Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια επειδη εβαλα την καρτα και το δοκιμασα, οντως αν το κρατησεις σφιχτα κατα τα γνωστα πεφτει το σημα,με τη θηκη τουλαχιστον λυνεται αυτο?

Το καλο ειναι οτι το κραταω με το δεξι αρα δεν νομιζω να εχω προβλημα

Παντως ειναι φοβερο τηλ,αλλα ξενερωσα λιγο με αυτο το θεμα

Εμένα μια γραμμή κατεβαίνει και αν. σκυλί είναι.!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εμένα μια γραμμή κατεβαίνει και αν. σκυλί είναι.!

δοκιμασες να το κρατησεις καλα απο ολες τις πλευρες;

Περιμενω απαντησεις και απο αλλους παιδια

Επισης πως βλεπω ποια εκδοση λειτουργικου εχω;

Δημοσ.
Παιδια επειδη εβαλα την καρτα και το δοκιμασα, οντως αν το κρατησεις σφιχτα κατα τα γνωστα πεφτει το σημα,με τη θηκη τουλαχιστον λυνεται αυτο?

Το καλο ειναι οτι το κραταω με το δεξι αρα δεν νομιζω να εχω προβλημα

Παντως ειναι φοβερο τηλ,αλλα ξενερωσα λιγο με αυτο το θεμα

Πέφτει ανάλογα με την ένταση του σήματος. Άμα το σήμα είναι ασθενές θα σου πέσει 1-2 γραμμές. Άμα είναι ισχυρό και έχει όλες τις γραμμές, όπως και να το πιάσεις δεν πέφτει ούτε μία γραμμή. Στις ενδιάμεσες εντάσεις θα έχεις και ενδιάμεσες πτώσεις σήματος. Οι θήκες λύνουν εντελώς το πρόβλημα, είτε είναι bumper είτε είναι κανονική θήκη.

Κακώς ξενέρωσες! Τα ίδια έκανε πάνω-κάτω και το προηγούμενο κινητό σου, όποιο και να είχες, αλλά δεν υπήρχε η δημοσιότητα για το θέμα και δεν το είχες πάρει χαμπάρι. Εγώ που το συγκρίνω με το 3G που υποτίθεται ότι δεν έχει αυτό το πρόβλημα, έχω καλύτερο σήμα και καθαρότερη γραμμή στο 4 παρά στο 3G!

Δημοσ.
Πέφτει ανάλογα με την ένταση του σήματος. Άμα το σήμα είναι ασθενές θα σου πέσει 1-2 γραμμές. Άμα είναι ισχυρό και έχει όλες τις γραμμές, όπως και να το πιάσεις δεν πέφτει ούτε μία γραμμή. Οι θήκες λύνουν εντελώς το πρόβλημα, είτε είναι bumper είτε είναι κανονική θήκη. Κακώς ξενέρωσες! Τα ίδια έκανε πάνω-κάτω και το προηγούμενο κινητό σου, όποιο και να είχες, αλλά δεν υπήρχε η δημοσιότητα για το θέμα και δεν το είχες πάρει χαμπάρι. Εγώ που το συγκρίνω με το 3G που υποτίθεται ότι δεν έχει αυτό το πρόβλημα, έχω καλύτερο σήμα και καθαρότερη γραμμή στο 4 παρά στο 3G!

Φιλε μου ειναι κινηταρα δεν το συζητω ισως ειμαι κ προταλειμμενος οπως λες, θηκη θα παρω ετσι κ αλλιως,απλα βλεπω οτι αλλοι λενε δεν πεφτει μια αλλοι ειναι οπως εγω...

τι να πω...

Μπορει καποιος να μου πει

1)τι σκατα ειναι το Apple id,

2)πως βλεπω ποιο OS εχω

και 3)Ποια εκδοση ειναι η τελευταια και αν ειναι jailbroken?

Δημοσ.
Φιλε μου ειναι κινηταρα δεν το συζητω ισως ειμαι κ προταλειμμενος οπως λες, θηκη θα παρω ετσι κ αλλιως,απλα βλεπω οτι αλλοι λενε δεν πεφτει μια αλλοι ειναι οπως εγω...

τι να πω...

Μπορει καποιος να μου πει

1)τι σκατα ειναι το Apple id,

2)πως βλεπω ποιο OS εχω

και 3)Ποια εκδοση ειναι η τελευταια και αν ειναι jailbroken?

1. Είναι το e-mail με το οποίο έχει κάνει εγγραφή στο iTunes Store ή στο Apple Store. Στην ουσία είναι το username με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή σε κάποια υπηρεσία της Apple και χρησιμοποιείς για τις συναλλαγές μαζί της.

