Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια κάτι συμβαίνει με το google search στο iphone. Όταν κάνω search στον σαφάρι βλέπω ότι προσπαθεί να φορτώσει τα αποτελέσματα και κάνει συνεχώς refresh. Στο τέλος εμφανίζεται σελίδα της google που λέει " Λυπούμεστε όμως ο υπολογιστής ή το δίκτυο σας ενδέχεται να αποστέλλουν αυτοματοποιημένα ερωτήματα. Για την προστασία των χρηστών μας, δεν είναι δυνατή η επεξεργασία του αιτήματος σας αυτήν τη στιγμή. "

Λέτε να κόλλησα κανένα ιό; Τσέκαρα αλλά δεν βρήκα τίποτα και έχω αλλάξει το root password από την αρχή. Το κάνει είτε συνδεθώ με wifi είτε με 3G.

Καμιά βοήθεια;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια κάτι συμβαίνει με το google search στο iphone. Όταν κάνω search στον σαφάρι βλέπω ότι προσπαθεί να φορτώσει τα αποτελέσματα και κάνει συνεχώς refresh. Στο τέλος εμφανίζεται σελίδα της google που λέει " Λυπούμεστε όμως ο υπολογιστής ή το δίκτυο σας ενδέχεται να αποστέλλουν αυτοματοποιημένα ερωτήματα. Για την προστασία των χρηστών μας, δεν είναι δυνατή η επεξεργασία του αιτήματος σας αυτήν τη στιγμή. "

Λέτε να κόλλησα κανένα ιό; Τσέκαρα αλλά δεν βρήκα τίποτα και έχω αλλάξει το root password από την αρχή. Το κάνει είτε συνδεθώ με wifi είτε με 3G.

Καμιά βοήθεια;

Μηπως κάτι τρέχει με το Google Instant ?

Δημοσ.

Σταμάτησε μετά από κάποιες ώρες να το κάνει μόνο του οπότε κάτι έπαιζε με το google ευτυχώς. Η αλήθεια είναι ότι το έχω φορτώσει πολύ και χωρίς προσοχή και σκέφτηκα ότι μπορεί να κόλλησα τίποτα αλλά πάλι καλά..

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Φίλος από επαρχία μου ζήτησε να του πάρω το iPhone 4. Επειδή δε γνωρίζω από Apple προϊόντα, προτού αναλάβω τέτοια ευθύνη, θα θελα να μου λύσετε δύο απορίες.

1. Είδα στην σελίδα της Apple, ότι στη χώρα μας πωλείται επίσημα από Cosmote, Vodafone που λογικά θα είναι εξουσιοδοτημένα για την εγγύηση και το service. Σε περίπτωση αγοράς από μαγαζιά όπως Public, iStorm, Golden i, Γερμανός, Πλαίσιο κ.α., τι γίνεται στο θέμα της εγγύησης;

2. Απ' ότι ξέρω υπάρχει χρονικό περιθώριο 3 ημερών για την άσκηση του δικαιώματος αντικατάστασης (DOA). Υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί το κινητό χωρίς να ενεργοποιηθεί κτλ, ώστε σε περίπτωση βλάβης να ασκηθεί εμπρόθεσμα το εν λόγω δικαίωμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Φίλος από επαρχία μου ζήτησε να του πάρω το iPhone 4. Επειδή δε γνωρίζω από Apple προϊόντα, προτού αναλάβω τέτοια ευθύνη, θα θελα να μου λύσετε δύο απορίες.

1. Είδα στην σελίδα της Apple, ότι στη χώρα μας πωλείται επίσημα από Cosmote, Vodafone που λογικά θα είναι εξουσιοδοτημένα για την εγγύηση και το service. Σε περίπτωση αγοράς από μαγαζιά όπως Public, iStorm, Golden i, Γερμανός, Πλαίσιο κ.α., τι γίνεται στο θέμα της εγγύησης;

2. Απ' ότι ξέρω υπάρχει χρονικό περιθώριο 3 ημερών για την άσκηση του δικαιώματος αντικατάστασης (DOA). Υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί το κινητό χωρίς να ενεργοποιηθεί κτλ, ώστε σε περίπτωση βλάβης να ασκηθεί εμπρόθεσμα το εν λόγω δικαίωμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση ακόμα και από άλλη χώρα να το αποκτήσεις.

