Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα κατεληξα πως το Ip4 πουλιέται ξεκλείδωτο στον Καναδά μόνο απο τα apple stores.Ισχύει?????????? Αυτο σημαίνει πως οταν μου το φέρουν αν εγώ έχω πάει σε ενα κατάστημα cosmote και έχω αλλάξει την καρτα sim μου σε micro sim(δεν έχω σύνδεση) και την βάλλω στο καινουργιο μου iphone όλα θα λειτουργούν εντάξει???????????

Επίσης ξέρετε τι παίζει με την εγγύηση αν το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα κατεληξα πως το Ip4 πουλιέται ξεκλείδωτο στον Καναδά μόνο απο τα apple stores.Ισχύει?????????? Αυτο σημαίνει πως οταν μου το φέρουν αν εγώ έχω πάει σε ενα κατάστημα cosmote και έχω αλλάξει την καρτα sim μου σε micro sim(δεν έχω σύνδεση) και την βάλλω στο καινουργιο μου iphone όλα θα λειτουργούν εντάξει???????????

Επίσης ξέρετε τι παίζει με την εγγύηση αν το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν εμαθες οτι οντως το πουλανε ξεκλειδωτο (απο την apple) στον Καναδα , τοτε η Ελληνικη microsim θα λειτουργει χωρις κανενα προβλημα.

Επειδη ομως λες οτι δεν εχεις συνδεση αλλα καρτα , υποψιαζομαι οτι θα το παρεις το 4 χωρις dataplan. Αν εχω δικιο ειναι λαθος , αυτα τα κινητα τα παιρνεις με dataplan , αλλιως φυλαξε τα λεφτα σου και παρε ενα απλο και φτηνοτερο κινητο.

Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο το οποιο το συνειδητοποιησα μολις πριν απο λιγο. τελικα αν και δυστροπο, αφου συνηθησεις ειναι ιδανικη η φαση με το itunes. ειμαι κατοχος Iphone εδω και τρια χρονια απο το 3g και στην αρχη δε μου αρεσε η φαση με το itunes, δεν ηταν λιγες οι φορες που μπερδευτικα και εχασα εφαρμογες μουσικη και λοιπα αλλα τωρα πια που συνηθησα, το βλεπω ειναι οτι πιο πρακτικο υπαρχει ολα μπαινουν στο κινητο σου τακτοποιημενα και μονο συμβατα αρχεια,δεν κινδινευεις να περασεις κατι ζημιογωνο στη συσκευη εγω τελικα αρχισα να πιστευω στο itunes

Δημοσ.
παιδια κατι ασχετο το οποιο το συνειδητοποιησα μολις πριν απο λιγο. τελικα αν και δυστροπο, αφου συνηθησεις ειναι ιδανικη η φαση με το itunes. ειμαι κατοχος Iphone εδω και τρια χρονια απο το 3g και στην αρχη δε μου αρεσε η φαση με το itunes, δεν ηταν λιγες οι φορες που μπερδευτικα και εχασα εφαρμογες μουσικη και λοιπα αλλα τωρα πια που συνηθησα, το βλεπω ειναι οτι πιο πρακτικο υπαρχει ολα μπαινουν στο κινητο σου τακτοποιημενα και μονο συμβατα αρχεια,δεν κινδινευεις να περασεις κατι ζημιογωνο στη συσκευη εγω τελικα αρχισα να πιστευω στο itunes

Το itunes αν το σκεφτεις ειναι ενα scheduled drag n drop σε ορισμενη συσκευη. Υπο αυτη την εννοια τελικα ειναι πιο πρακτικο και χρηστικο απο το απλο drag n drop.

