Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί προφανώς δεν τα έχεις κατεβάσει με τον λογαριασμό σου στο itunes store, οπότε για το itunes είναι σαν να μην υπάρχουν.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατί προφανώς δεν τα έχεις κατεβάσει με τον λογαριασμό σου στο itunes store, οπότε για το itunes είναι σαν να μην υπάρχουν.

Μα αυτο δεν μου το κάνει με ΟΛΑ. Ότι βάζω τώρα τελευταία. Καμία λύση;

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτηση. Γιατί Όταν βάζω apps απο το installous μετα που θα το βάλω στο pc το iTunes τα διαγράφει; Χωρίς να με ρωτήσει αυτόματα.

Αφού τα βάζεις με το Installous δεν υπάρχουν στο library του iTunes. Αυτό σημαίνει ότι στον επόμενο συγχρονισμό με το iTunes όσες εφαρμογές δεν είναι περασμένες από το iTunes θα διαγραφούν. Δύο λύσεις. 1. Βάζεις τις εφαρμογές μόνο με συγχρονισμό από το iTunes (προϋποθέτει την εγκατάσταση του AppSync από Cydia). 2. Απενεργοποιείς τον αυτόματο συγχρονισμό στις εφαρμογές με το iTunes και περνάς ότι εφαρμογή θέλεις μόνο με το Installous.

Θα χρησιμοποιείς ή μόνο iTunes ή μόνο Installous. Δεν γίνεται πότε το ένα πότε το άλλο γιατί θα χάνεις τις εφαρμογές περασμένες με το τελευταίο.

πριν από τον συγχρονισμό πας στο μενού ''devices'', δεξί κλικ πάνω στο τηλέφωνο κι επελεξε ''transfer purchases''

Άμα χρησιμοποιεί Installous σημαίνει ότι οι εφαρμογές δεν είναι ακόμα αγορασμένες.... ;) Τις δοκιμάζει πρώτα πριν περάσει στην αγορά τους ;) :-)

Δημοσ.
Μα αυτο δεν μου το κάνει με ΟΛΑ. Ότι βάζω τώρα τελευταία. Καμία λύση;

Έχεις κάνει authorize τον υπολογιστή σου; Αν Όχι πρέπει να το κανείς αλλιώς θα στις διαγραφεί τις εφαρμογες Γιατί βλέπει ότι το pc ειναι αλλουνου

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.
πριν από τον συγχρονισμό πας στο μενού ''devices'', δεξί κλικ πάνω στο τηλέφωνο κι επελεξε ''transfer purchases''

Σε Ευχαριστώ Φίλε μου. Τώρα δεν μου τα διαγράφει. :-)

Δημοσ.
Έχεις κάνει authorize τον υπολογιστή σου; Αν Όχι πρέπει να το κανείς αλλιώς θα στις διαγραφεί τις εφαρμογες Γιατί βλέπει ότι το pc ειναι αλλουνου

Sent from my iPod touch using Insomnia

Έχω κάνει.

Δημοσ.
Αφού τα βάζεις με το Installous δεν υπάρχουν στο library του iTunes. Αυτό σημαίνει ότι στον επόμενο συγχρονισμό με το iTunes όσες εφαρμογές δεν είναι περασμένες από το iTunes θα διαγραφούν. Δύο λύσεις. 1. Βάζεις τις εφαρμογές μόνο με συγχρονισμό από το iTunes (προϋποθέτει την εγκατάσταση του AppSync από Cydia). 2. Απενεργοποιείς τον αυτόματο συγχρονισμό στις εφαρμογές με το iTunes και περνάς ότι εφαρμογή θέλεις μόνο με το Installous.

Θα χρησιμοποιείς ή μόνο iTunes ή μόνο Installous. Δεν γίνεται πότε το ένα πότε το άλλο γιατί θα χάνεις τις εφαρμογές περασμένες με το τελευταίο.

Άμα χρησιμοποιεί Installous σημαίνει ότι οι εφαρμογές δεν είναι ακόμα αγορασμένες.... ;) Τις δοκιμάζει πρώτα πριν περάσει στην αγορά τους ;) :-)

Όχι ρε συ, εγώ θυμάμαι όταν ήμουν JB "έπαιζα" και με τα δύο.

Δημοσ.
Όχι ρε συ, εγώ θυμάμαι όταν ήμουν JB "έπαιζα" και με τα δύο.

Εγώ όποτε ''έπαιζα'' και με τα δύο πάντα κάτι έχανα... Από τότε που ''παίζω'' με ένα μόνο βρήκα την ησυχία μου :-)

Δημοσ.

καλησπερα.γινεται να ζητησω απο το καταστημα που θα αγορασω το 4 να μου δωσουν microsim με τον αριθμο μου χωρις να κοψουν την παλια μου καρτα και αν την κρατησω μπορω να την χρησιμοποιησω σε αλλο κινητο οχι ταυτοχρονα με την microsim???

Δημοσ.
καλησπερα.γινεται να ζητησω απο το καταστημα που θα αγορασω το 4 να μου δωσουν microsim με τον αριθμο μου χωρις να κοψουν την παλια μου καρτα και αν την κρατησω μπορω να την χρησιμοποιησω σε αλλο κινητο οχι ταυτοχρονα με την microsim???

Σου ακυρόνουν την παλιά και σου δίνουν καινούρια.

Δημοσ.

Μπορεις ειτε να ζητησεις καινουρια microsim ακυρωνοντας την παλια , ειτε να σου βγαλουν microsim και να κρατησεις και την παλια σε λειτουργια πληρωνοντας ενα επιπλεον παγιο 3-5Ε , δεν θυμαμαι ακριβως.

Δημοσ.

πηγαινε σε οποιοδηποτε καταστημα γερμανος. με 5 ευρω σου αλλαζει την καρτα σε μινι, μεσα σε 3 λεπτα.

προχτες εκανα την διαδικασια, εγγυημενα πραγματα

Δημοσ.

Κάτοχος του Iphone 4 και καιρος για jailbreak. Η έκδοση είναι 4.1 (8Β117) (Αλήθεια αυτο το 8Β117 τι είναι; )

1)Πως θα κάνω jailbreak;Εννοω με ποιο τροπο(Διαβασα για greenpoison, limera1n, pwnage tool, μεσω JailbreakMe.com)

2) Εχω ηδη περασμενες καποιες εφαρμογες,αν κανω jailbreak θα χαθουν?κ γενικοτερα οι ρυθμισεις κλπ?

3)Το cydia εγκαθισταται μαζι με το jailbreak που θα κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...