Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δωστο πίσω και πάρε ενα Nokia να κανεις την δουλεια σου παλικαρι μου. αυτο το κινητό δεν ειναι για σενα.

και εμείς οπως κατάλαβες βαρίομαστε να σου απαντήσουμε σε γελοία ερωτήματα. γι αυτο αν θες ψαχνεις η κάνεις ενα απλό GOOGLE.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επισης παρατηρησα οτι δεν εχει καλο ηχειο,πηρα τηλεφωνο καποιον και ισα ισα τον ακουγα,ειναι δυνατον ρε παιδια 800 ευρω κινητο και να εχει τοσα προβληματα?

Γιαυτό λέμε δώστω πίσω δεν αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.
για να κατεβασεις πρεπει να εχεις μονο πιστωτικη καρτα?

οχι πρι πειντ

μπορεις και με pre-paid...μπορεις να κανεις λογαριασμο ακομα και χωρις καρτα.

ψαξτο λιγο ρε ανθρωπε ομως πρωτα και αν δεν καταλαβαινεις κατι ρωτα...οχι αν βαριεσαι να διαβασεις. λες και ειναι κατι τρομερα δυσνοητο.

Δημοσ.
Το θέλω πάρα πολύ αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά...

Φτανουν ομως αυτα που χεις στην υπογραφη σου.Αν τα πουλησεις βεβαια..:lol:

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτηση. Γιατί Όταν βάζω apps απο το installous μετα που θα το βάλω στο pc το iTunes τα διαγράφει; Χωρίς να με ρωτήσει αυτόματα.

Εγκατέστησε το appsync(λογικά το έχεις κάνει ήδη) απο cydia, και ενεργοποίησε την επιλογή Itunes sync στο Installous. Έτσι όταν κατεβάζεις κάτι από Installous και συνδέεις την συσκευή με το pc, οι εφαρμογές θα περνάνε και στο Itunes και δεν θα σου διαγράφονται από το Iphone όταν κάνεις συγχρονισμό.

Δημοσ.

Φιλε darknemus01 τετοια ατομα σα το κωστα ειναι αυτοι που καταναλωνουν χωρις να γνωριζουν το γτ..Αυτοι εξυψωνουν εταιρειες και πλουτιζουν τις τσεπες τους και τις κανουν ικανες να ασκουν πολιτικη με αυτο να εχει τρελα επακολουθα για τον υπολοιπο κοσμο..

Απ τη μια ειναι να γελας αλλα απ την αλλη αν ασχοληθεις λιγο θα καταλαβεις τι γινεται..

Το ποσοστο του να ξερεις γτ καταναλωνεις και μαλιστα του να ξερεις να χρησιμοποιεις τις δυνατοτητες ενος προιοντος στο επακρο ειναι πολυ πιο μικρο και σε κανει να μην εισαι μεσα σε αυτο τον κυκλο..Μπορω να θεσω απειρα παραδειγματα..Ακομα προσπαθω να προσαρμοσω τον εαυτο μου σε αυτα που λεω γτ ειναι πολυ δυσκολο να γινει..Ο κοσμος ειναι τερμα υλιστικος και σε παρασειρει..

Αυτα τα λιγα και συγγνωμη αν κουρασα γτ τα ειπα εντελως φιλικα και sorry για το offtopic..

Υ.Σ. Iphone ειχα και μεχρι πριν λιγες μερες android και προσπαθησα να εκμεταλλευτω τα παντα σε αυτα αλλα απο καποιο σημειο και μετα δεν ειχα το χρονο..

Δημοσ.
Φιλε darknemus01 τετοια ατομα σα το κωστα ειναι αυτοι που καταναλωνουν χωρις να γνωριζουν το γτ..Αυτοι εξυψωνουν εταιρειες και πλουτιζουν τις τσεπες τους και τις κανουν ικανες να ασκουν πολιτικη με αυτο να εχει τρελα επακολουθα για τον υπολοιπο κοσμο..

Απ τη μια ειναι να γελας αλλα απ την αλλη αν ασχοληθεις λιγο θα καταλαβεις τι γινεται..

Το ποσοστο του να ξερεις γτ καταναλωνεις και μαλιστα του να ξερεις να χρησιμοποιεις τις δυνατοτητες ενος προιοντος στο επακρο ειναι πολυ πιο μικρο και σε κανει να μην εισαι μεσα σε αυτο τον κυκλο..Μπορω να θεσω απειρα παραδειγματα..Ακομα προσπαθω να προσαρμοσω τον εαυτο μου σε αυτα που λεω γτ ειναι πολυ δυσκολο να γινει..Ο κοσμος ειναι τερμα υλιστικος και σε παρασειρει..

Αυτα τα λιγα και συγγνωμη αν κουρασα γτ τα ειπα εντελως φιλικα και sorry για το offtopic..

Υ.Σ. Iphone ειχα και μεχρι πριν λιγες μερες android και προσπαθησα να εκμεταλλευτω τα παντα σε αυτα αλλα απο καποιο σημειο και μετα δεν ειχα το χρονο..

Δεν θελω να χαλασω τον συλλογισμο σου , αλλα ο kostasxolargos μπηκε απλα για να κανει πλακα και να την πει στους iphone users για τις "ελλειψεις" του κινητου.

Παλιο και αδιαφορο το αστειο.

Αν ηταν οντως ασχετος , που δεν ηξερε τι αγοραζε , πιστεψε με , δεν θα ηξερε ουτε στο insomnia να ποσταρει.

ΥΓ: πηρες android για να εκμεταλλευτεις τις "παραπανω" δυνατοτητες του , αλλα τελικα δεν εχεις το χρονο γι'αυτες. χμμμ Νομιζω ολη η επιχειρηματολογια υπερ των apple συσκευων μεσα σε μια προταση... :-)

Δημοσ.

Ο καθενας οτι συμπερασμα θελει βγαζει..Αν εβγαλες αυτο το συμπερασμα δε μπορω να κανω κατι για αυτο..και με το iphone τον ιδιο χρονο εχανα..

Τωρα οσο για τον κωστα ακομα καλυτερα που εκανε απλως πλακα..πολυ καλυτερα γι αυτον..

iOS-software τα ατου της apple και hardware-customisation τα ατου του android αν θες τη γνωμη μου..

Αλλα για μενα κανενα απ τα 2 δεν αξιζει την προσοχη που τους δινουμε..

Δημοσ.
Ένας φίλος Έχει και αυτός iPhone και θέλω μερικά Τραγούδια απο το 4αρι του. Πως μπορω να τα πάρω (μέσω iTunes)?

δεν μπορει απλα να στα στειλει απο το pc του??

Κakadi ωραιο λινκ , τι ακριβως ειναι?

(αν και πρεπει να παραβιαζει τους κανονες του φορουμ)

Δημοσ.

Αν παραβιαζει καποιο κανονα ζητω συγγνωμη..το εκανα αθελα μου..

Για ελευθερο κατεβασμα ειναι φιλε μου κατεβαζεις οτι θες free!!

Δε χρειαζεται ουτε sign up ουτε τπτ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...