Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι, ισχυει ακομα αυτο που σου δινουν τα λεφτα σου πισω?

αν ειναι ετσι θα ζητησω τα λεφτα πισω, και θα παρω ενα αλλο

---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:20 ----------

μην περιμένεις να σου δώσουν επιτόπου καινούργιο..θα στο στείλουν για σερβις θα στο ανοίξουν θα στο καθαρίσουν κ σε κανα 2-3βδομάδες θα το έχεις πίσω(εμένα τόσο πήρε πριν από 2χρόνια, ελπίζω να έχουν βελτιώσει καθόλου τους χρόνους τους). Είτε το συνδέσεις στα itunes είτε όχι δε τους νοιάζει, η πολιτική είναι για ότι κ να συμβαίνει πάει σέρβις.

Το θέμα είναι να ελπίζεις να μην είσαι γκαντέμης κ πας με τρίχα κ μετά βγεις με δεινόσαυρο (γρατζουνιές κτλ). Εμένα είχε μια σκονίτσα στην οθόνη κ το πήγα πίσω δε ξέρω τι κάναν αλλά το καθάρισαν χωρίς κανένα πρόβλημα, κ το τυλίξαν με φυσαλίδες για να πάει σέρβις, όχι σκέτο όπως τα υπόλοιπα του σωρού..

μάλλον τα 600τόσα ευρώ προφανώς δεν τα έδωσες εσύ γιαυτό δε σε πολυνοιάζει. εγώ δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση πάντως..

κ όπως είπε κ κάποιος παραπάνω, υπόθετο θα τους το έκανα αν δεν το φτιάχναν.

Αν το αφήσεις για σερβις σιγουρέψου ότι εχεις σημειωσει το ΙΜΕΙ σου από τα settings ώστε να ελένξεις τουλάχιστον ότι σου δώσαν το ίδιο κινητό μετά, μη σου δώσουν κάνα άλλο ελλατωματικό (στην ελλάδα είμαστε πολλά συμβαίνουν.)

τουλάχιστον εγω αγρατζούνιστο κ απροβλημάτιστο το παρέλαβα..για καλή μου τύχη..

ποσο καιρο το ειχες αγορασμενο? εγω σου λεω το αγορασα σημερα, μολις το ανοιξα και αυριο θα τους το παω πισω.

και πως θα ανοιξουν το γυαλακι της καμερας να το καθαρισουν? αυτο ειναι φιξ δεν ανοιγει

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υποτιθεται οτι αν το πας εντος 3 ημερων με προβλημα στο αντικαθιστουν με νεο ή σου γυρνανε τα λεφτα. Οποτε τρεχα. Αν περασουν οι 3 μερες σιγουρα θα το στειλουν κανα μηνα για σερβις. Αν και λογω τις τριχας πιστευω θα σε δυσκολεψουν για την αντικατασταση. Οποτε οπλισου με τσαμπουκα. (ολοι το λεμε αλλα κανεις δεν το κανει βεβαια...)

Δημοσ.
να ρωτησω κατι, ισχυει ακομα αυτο που σου δινουν τα λεφτα σου πισω?

αν ειναι ετσι θα ζητησω τα λεφτα πισω, και θα παρω ενα αλλο

---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:20 ----------

ποσο καιρο το ειχες αγορασμενο? εγω σου λεω το αγορασα σημερα, μολις το ανοιξα και αυριο θα τους το παω πισω.

και πως θα ανοιξουν το γυαλακι της καμερας να το καθαρισουν? αυτο ειναι φιξ δεν ανοιγει

