο ειχα παθει και γω. Ειχε βγαλει το μυνημα για υψηλη θερμοκρασια και ειχε κλεισει, ενω η εξωτερικη θερμοκρασια ηταν χαμηλη. Και η θερμοκρασια του ιδιου του τηλεφωνου ηταν χαμηλη, καθως δεν ετρεχε καμια εφαρμογη στο background. Πρεπει να ειναι καποιο bug. Απο τοτε δεν μου το εχει ξαναεμφανισει το προβλημα παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Παρατηρώ στο σήμα 3G μεγάλες αυξομειώσεις . Εκεί που άλλο κινητό έχει full σήμα εγώ είμαι με 1-3 γραμμές σήμα. Τι παίζει ; Το κινητό το πήρα χτες . Στο απλό σήμα είναι μια χαρά .

Edit :

Τώρα είναι full με 3G

Επεξ/σία από kosmasgr
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να με απαντήσει.Εχω το IPad 3g το απλό που έχει μόνο wifi.Το έκανα 4.2.1.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Πως μπορω να Παρω της φωτογραφίες απο μέσα;

Δημοσ.

Ζητάω sorry εκ των προτέρων από τους Mods, αν είμαι σε λάθος topic please ας το μεταφέρουν... για apps i phone θα ήθελα να μιλήσω... πείτε ρε παιδιά κανένα καλό? Κανένα με ελληνικά νέα δυνατό? Αθλητικά?

• Super Moderators
Δημοσ.

Για Iphone4 Jailbreake για την 4.2.1 εχει βγει;χωρίς προβληματα όμως.

Ζητάω sorry εκ των προτέρων από τους Mods, αν είμαι σε λάθος topic please ας το μεταφέρουν... για apps i phone θα ήθελα να μιλήσω... πείτε ρε παιδιά κανένα καλό? Κανένα με ελληνικά νέα δυνατό? Αθλητικά?

Ρίξε μια ματιά στη συγκεκριμένη ενότητα που ασχολείται με λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα:

http://www.insomnia.gr/forum/61-mobile-software/

;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...