Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πως θα κανει restore from backup αφου ειναι αλλη συσκευη? Το itunes θα αναγνωρισει ως νεα συσκευη το 4αρι και δε θα εχει προηγουμενο backup του.

Ετσι δεν ειναι?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πως θα κανει restore from backup αφου ειναι αλλη συσκευη? Το itunes θα αναγνωρισει ως νεα συσκευη το 4αρι και δε θα εχει προηγουμενο backup του.

Ετσι δεν ειναι?

με το που συνδεσει τo καινουριο iphone τον ρωταει το itunes αν θελει να την σεταρει ως νεα συσκευη ή απο το παλιο backup ως "ταδε" iphone. Επιλεγει την 2η επιλογη φυσικα και εχει ενα κλωνο του παλιου του iphone (επαφες,sms,apps,mp3,video,settings,data)

Δημοσ.

με το που συνδεσει τo καινουριο iphone τον ρωταει το itunes αν θελει να την σεταρει ως νεα συσκευη ή απο το παλιο backup ως "ταδε" iphone. Επιλεγει την 2η επιλογη φυσικα και εχει ενα κλωνο του παλιου του iphone (επαφες,sms,apps,mp3,video,settings,data)

Αυτο ισχυει για μεταβαση απο ipod touch σε iphone 4?

Δημοσ.

Αυτο ισχυει για μεταβαση απο ipod touch σε iphone 4?

Δεν ξερω απo ipod , αλλα λογικα κλωνο δεν μπορεις να κανεις. Συνδεοντας ομως το 4αρι , το σεταρεις να παρεις τα apps , τις playlist και τα video σου οπως τα ειχες ηδη στο library του itunes για το ipod.

Δημοσ.

Δεν ξερω απo ipod , αλλα λογικα κλωνο δεν μπορεις να κανεις. Συνδεοντας ομως το 4αρι , το σεταρεις να παρεις τα apps , τις playlist και τα video σου οπως τα ειχες ηδη στο library του itunes για το ipod.

ναι ενταξει απλως ελεγα μηπως υπηρχε τροπος να περαστουν και δεδομενα απο τα παιχνιδια οπως save files

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Να κάνω μια ερώτηση μήπως μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος που παιδεύομαι 4 μέρες τωρα? Μπορώ να ενεργοποιήσω το iphone 4 που πήρα απο usa και είναι με την AT&T? Δεν έχω την sim της AT&T. Με συγχωρείτε σε περίπτωση που έχει ξανααναφερθεί στο forum αλλά είναι πολλές σελίδες για να τις ψάξω όλες.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες μέρες για iOS 4.0 / 4.0.1 και πριν γίνεται. Για νεότερες εκδόσεις δεν ξέρω. Τί έχεις πάνω;

Δημοσ.

Στο htc desire μου οπότε μου έρχεται νέο μαιλ χτυπάει ένας ήχος ειδοποίηση στο iPhone μου αυτό δε συμβαίνει μπορεί να μου κάποια πως μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα γιατί θα το ήθελα

Ευχαριστώ

Send it from my iPad

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο htc desire μου οπότε μου έρχεται νέο μαιλ χτυπάει ένας ήχος ειδοποίηση στο iPhone μου αυτό δε συμβαίνει μπορεί να μου κάποια πως μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα γιατί θα το ήθελα

Ευχαριστώ

Send it from my iPad

Στις επιλογές ήχου μπορείς να ενεργοποιήσεις ηχητική ειδοποίηση για τα mail.

Settings > Sounds > New Mail στο ON

Δημοσ.

Τις εφαρμογές που έχω "δοκιμαστικά" jb και που αν μου αρέσουν θα αγοράσω αργότερα, το appStore τις αναγνωρίζει κανονικά και με ενημερώνει ότι υπάρχουν διαθέσιμα updates. Αν κάνω update μέσω του appStore τι θα γίνει; Θα μου τις χρεώσει; Θα πάψουν να λειτουργουν;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Τις εφαρμογές που έχω "δοκιμαστικά" jb και που αν μου αρέσουν θα αγοράσω αργότερα, το appStore τις αναγνωρίζει κανονικά και με ενημερώνει ότι υπάρχουν διαθέσιμα updates. Αν κάνω update μέσω του appStore τι θα γίνει; Θα μου τις χρεώσει; Θα πάψουν να λειτουργουν;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Να βάλεις το MetadataRemovr για να μην τις βλέπει το AppStore.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες στο iphone4 με 4.2.1 Βγάζω φωτογραφίες Και Τώρα τελευταία δε μου δείχνει σε ποια μέρη στο google maps τις έβγαλα,έχω ανοιχτό το gps μόνιμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω σας παρακαλώ τη βοήθειά σας γιατί έχω εκνευριστεί τόσο πολύ που πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Λοιπόν το θέμα έχει ώς εξής:

Είμαι με συμβόλαιο Q έχοντας iPhone 3GS. Όλα ok μέχρι εδώ. Αναμένω να πάρω το iPhone 4 και καλώ για να μου πουν τι γίνεται με την micro sim(πώς την αποκτώ και πόσο κοστίζει) και τι λέτε μου απαντάνε????

Συγνώμη κύριε αλλά το Q συμβόλαιο δεν βγάζει micro sim.

Τους απαντάω 1ον) Δηλαδή το τηλέφωνο το πετάω? 2ον) Δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν κάποιος όταν έκανα αίτηση για Q συμβόλαιο ότι ξέρετε αν έχετε κινητό με micro sim δεν μπορείτε να έχετε micro sim γιατί δε βγαίνει στην Q συμβόλαιο.

Άκρη δεν έβγαλα φυσικά και πείτε μου παρακαλώ τι κάνω? Κόβοντας εγώ την κάρτα sim σε micro sim θα δουλέψει ή είναι έτσι το chip που θα το πάρω σβάρνα αναγκαστικά? Έχει κανένας Q συμβόλαιο σε iPhone 4 και τί έκανε για να δουλέψει?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Υ.Γ. HELLAS ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...