συγνώμη μια βασική παράμετρος... από που το αγόρασες ξέχασα να σε ρωτήσω.. εαν είναι από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας είναι όπως στα έγραψα.. αν είναι από άλλο κατάστημα δυστηχώς δεν γνωρίζω..το είχα αγορασμένο μισή μέρα.. κ τους είπα κ για το νόμο κ όλα, κ έγινε κ σαματάς κ ότι τέλος πάντων μπορούσα να πω το είπα, βέβαια αυτά πριν 2 χρόνια΄, αλλά για δες κ άλλα ποστ πιστεύω πως τα λαμόγια την ίδια στάση τηρούν στο θέμα της αντικατάστασης..πρώτα σέρβις κ μετά λέει αν εγκριθεί από το σέρβις γίνεται η αντικατάσταση..υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρηση του καταναλωτή σε αγορά που έχει προβεί, υπάρχει κ αυτό με τις πρώτες μέρες αλλά οι λαλάκες δεν τηρούν τίποτα. Εσένα βέβαια είναι πιο κραυγαλέα η τρίχα. κάνε σαματά μπας κ σου δώσουν επιτόπου άλλο εννοείται απλά σου αναφέρω ότι στην δική μου περίπτωση τα πράγματα είχαν έτσι..

εμένα είχε σκόνη στην οθόνη εσωτερικά μια τόση δα κουκιδίτσα, κατά καιρούς ίσως μπαίνουν σκόνες κ βγαίνουν μόνες τους τι να πω...βέβαια ήταν απειροελάχιστο αλλά για το γαμώτο κ για τα τόσα ευρώ εγώ δεν δέχτηκα τη σκονίτσα. τωρα λογικά η τρίχα θα είναι μεταξύ κάμερας κ εξωτερικού καπακίου που έχει το τζαμάκι οπότε πιθανόλογώ χωρίς να ξέρω αν είναι σωστό αυτό αλλά μάλλον αν ανοίξουν το καπάκι θα φύγει. ΕΝοείται πως αυτά δεν τα κάνεις σπίτι μη σου μπει καμιά ιδέα γιατί μετά ξέχνα το το κινητό έχει ολόκληρο σύστημα κολλημένο πάνω στο καπάκι...

---------- Προσθήκη στις 01:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ----------

υποτιθεται οτι αν το πας εντος 3 ημερων με προβλημα στο αντικαθιστουν με νεο ή σου γυρνανε τα λεφτα. Οποτε τρεχα. Αν περασουν οι 3 μερες σιγουρα θα το στειλουν κανα μηνα για σερβις. Αν και λογω τις τριχας πιστευω θα σε δυσκολεψουν για την αντικατασταση. Οποτε οπλισου με τσαμπουκα. (ολοι το λεμε αλλα κανεις δεν το κανει βεβαια...)

φίλε εγώ το έκανα κ γίναμε μπίλιες κ 1μήνα μετά αφού έκανα κοινοποίηση καταγγελίας με παίρναν να μου προτείνουν να μην συνεχίσω ότι μου το έφτιαξαν κ ότι τον πρώτο μήνα που ουσιαστικά δεν είχα το κινητό δεν θα πληρώσω το πάγιο. Επειδή το ήθελα πολύ το κινητό μου πίσω οπλίστηκα με καλή θέληση κ εφόσον διαπίστωσα ότι πλέον δεν υπήρχε αυτό που με ενοχλούσε τελείωσε το θέμα εκεί. εκποιζώ λέγεται η εταιρία που για οτιδήποτε μπορεί να μας στηρίξει κ όντως λειτούργησε καλά σε εμένα.

Δημοσ.

Φίλε. Όταν το πας θα σου πουν να το στείλουν πίσω Αμερική, να πάρουν την άδεια απο την apple και να σου φέρουν καινούριο και αν...όλοι απατεονες είναι. Άκου τι θα κανείς θα πάρεις ένα κατσαβιδι και θα βγάλεις τις 2 βυδουλες που είναι ανάμεσα στο dock. Θα βγάλεις το καπάκι και θα καθαρίσεις απο πίσω την κάμερα και μετα πάλι πίσω το καπάκι.

Δημοσ.
Φίλε. Όταν το πας θα σου πουν να το στείλουν πίσω Αμερική, να πάρουν την άδεια απο την apple και να σου φέρουν καινούριο και αν...όλοι απατεονες είναι. Άκου τι θα κανείς θα πάρεις ένα κατσαβιδι και θα βγάλεις τις 2 βυδουλες που είναι ανάμεσα στο dock. Θα βγάλεις το καπάκι και θα καθαρίσεις απο πίσω την κάμερα και μετα πάλι πίσω το καπάκι.