2. To DOA δεν ισχύει από την μέρα που θα το ενεργοποιήσεις αλλά από την μέρα που θα το πάρεις στα χέρια σου. Για να φανεί πρόβλημα χωρίς να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να είναι κάτι μεγάλο όπως το κινητό να μην ανοίγει καν..

Δημοσ.

καλημερα παιδια,υπαρχει τροπος το spotlight στο iphone 4 ,4.2.1 οταν κανει αναζήτηση να συμπριλαμβανει και τις ονομασιες των φωτογραφιών που του εχω βαλει?

ας πουμε οτι συγχρονισα καποιες φωτογραφιες με ονομα παρισι 1, παρισι 2 κτλ απο μια εκδρομη μου,θελω να μπορω σερνοντας τη κεντρικη οθονη δεξια(απο την αναζητηση δηλ)να γραφω παρισι1 και να την εμφανιζει.

υπαρχει τροπος?

Δημοσ.

καλημερα παιδια,υπαρχει τροπος το spotlight στο iphone 4 ,4.2.1 οταν κανει αναζήτηση να συμπριλαμβανει και τις ονομασιες των φωτογραφιών που του εχω βαλει?

ας πουμε οτι συγχρονισα καποιες φωτογραφιες με ονομα παρισι 1, παρισι 2 κτλ απο μια εκδρομη μου,θελω να μπορω σερνοντας τη κεντρικη οθονη δεξια(απο την αναζητηση δηλ)να γραφω παρισι1 και να την εμφανιζει.

υπαρχει τροπος?

Κάπου έχει επιλογή τι θες να περιλαμβάνει η αναζήτηση και σίγουρα δεν είχε τις φωτογραφίες μέσα...δεν νομίζω να γίνεται.

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση ακόμα και από άλλη χώρα να το αποκτήσεις.

2. To DOA δεν ισχύει από την μέρα που θα το ενεργοποιήσεις αλλά από την μέρα που θα το πάρεις στα χέρια σου. Για να φανεί πρόβλημα χωρίς να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να είναι κάτι μεγάλο όπως το κινητό να μην ανοίγει καν..

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

@Ikariwτη

Όχι ακριβώς η απάντηση συτού που ρωτάς, αλλά οι φωτογραφίες έχουν δυνατότητα εμφάνισης ανά περιοχή, έτσι το Παρίσι μπορείς εύκολα να το βρεις.

Είναι στην πρώτη σελίδα στις φωτογραφίες, κάτω μπορείς να διαλέξεις άλμπουμ ή μέρη και σου βγάζει το χάρτη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πως σας έχει κάτσει η iOS 4.2.1??

Παρατηρώ τρελά κολλήματα στο animation κατά τη διάρκεια ανοίγματος/κλεισήματος εφαρμογών. Έσβησα τα πάντα, έκανα full restore και πάλι τα ίδια... Και μάλιστα ο σκληρός, δεν είναι καθόλου φορτωμένος για να το δικαιολογήσω. Γενικά η εμπειρία χρήσης που έχω με το τηλέφωνο δεν είναι η ίδια με αυτήν που είχα σε θέματα ομαλότητας.

Παρατήρησε κανείς τίποτα? Μιλάω πάντα για original firmware, όχι JB.

Δημοσ.

Γεια.. Μολις αγορασα το 4. Εχω το 3Gs και θα θελα να μου πειτε πως θα μεταφερω τις επαφες μου απο το ενα στο αλλο για να μην καθομαι να τις περναω 1-1 χερατα .... Γινεται ?

Και κατι ακομα. Τα μηνυματα sms τα εισερχομενα που εχω στο 3gs και 8ελω να τα κρατησω αντιο ζωή η μπορω να τα μεταφερω κι αυτα στο 4 ?? Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Συγχρονισε τις επαφες του 3GS με Outlook ή Google Contacts ή Adress Book (αν εχεις mac) και ξανασυγχρονισμο μετα με το iphone 4. Τα μυνηματα 'αντιο ζωη'.

Δημοσ.

οχι ρε γιατι αντιο ζωη στα μυνηματα.

πατα στο itunes να κανει back up στο 3GS. και μετα βαλε το iphone 4 και καντου ενα restore from back up, και θα εχεις ακριβως τα ιδια , ακομα και τα apps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...