Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!! Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο iPhone μου. Όταν πατάω "Set time automatically" γυρνάει η ώρα μια ώρα πίσω! Και έτσι πρέπει να το έχω συνέχεια στο manual! Κ αυτό δεν είναι καθόλου εξυπηρετικό, ειδικά όταν πάω εξωτερικό... Δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε το εν λόγω πρόβλημα, καθώς όλα δούλευαν μια χαρά! Τον τελευταίο μήνα έκανα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και η ώρα ρυθμιζόταν καθε φορά κανονικά. Μέχρι που σταμάτησα στη Βουδαπέστη για 2 ώρες, ρυθμίστηκε η ώρα στην ώρα της Βουδαπέστης, κ όταν έφθασα Ελλάδα, δεν άλλαζε με τίποτα! Και το timezone είναι Athens. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει κ με εκνευρίζει απίστευτα!! Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!! Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο iPhone μου. Όταν πατάω "Set time automatically" γυρνάει η ώρα μια ώρα πίσω! Και έτσι πρέπει να το έχω συνέχεια στο manual! Κ αυτό δεν είναι καθόλου εξυπηρετικό, ειδικά όταν πάω εξωτερικό... Δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε το εν λόγω πρόβλημα, καθώς όλα δούλευαν μια χαρά! Τον τελευταίο μήνα έκανα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και η ώρα ρυθμιζόταν καθε φορά κανονικά. Μέχρι που σταμάτησα στη Βουδαπέστη για 2 ώρες, ρυθμίστηκε η ώρα στην ώρα της Βουδαπέστης, κ όταν έφθασα Ελλάδα, δεν άλλαζε με τίποτα! Και το timezone είναι Athens. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει κ με εκνευρίζει απίστευτα!! Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ!

Το είχα πάθει με το 3g μου σε ταξίδι Ισπανία- Ελλάδα και δεν διορθώθηκε μόνο του μετά από μέρες που το είχα στο manual

Δημοσ.

Βοη8ειααααααααααααα ..Γιατι δε με αφήνει να κάνω register to iphone4 που πηρα προσφατα ? οσες φορες κι αν εχω προσπαθησει δε με αφηνει , μου βγαζει αυτο εδω :

Κάτι αντίστοιχο νομίζω είχα πάθει και εγώ προσπαθώντας να κάνω register το iphone από itunes σε snow leopard. Αυτό που έκανα ήταν από τα system preferences - Language & Text έβαλα στο tab Languages πρώτα τα english και μετά τα ελληνικά και δούλεψε...

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα το νέο μου iphone 4 (16gb).

Έχω πρόβλημα με το wifi, ενώ συνδέομαι με το ρουτερ βάζοντας το password δε με συνδέει με το internet.

Δοκίμασα να αλλάξω wep wpa wpa2 άλλα passwords, έκανα reset το router, επαννεκινήσεις του Iphone αλλά καμία τύχη.

Μόνο μέσω κοσμοτε συνδέομαι, επίσης δοκίμασα να απενεργοποιήσω το 3g/data του carrier και να έχω μόνο το wifi αλλά πάλι τπτ.

To router μου είναι το Gennet oxygen της Wind.

Btw στο παλιό μου Nokia n97 συνδέομαι αμέσως και απροβλημάτιστα.

Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη καθώς είναι μεγάλη απογοήτευση τέτοιου είδους προβλήματα.

Δημοσ.

Κατι παιζει με το ρουτερ σου. Μηπως εχεις ενεργοποιησει mac filtering? Ο DHCP ειναι ενεργος και δουλευει κανονικα?

Δημοσ.

To mac filtering δε μου δίνεται η δυνατότητα να το απενεργοποιήσω, μόνο να του δηλώσω αποδεκτές και απορριπτέες adresses.

Ο DHCP ειναι ενεργος και δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα το νέο μου iphone 4 (16gb).

Έχω πρόβλημα με το wifi, ενώ συνδέομαι με το ρουτερ βάζοντας το password δε με συνδέει με το internet.

Δοκίμασα να αλλάξω wep wpa wpa2 άλλα passwords, έκανα reset το router, επαννεκινήσεις του Iphone αλλά καμία τύχη.

Μόνο μέσω κοσμοτε συνδέομαι, επίσης δοκίμασα να απενεργοποιήσω το 3g/data του carrier και να έχω μόνο το wifi αλλά πάλι τπτ.

To router μου είναι το Gennet oxygen της Wind.

Btw στο παλιό μου Nokia n97 συνδέομαι αμέσως και απροβλημάτιστα.

Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη καθώς είναι μεγάλη απογοήτευση τέτοιου είδους προβλήματα.

Δοκιμασες σε άλλο wifi spot το Κανει και αλλού ή μόνο στο δικό σου ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο στο δικό μου προς το παρόν.

Edit: WTF!!! το ξαναέκανα forget network το άλλαξα σε WPA2 (ξανά) και ξαφνικά δουλέυει...

Edit2: Όλες μου οι απόπειρες για jailbreak απέτυχαν.

Έχω την 4.2.1 δοκίμασα με l1meran, redsnow... τπτ

any ideas?

Επεξ/σία από Skia11
Δημοσ.

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις ένα restore, αλλά μόνο αν δεν γίνεται τίποτα... αν κάνεις restore σε factory και το στήσεις ξανά, εγκαταστήσεις μια έστω εφαρμογή και μετά ξαναδοκιμάσεις limera1n ή όποιο δοκιμάζεις ίσως σπάσει...

Δημοσ.

To limera1n είναι μόνο για 4.1. Για την 4.2.1 είναι το redsnow αλλά είναι tethered jailbreak και θα σου πρότεινα να περιμένεις.

Δημοσ.

Δοκίμασες να το κάνεις σε άλλο υπολογιστή;

Αν κάτι είναι πολύ τρελλό, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο... δοκίμασε άλλο υπολογιστή.

Σε ευχαριστώ πολύ DimAslan !! ) Δοκιμασα στο deskTop μου (windows) και όλα οκ! Καταφερα και έκανα το Register μετα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες στο macBook Pro!! Να'σαι καλά !

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν, τελικά έγινε η δουλειά με Redsn0w.

Tethered σημαίνει ότι πρέπει να κάνω τη διαδικασία όποτε κάνω reboot, έτσι δεν είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...