μην κανεις αυτό το εγκλημα στο κινητο σου..

δεν θα γινουμε ολοι τεχνικοι επειδη η εταιρια δεν εκανε σωστο ελεγχο σε ενα προιον!

να το πας πισω και να μην είσαι ιδιαιτερα ευγενικος, να εχεις απαιτησεις για πολλα στην αρχη (δηλ αντικατασταση) και σιγα σιγα.. ρίχνεις

τις απαιτήσεις σου μεχρι εκει που σε παιρνει.

Δημοσ.

Θα σου κάνουν αντικατάσταση αμέσως. Αν το πας στο κατάστημα που το πηρες θα το στειλουν στο servive και θα σου κάνουν απο εκεί αντικατάσταση. Αν το πας εσυ κατευθείαν στο servive θα το πάρεις αμέσως η στην χειρότερη να σου το αργήσουν 1 μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θα σου κάνουν αντικατάσταση αμέσως. Αν το πας στο κατάστημα που το πηρες θα το στειλουν στο servive και θα σου κάνουν απο εκεί αντικατάσταση. Αν το πας εσυ κατευθείαν στο servive θα το πάρεις αμέσως η στην χειρότερη να σου το αργήσουν 1 μέρα.

ρε παιδιά ήμαρτον. το έχεις κάνει κ το λές? αν είναι από κινητή τηλεφωνία δεν δίνουν ούτε τηλ. του σέρβις πόσο μάλλον να το πάς ο ίδιος. ΑΝ μπλέξεις με τα σέρβις κάτω από 1βδομάδα στην καμία δε γλιτώνεις. Έχει να κάνει κ αν το αφήσεις πρωί κ πότε θα περάσει ο κούριερ από το κατάστημα να παραλάβει, αν θα πέσει καμιά αργία, αν είσαι αθήνα ή επαρχία κτλ. Αυτό με τη 1 μέρα ήταν ωραίο ανέκδοτο.

Αν είναι από κατάστημα τύπου πλαίσιο κτλ ίσως έχει ελπίδες να καταφέρει να πάρει πιστωτικό ή να του δώσουν καινούργιο κατευθείαν.

---------- Προσθήκη στις 12:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:19 ----------

αν το χαλάσει στην προσπάθεια να το ανοίξει τότε θα του δώσεις εσύ τα 660? να ξέρω.. έχω κ ένα αυτοκίνητο σαράβαλο που κάηκε η μηχανή αν είναι πες μου να στο στείλω να το φτιάξεις! επίσης δεν τα στέλνουν αμερική. απλά κάνουν αντικατάσταση με επανεπισκευασμένα κ τα παλιά όσα δεν φτιάχνονται εδώ τα στέλνουν αμερική.

[ame]

[/ame]

ίσως το πίσω μέρος να μην είναι κ τόσο δύσκολο, αρκεί να μην χάσεις καμιά από τις βίδες..

Επεξ/σία από gs20309
Δημοσ.

το πηγα σημερα το πρωι πισω, αλλαγη δε γινεται παρα μονο να μου το στειλουν στο service και να μου το ανοιξουν για να απισκευαστει. ετσι μου ειπαν

δε τους το αφησα, γιατι δε θελω να το ανοιξουν, ακομα δε το πηρα.

το εβαλα στο itunes κανονικα το ανοιξα, τραβηξα φωτογραφιες και βιντεο και με το ματι μου εγω δε μπορω να διακρινω κατι σαν προβλημα.

βεβαια δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος. παντως οποιος και να το κοιταξει μπορει να διακρινει την τριχα μεσα, ακομα και το παιδι στην cosmote που του το πηγα την ειδε. αλλα δε μπορουσε να κανει κατι.

ενταξει αφου δε μου δημιουργει προβλημα, για μενα ολα καλα, το θεμα εληξε.

btw το κινητο γ@μαει

Δημοσ.
το πηγα σημερα το πρωι πισω, αλλαγη δε γινεται παρα μονο να μου το στειλουν στο service και να μου το ανοιξουν για να απισκευαστει. ετσι μου ειπαν

δε τους το αφησα, γιατι δε θελω να το ανοιξουν, ακομα δε το πηρα.