Ειναι σαν να θες να τακτοποιησεις ενα συρταρι με ρουχα. Μπορεις να κατσεις λιγο να σκεφτεις ποια ρουχα θα πανε που , ωστε να τα βρεις και μετα ευκολα και οταν μπορεις να τακτοποιησεις το συρταρι σου. Η' μπορεις απλα να ανοιξεις το συρταρι και να πεταξεις τα ρουχα μεσα , οποια βρεις και οπως τα βρεις. Φαινομενικα το 2ο ειναι πιο απλο , αν κατσεις και σκεφτεις ομως ψυχραιμα το 1ο ειναι το σωστο και τελικα πιο πρακτικο , ιδιως στην ανευρεση τους.

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ με το μέρος του "συρταριού".

Δεν είναι όμως λίγο εκνευριστικό το συρτάρι να έχει "βούληση" και να γίνεται επιλεκτικό με τις μάρκες των ρούχων σου (βλ. .avi, .mkv) ...?

[τελικά μου αρέσουν οι παρομοιώσεις...]

Δημοσ.
Είμαι κι εγώ με το μέρος του "συρταριού".

Δεν είναι όμως λίγο εκνευριστικό το συρτάρι να έχει "βούληση" και να γίνεται επιλεκτικό με τις μάρκες των ρούχων σου (βλ. .avi, .mkv) ...?

[τελικά μου αρέσουν οι παρομοιώσεις...]

Συμφωνω σπαστικος περιορισμος το mp4 , ιδιως για μενα που μισω τα convertions. Λυνεται εν μερη με τους διαφορους player οπως vlc κλπ. Εκρινα σαν συνολο το itunes.

Δημοσ.

Sorry αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά αύριο μπαίνω φαντάρος και βιάζομαι πολύ!! Υπάρχει τρόπος να αντιγράψω τις επαφές του iPhone στην κάρτα sim;

Έχω jb και βρήκα το SIManager στο cydia αλλά δε δουλεύει στο 4. Τις επαφές τις έχω και στο gmail και στο address book του iMac αλλά δεν ξέρω πως να συγχρονίσω τη μπακατέλα που πήρα για το στρατό και έτσι με βλέπω να παρουσιαζομαι και να μην έχω ούτε μια επαφή στον κατάλογο!!

Όποιος έχει καμιά ιδέα ας την πει παρακαλώ!!!

Δημοσ.

Προσπάθησε να τις συγχρονίσεις με outlook. Όλα τα κινητά μου εκεί τα συγχρόνιζα το ίδιο και με το iphone. Καλή θητεία!

Δημοσ.
Sorry αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά αύριο μπαίνω φαντάρος και βιάζομαι πολύ!! Υπάρχει τρόπος να αντιγράψω τις επαφές του iPhone στην κάρτα sim;

Έχω jb και βρήκα το SIManager στο cydia αλλά δε δουλεύει στο 4. Τις επαφές τις έχω και στο gmail και στο address book του iMac αλλά δεν ξέρω πως να συγχρονίσω τη μπακατέλα που πήρα για το στρατό και έτσι με βλέπω να παρουσιαζομαι και να μην έχω ούτε μια επαφή στον κατάλογο!!

Όποιος έχει καμιά ιδέα ας την πει παρακαλώ!!!

Δεν νομιζω αυτες τις 10 μερες της εκπαιδευσης να χρειαστεις , πανω απο 10-15 το πολυ επαφες. Αντεγραψε τις χειροκινητα. Οταν θα πας στην μοναδα σου , θα ξαναπαρεις το iphone σου.

Καλη θητεια.

Δημοσ.
παιδια θελω να το αγορασω αξιζει η πρεπει να περιμενω λιγο ακομα γιατι ειναι καινουργιο ακομα?

τη να περιμένεις? αν είσαι έτοιμος βοορ!:-)

Δημοσ.
παιδια θελω να το αγορασω αξιζει η πρεπει να περιμενω λιγο ακομα γιατι ειναι καινουργιο ακομα?

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Το επόμενο μοντέλο, ΛΟΓΙΚΑ, θα έρθει στην Ελλάδα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Θέλεις/μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε;

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Γιατί Όταν βάζω apps απο το installous μετα που θα το βάλω στο pc το iTunes τα διαγράφει; Χωρίς να με ρωτήσει αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...