Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω σας παρακαλώ τη βοήθειά σας γιατί έχω εκνευριστεί τόσο πολύ που πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Λοιπόν το θέμα έχει ώς εξής:

Είμαι με συμβόλαιο Q έχοντας iPhone 3GS. Όλα ok μέχρι εδώ. Αναμένω να πάρω το iPhone 4 και καλώ για να μου πουν τι γίνεται με την micro sim(πώς την αποκτώ και πόσο κοστίζει) και τι λέτε μου απαντάνε????

Συγνώμη κύριε αλλά το Q συμβόλαιο δεν βγάζει micro sim.

Τους απαντάω 1ον) Δηλαδή το τηλέφωνο το πετάω? 2ον) Δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν κάποιος όταν έκανα αίτηση για Q συμβόλαιο ότι ξέρετε αν έχετε κινητό με micro sim δεν μπορείτε να έχετε micro sim γιατί δε βγαίνει στην Q συμβόλαιο.

Άκρη δεν έβγαλα φυσικά και πείτε μου παρακαλώ τι κάνω? Κόβοντας εγώ την κάρτα sim σε micro sim θα δουλέψει ή είναι έτσι το chip που θα το πάρω σβάρνα αναγκαστικά? Έχει κανένας Q συμβόλαιο σε iPhone 4 και τί έκανε για να δουλέψει?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Υ.Γ. HELLAS ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

http://www.macnotes.net/2010/06/21/cut-your-micro-sim-for-iphone-4-and-ipad-3g-stencil-and-scissors-solution/ ;) ;)

Δημοσ.

Υπάρχει ειδικός διακορευτής για να κάνεις τη sim micro-sim.Πιθανόν αμα πας σε κάποιο μεγάλο shop κινητής θα έχουν και θα σε εξυπηρετήσουν.Θα κρατήσεις και το περίγραμα για να τη χρησιμοποιείς όποτε θες σαν κανονική sim.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ... σκοπευω αυτες τις μερες να παρω το 4... περα απο τισ χιλιαδες εφαρμογες που υπαρχουν , υπαρχει καποια ωστε να μπορω να κανω βιντεοκληση μ αλλα κινητα??? αν ειναι ευκολο απαντηστε μ και σε π.μ. . σας ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλούνται τα μέλη:

1. Όταν θέλουν να αναφέρουν προσφορές σε software για το iPhone ή το iPad να χρησιμοποιούν το σχετικό thread.

2. Όταν θέλουν να ρωτήσουν για εφαρμογές για iPhone ή iPad να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης ενότητας.

Ευχαριστούμε. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ... σκοπευω αυτες τις μερες να παρω το 4... περα απο τισ χιλιαδες εφαρμογες που υπαρχουν , υπαρχει καποια ωστε να μπορω να κανω βιντεοκληση μ αλλα κινητα??? αν ειναι ευκολο απαντηστε μ και σε π.μ. . σας ευχαριστω

Εξαρτάται... Υπάρχει το fring για βιντεοκλήσεις σε nokia, android και το tango για βιντεοκλήσεις σε android. Επίσης υπάρχει φήμη για υποστήριξη βιντεοκλήσεων του skype σε λίγο καιρό, το οποίο βγαίνει για android και symbian.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν παίζει να κάνεις βιντεοκλήση σε μη-smartphone παλαιότερες συσκευές.

Δημοσ.

Eχω iphone 4 με εκδοση 4.2.1

Το itunes κρασαρει συνεχεια οταν βαζω να κανω backup ή transfer purchases. Για να ξεκολλησει πρεπει να πατησω ctr alt del και να το κλεισω απο κει, αλλιως δε κλεινει με τιποτα not responding.

Μια φορα που το εβαλα να κανει sync κολησε τοσο πολυ που μου σβηστικαν τα παντα απο μεσα, δεν ανοιγε το κινητο και επρεπε να το κανω restore.

Οπως καταλαβαινετε θα το πεταξω απο το παραθυρο το pc και το κινητο μαζι και ειναι κριμα. Υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα να αντικαταστησω το itunes? Υπαρχει κανενας τροπος να φτιαξει το itunes?

Να σημειωσω οτι μπηκα στο support της apple και εκανα unistall/reinstall το itunes και ολα τα προγραμματα της apple οπως ακριβως λεει το support, αλλα τιποτα. Το itunes δε λειτουργει, και δε ξερω τι να κανω.

Εχω windows 7 x64

Δημοσ.

συνδεσε το στις πισω θυρες usb , οχι στις ευκολα προσβασιμες μπροστα.

και εγω με win7 64αρια ειμαι και iphone 4 (4.2.1) και ειμαι μια χαρα , οπως και οι περισσοτεροι φατναζομαι.

Αν δεν φταινε οι θυρες usb , ειναι θεμα software με τα windows και καποιο αλλο προγραμμα ή ιο.

Δημοσ.

ΕνΑς φίλος μου έπαθε το εξής με το 3gs του.του κολησε και δεν ανοίγει και έχει μείνει στο εικονίδιο με το μήλο , το iTunes δε το αναγνωρίζει οπότε τι πρπεπει να κάνει για να γίνει restore?

Δημοσ.

ΕνΑς φίλος μου έπαθε το εξής με το 3gs του.του κολησε και δεν ανοίγει και έχει μείνει στο εικονίδιο με το μήλο , το iTunes δε το αναγνωρίζει οπότε τι πρπεπει να κάνει για να γίνει restore?

Αν βιαζεσαι:

http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&hs=w4N&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=iphone+3gs+restore&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=

Υπαρχουν πολλες σχετικες απαντησεις στο φορουμ αμα ψαξεις.

Αλλιως καποια στιγμη μεχρι αυριο , σιγουρα καποιος συμφορουμιτης θα στα ξαναγραψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...