το εβαλα στο itunes κανονικα το ανοιξα, τραβηξα φωτογραφιες και βιντεο και με το ματι μου εγω δε μπορω να διακρινω κατι σαν προβλημα.

βεβαια δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος. παντως οποιος και να το κοιταξει μπορει να διακρινει την τριχα μεσα, ακομα και το παιδι στην cosmote που του το πηγα την ειδε. αλλα δε μπορουσε να κανει κατι.

ενταξει αφου δε μου δημιουργει προβλημα, για μενα ολα καλα, το θεμα εληξε.

btw το κινητο γ@μαει

νομίζω έκανες την καλύτερη κινηση..Μια τρίχα είναι..Ισως αργότερα όταν δεν σε πειράζει να το ανοίξεις γιατί καταλαβαίνω τώρα είναι η χαρά του καινούργιου τρέμεις κ να το πιάσεις..,μετά από κάνα 3μηνο με ένα φίλο σου που να πιάνουν τα χέρια του κ να ξέρει το ανοίγετε κ την βγάζεται.. αλλά μπορεί κ να φύγει κ μόνη της ποιος ξέρει..

Δημοσ.

Εγω δεν θα δεχομουν ουτε σκονιτσα, τα εσκασα και το θελω στην τριχα (σαν καινουργιο), απλα θα τα εκανα πουτ@ν@ τουλαχιστον για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου, οι 3 μερες αντικατασταση ειναι νομος και δεν μπορει το καθε λαμογιο Ελληνοaplle να τους καταπαταει και να μην τους ενοχλει κανεις. Ακου να σου σφαξουν μιας μερας κινητο.

Χτυπατο ελαφρα με το χερι σου δεξια αριστερα και πανω στο τζαμακι, μηπως και μπορεσει να μετακινηθει.

Να περνα κινητο και να το εβλεπα ετσι θα φρικαρα, σε κανα τοιχο θα κατεληγε απ τα νευρα μου ή μαλλον στο κεφαλι του πωλητη κι ας μην φταει.

Δημοσ.

Μου αρεσει που αμα τους πας κατι με βλαβη (σε ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες) σου λενε με υφος αν το φερνατε εντος 3 ημερων θα σας το αντικαθιστουσαμε αμεσα! Ασε που κανονικα μηνας ειναι οχι 3 ημερες , αλλα τελικα ουτε αυτο δεν τηρουν. Καλα βεβαια φταιμε και εμεις που τους αφηνουμε ετσι , βλ. Radiatedsoul οχι οτι και εγω τελικα θα εκανα κατι διαφορετικο :( Πρεπει να τον εχεις στο αιμα σου τον τσακωμο.

Αν και εχω την εντυπωση οτι με ολες αυτες τις οργανωσεις του καταναλωτη , τα πραγματα ειναι πιο ευκολα με κανα 2 τηλ και φαξ και μερικες απειλες.

Δημοσ.
αυτο εκανα σημερα πηγα αλλα ηταν κλειστα, θα το παω αυριο πρωι. θα μου το αλλαξουν?

υπαρχει περιπτωση να μου πουν να στο επισκευασουμε?

και ρε παιδια δεν ειμαι ψειρας, αλλα η τριχα αυτη ειναι μεγαλη και ακριβως μπροστα στο φακο, σιγουρα θα επιρεαζει τις φωτο.

δεν ειναι δηλαδη ενας κοκκος σκονης μονο (που εχει και κοκκο σκονης μεσα, και μια θολουρα σαν δαχτυλια στο πανω μερος του φακου. ολα αυτα μεσα απο το γυαλακι οχι απεξω)