2. Settings -> General -> About -> Version

3. Η τελευταία είναι η 4.1 και υπάρχει jailbreak.

Δημοσ.
1. Είναι το e-mail με το οποίο έχει κάνει εγγραφή στο iTunes Store ή στο Apple Store. Στην ουσία είναι το username με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή σε κάποια υπηρεσία της Apple και χρησιμοποιείς για τις συναλλαγές μαζί της.

2. Settings -> General -> About -> Version

3. Η τελευταία είναι η 4.1 και υπάρχει jailbreak.

1.Στο πεδιο που λεει email adress οταν φτιαχνω το Apple id , βαζω το δικο μου mail η απλα ενα username?

2.εκτος απο την εκδοση αναφερει και firmware modem, μοντελο και αριθμος σειρας...

3.εκδοση: 4.1(αναφερει κ εναν κωδικο μεσα σε παρενθεση)

Δημοσ.
1.Στο πεδιο που λεει email adress οταν φτιαχνω το Apple id , βαζω το δικο μου mail η απλα ενα username?

2.εκτος απο την εκδοση αναφερει και firmware modem, μοντελο και αριθμος σειρας...

3.εκδοση: 4.1(αναφερει κ εναν κωδικο μεσα σε παρενθεση)

Αφού σου ζητάει e-mail address θα βάλεις το e-mail σου. Εκεί θα σου έρχονται τα e-mails επικοινωνίας της Apple. Αυτό το e-mail θα είναι και το id σου!

Δημοσ.

Λοιπον το κινητο λεει, απλα με το θεμα ληψης και χαμενων κλησεων ψαχνομαι ακομη κ θελω να ρωτησω το εξης

Αν υπαρχει προβλημα στο σημα και το επιστρεψω και το δει τεχνικος ας πουμε θα το διαπιστωσει;

Γιατι πρεπει να το δοκιμασει πολλες φορες για να το καταλαβει,παιζει ρολο και η ενταση του σηματος στον χωρο που βρισκομαστε

Δημοσ.

Ένας φίλος πριν από μερικές μέρες αγόρασε ένα καινούργιο 16GB iPhone 4. Πριν είχε ένα 3GS στο οποίο για κάποιο λόγο είχε εξαφανιστεί το εικονίδιο του App Store. Τη μετάβαση στο καινούργιο του την έκανα εγώ, backup το παλιό στο iTunes, δημιουργία λογαριασμού με πιστωτική κλπ και μετά συγχρονισμός με iPhone 4. Οι επαφές και οι ρυθμίσεις πέρασαν στο καινούργιο κανονικά. Εχθές με πήρε τηλ. ο φίλος και μου λέει ότι είναι εξαφανισμένο το εικονίδιο του App Store και στο iPhone4! Τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Μέσω JB κάποια σριγμή θα την είχε αφαιρέσει από το sprinboard(δε θυμάμαι το όνομα της εφαρμογής που το κάνει αυτό) κ με το restore from backup, το "μετέφερε" στο καινούριο iPhone.

Δημοσ.

Επίσης να πω το πολύ καλό remove backrounder για sbs settings που με ένα κλικ σβήνει ότι πρόγραμμα έχετε στο multi task ανοιχτό!!! Πολύ βολικό!!!!

Δημοσ.

Αν και το είχε δώσει (το 3GS) σε φίλο του κάποια στιγμή και το έκανε jb, ισχυρίζεται ότι ήταν έτσι απ' την αρχή πριν το jb. Λέει μήπως φταίει το πρόγραμμα στη Vodafone που έχει και δεν του επιτρέπει να μπει App Store, αν και δεν το νομίζω. Έχει το Vodafone together.

Τί είναι το sbs settings;

Δημοσ.
Λέει μήπως φταίει το πρόγραμμα στη Vodafone που έχει και δεν του επιτρέπει να μπει App Store, αν και δεν το νομίζω. Έχει το Vodafone together.

Καμία σχέση. Καμία εταιρία κινητής δεν έχει τέτοιο έλεγχο πάνω στο iPhone. Το μόνο σημείο στο οποίο τους έχει δώσει δικαίωμα επέμβασης η Apple είναι οι ρυθμίσεις του Internet μέσω 3G και το tethering.

Τί είναι το sbs settings;

Εφαρμογή που παίζει σε jailbroken iPhones και προσθέτει ένα "μενού" με διάφορες ρυθμίσεις. Κοίτα κι εδώ σχετικά: http://lmgtfy.com/?q=sbsettings

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...