Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παω να κανω αυτο που λετε, να το συνδεσω στις πισω usb. Οταν το συνδεω μου δινει δυο επιλογες μονο, να το κανω restore απο ενα παλιο back up, πολλων μηνων, ή να το σεταρω σαν νεο iphone λεει.

Τι μλκια ειναι αυτη παλι? Τα ιδια μου ειχε κανει και την αλλη φορα και σβηστηκαν ολα απο μεσα.

Να κανω παλι unistall το itunes θα βοηθησει? Δε θελω να το κανει ουτε νεο iphone ουτε απο παλιο backup

Edit: οκ ακυρο, το εκανα σεταπ σαν νεο iphone και δε πειραχτηκε τιποτα απο μεσα, και οντως επρεπε να το συνδεσω σε πισω usb, οι μπροστα δημιουργουσαν προβλημα

ευχαριστω

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας καλα μου παιδακια.. Εχω ενα προβλημα που ειναι συνηθες απ'οσο μπορεσα να δω στο νετ.. Αγορασα το 4 και οταν το εβαλα να το ενεργοποιησω στο itunes δε με αφηνει να κανω register.. Οσες φορες το βαζω για φορτιση και συγχρονισμο μου λεει πως πρεπει να το κανω ρετζ και με το που βαζω το password μου στο account που εχω για το itunes μου βγαζει ενα error.. Πως 8α το σενιαρω αυτο ?? Εχετε τη λυση?

Invalid Language code. auto to error mou dinei .. thanks guys :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα παντως απο τη στιγμη π μπήκε το 2011 σταμάτησε να λειτουργεί το ξυπνητήρι... Το έπαθε κανεις άλλος μήπως;

Update: http://www.tipb.com/2010/12/31/iphone-bugs-alarms-working-2011/

Ημαρτον πια με τα ξυπνητηρια....!

Επεξ/σία από beisnikosspi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικα με τον microsim cutter.Eχει κανενα απο τα γνωστα καταστηματα(multirama,plaisio)?Γιατι θελω κ εγω να παρω εναν και να αποφυγω την λυση του ebay .

Επεξ/σία από profion
Δημοσ.

Βοη8ειααααααααααααα ..Γιατι δε με αφήνει να κάνω register to iphone4 που πηρα προσφατα ? οσες φορες κι αν εχω προσπαθησει δε με αφηνει , μου βγαζει αυτο εδω :

post-194218-0-48782300-1293898626_thumb.png

Δημοσ.

Βοη8ειααααααααααααα ..Γιατι δε με αφήνει να κάνω register to iphone4 που πηρα προσφατα ? οσες φορες κι αν εχω προσπαθησει δε με αφηνει , μου βγαζει αυτο εδω :

υποθετω πας να κανεις register/log in στον itunes account σου με ελληνικους χαρακτηρες. Θελει αγγλικους.

Δημοσ.

To εχω δοκιμάσει κι αυτο που λες καλε μου συμφορουμίτη .. Εχω ψάξει σε ξένα forums και έχω δοκιμάσει πάρα πολλές εναλλακτικες

που διάβασα ή μου προτειναν , αλλα τιποτα ..

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Κλειδωμένο iPhone 4 σε Vodafone από Ισπανία, θα λειτουργεί με ελληνική Vodafone SIM χωρίς unlock?

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Κλειδωμένο iPhone 4 σε Vodafone από Ισπανία, θα λειτουργεί με ελληνική Vodafone SIM χωρίς unlock?

Όχι δεν θα λειτουργεί. Χρειάζεται unlock

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως γνωρίζει κανείς κατάστημα στην Ελλάδα ή κανένα από Αγγλία(εκτός ebay) που να φέρνει προϊόντα της sgp;

edit: Έκανα αντιγραφή την ερώτηση μου στο σχετικό θέμα αν θέλετε να διαγραφεί.

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

βοη8ατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Δοκίμασες να το κάνεις σε άλλο υπολογιστή;

Αν κάτι είναι πολύ τρελλό, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο... δοκίμασε άλλο υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...