φιλε μου, αν ειναι για κατι τοσο μικρο, θα σου προτεινα να μην το παρεις πουθενα, και να μην το αλλαξεις καθολου αφου δουλευει καλα η συσκευη. Θα κανεις το εξης, οπως εκανα και εγω, και σου ορκιζομαι ειναι τοσο ευκολο και η γιαγια μου θα μπορουσε να το κανει. Unscrew τις 2 βιδες απο κατω, γυρνα το τηλεφωνο, και βγαλε το πισω καπακι, με ενα μικρο push. Οπως ανοιγεις τα πισω καλυμματα τον αλλον τηλεφωνων, το ιδιο μπορεις να κανεις και με αυτο. Καθαρισε τον φακο σου, και ξανα κουμποσε το. ουτε 2 λεπτα σου παιρνει, και δεν χαλας καποια εγγυση. Δεν φενεται οτι το εχεις ανοιξει καθολου. Κοιτα και εδω http://www.ifixit.com ειλικρινα τωρα δεν ειναι να πηγαινεις να αλλαζεις κινητο γιαυτο το θεμα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ Και δεν θα παθει τιποτα το κινητο. Εγω αλλαξα το πισω καλλυμα που πηρα απο κινα, αυτο το brushed metal και το κινητο μου απλα φενεται εντελως ΜΑΜΑΤΟ. :D

Δημοσ.

αμα εβγαινε τιποτα με τους τσακωμους αδερφε, να εισαι σιγουρος θα τσακωνομασταν ολοι. προπονηση απο το σπιτι σαν τον ροκυ να ειμαστε σε φορμα, και μετα βουρ στο μαγαζι για τσακωμο.

δε βγαινει ομως τιποτα και το ξερεις. να τσακωθω δηλαδη με ποιον? με το παιδακι που ηταν και με εξηπηρετησε ευγενεστατος? δικια του ειναι η cosmote μηπως? η μηπως ειναι στο χερι του και δε με εξυπηρετει για να μου την σπασει?

μη το κανουμε τωρα σα τους απαιδευτους , που αντι να κατσουν να δουν ψυχραιμα τι φταιει, αρχιζουν και βριζουν ο,τι βρεθει μπροστα τους

edit: dp@pa ναι ειδα τα βιντεακια, ειδα οτι ειναι πανευκολο να βγαλω το πισω καπακι, σιγουρα θα το κανω στο μελλον, ευχαριστω για το info.

και αυτο με την αλλαγη στο πισω καπακι με custom, με εψησες να το κανω και εγω :P

Δημοσ.
αμα εβγαινε τιποτα με τους τσακωμους αδερφε, να εισαι σιγουρος θα τσακωνομασταν ολοι. προπονηση απο το σπιτι σαν τον ροκυ να ειμαστε σε φορμα, και μετα βουρ στο μαγαζι για τσακωμο.

δε βγαινει ομως τιποτα και το ξερεις. να τσακωθω δηλαδη με ποιον? με το παιδακι που ηταν και με εξηπηρετησε ευγενεστατος? δικια του ειναι η cosmote μηπως? η μηπως ειναι στο χερι του και δε με εξυπηρετει για να μου την σπασει?

μη το κανουμε τωρα σα τους απαιδευτους , που αντι να κατσουν να δουν ψυχραιμα τι φταιει, αρχιζουν και βριζουν ο,τι βρεθει μπροστα τους

edit: dp@pa ναι ειδα τα βιντεακια, ειδα οτι ειναι πανευκολο να βγαλω το πισω καπακι, σιγουρα θα το κανω στο μελλον, ευχαριστω για το info.

και αυτο με την αλλαγη στο πισω καπακι με custom, με εψησες να το κανω και εγω :P

φιλε μου, το κινητο μου σου λεω, φενεται διαφορετικο αλλα πολυ κουλ.. :P Και ησυχασα με το πισω γυαλι, Τελος αυτο το μαρτυριο. Εβαλα και ενα mavro bumPer, και απλα του παει με το ασημη κλπ και το μαυρο. Σου λεω! ειναι ....:D

Δημοσ.

Παιδια επειδη εβαλα την καρτα και το δοκιμασα, οντως αν το κρατησεις σφιχτα κατα τα γνωστα πεφτει το σημα,με τη θηκη τουλαχιστον λυνεται αυτο?

Το καλο ειναι οτι το κραταω με το δεξι αρα δεν νομιζω να εχω προβλημα

Παντως ειναι φοβερο τηλ,αλλα ξενερωσα λιγο με αυτο το θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...