Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το πας πίσω!!! Απορώ τι το ρωτάς. Και να τσαμπουκαλευτείς κι όλας αν η απάντησή τους κυμαίνεται οπουδήποτε μεταξύ "δεν πειράζει" και "εσύ το έκανες".

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως το εκανα εγω ρε? αφου σου λεω η τριχα και η σκονη ειναι μεσα απο το γυαλλι της φωτογραφικης, οχι απεξω

και ακομα δε προλαβα να το βαλω στο itunes σου λεω

αλλα βαριεμαι κιολας να το παω πισω, ισως δεν επιρεαζει τοσο πολυ τις φωτογραφιες

Δημοσ.

Αν η τελευταία απάντηση σου είναι προς εμένα κόψε τα "ρε" σε παρακαλώ πολύ και ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Επίσης, αν δεν σε ενοχλεί εσενα και τόσο, τί το κάνουμε θέμα; Εγώ για 600Ε θα τους το έκανα υπόθετο.

Δημοσ.

ξερεις τι γινεται, αν το βαλω στο itunes, θα μπορεσω να βγαλω μια φωτογραφια, και θα δω αμεσως αν επιρεαζει αυτη η τριχα και η σκονη, τις φωτογραφιες

---------- Προσθήκη στις 15:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ----------

αλλα αν το βαλω στο itunes, μηπως μετα για να το παω πισω με πανε μεσω σερβις? ξερουμε τιποτα για υτο?

Δημοσ.

το πηγα πισω, αλλα ηταν κλειστα, σημερα 4 η ωρα κλεινουν, θα το παω αυριο , να δουμε τι θα γινει

μεχρι αυριο βεβαια δε θα εχω τηλεφωνο, γιατι αλλαξα την σιμ την εκανα μινι, και δε χωραει στο παλιο iphone

Δημοσ.

αυτο εκανα σημερα πηγα αλλα ηταν κλειστα, θα το παω αυριο πρωι. θα μου το αλλαξουν?

υπαρχει περιπτωση να μου πουν να στο επισκευασουμε?

και ρε παιδια δεν ειμαι ψειρας, αλλα η τριχα αυτη ειναι μεγαλη και ακριβως μπροστα στο φακο, σιγουρα θα επιρεαζει τις φωτο.

δεν ειναι δηλαδη ενας κοκκος σκονης μονο (που εχει και κοκκο σκονης μεσα, και μια θολουρα σαν δαχτυλια στο πανω μερος του φακου. ολα αυτα μεσα απο το γυαλακι οχι απεξω)

Δημοσ.
αυτο εκανα σημερα πηγα αλλα ηταν κλειστα, θα το παω αυριο πρωι. θα μου το αλλαξουν?

υπαρχει περιπτωση να μου πουν να στο επισκευασουμε?

και ρε παιδια δεν ειμαι ψειρας, αλλα η τριχα αυτη ειναι μεγαλη και ακριβως μπροστα στο φακο, σιγουρα θα επιρεαζει τις φωτο.

δεν ειναι δηλαδη ενας κοκκος σκονης μονο (που εχει και κοκκο σκονης μεσα, και μια θολουρα σαν δαχτυλια στο πανω μερος του φακου. ολα αυτα μεσα απο το γυαλακι οχι απεξω)

Επιστροφή χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Από που το αγόρασες; Επιπλέον, η συσκευασία ήταν σφραγισμένη; Φαίνεται αν είσαι ο πρώτος που ακουμπάς το κινητό από το σφράγισμα της συσκευασίας και βέβαια το κινητό να είναι με τις ζελατίνες του κτλ.

Δημοσ.

Μολις το απεκτησα και θελω να ρωτησω τα εξης:

-Η μπαταρια με το που το ανοιξα ειναι στο 80% περιπου,να το αφησω να ξεφορτισει τελειως και μετα να το φορτισω; Η' να το φορτίσω για κανα 10ωρο οπως μου ειπε ο υπαλληλος στην Voda;

Γενικα ποσο πρεπει να ειναι η πρωτη φόρτιση;

(Δεν πηρα την καρτα sim ακομη και επομενως δεν εχει γινει και ενεργοποιήση)

Δημοσ.
Επιστροφή χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Από που το αγόρασες; Επιπλέον, η συσκευασία ήταν σφραγισμένη; Φαίνεται αν είσαι ο πρώτος που ακουμπάς το κινητό από το σφράγισμα της συσκευασίας και βέβαια το κινητό να είναι με τις ζελατίνες του κτλ.

ναι ολοκαινουργιο πρωτος ειμουνα που το ακουμπησα, δεν ειχε πανω του τιποτα ουτε δαχτυλια, με ζελατινα φυσικα.

απο ενα μαγαζι της κοσμοτε το πηρα

και δε θα το βαλω στο itunes μεχρι αυριο, ποτε δε ξερεις, ισως βοηθησει και αυτο να το παρουν πισω χωρις δευτερη κουβεντα.

φωτογραφια και να το βγαλω δε θα φανει τιποτα, φαντασου τι ζοομ θελει και τι καλο εργαλειο για να δεις τριχα μεσα στο φακο, θα προσπαθησω παντως με μια σονυ μηχανη που εχω

Δημοσ.

μην περιμένεις να σου δώσουν επιτόπου καινούργιο..θα στο στείλουν για σερβις θα στο ανοίξουν θα στο καθαρίσουν κ σε κανα 2-3βδομάδες θα το έχεις πίσω(εμένα τόσο πήρε πριν από 2χρόνια, ελπίζω να έχουν βελτιώσει καθόλου τους χρόνους τους). Είτε το συνδέσεις στα itunes είτε όχι δε τους νοιάζει, η πολιτική είναι για ότι κ να συμβαίνει πάει σέρβις.

Το θέμα είναι να ελπίζεις να μην είσαι γκαντέμης κ πας με τρίχα κ μετά βγεις με δεινόσαυρο (γρατζουνιές κτλ). Εμένα είχε μια σκονίτσα στην οθόνη κ το πήγα πίσω δε ξέρω τι κάναν αλλά το καθάρισαν χωρίς κανένα πρόβλημα, κ το τυλίξαν με φυσαλίδες για να πάει σέρβις, όχι σκέτο όπως τα υπόλοιπα του σωρού..

μάλλον τα 600τόσα ευρώ προφανώς δεν τα έδωσες εσύ γιαυτό δε σε πολυνοιάζει. εγώ δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση πάντως..

κ όπως είπε κ κάποιος παραπάνω, υπόθετο θα τους το έκανα αν δεν το φτιάχναν.

Αν το αφήσεις για σερβις σιγουρέψου ότι εχεις σημειωσει το ΙΜΕΙ σου από τα settings ώστε να ελένξεις τουλάχιστον ότι σου δώσαν το ίδιο κινητό μετά, μη σου δώσουν κάνα άλλο ελλατωματικό (στην ελλάδα είμαστε πολλά συμβαίνουν.)

τουλάχιστον εγω αγρατζούνιστο κ απροβλημάτιστο το παρέλαβα..για καλή μου τύχη..

Δημοσ.
Αν η τελευταία απάντηση σου είναι προς εμένα κόψε τα "ρε" σε παρακαλώ πολύ και ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Επίσης, αν δεν σε ενοχλεί εσενα και τόσο, τί το κάνουμε θέμα; Εγώ για 600Ε θα τους το έκανα υπόθετο.

το υποθετο φιλε θα ηταν μια πολυ επιεικης και ηρεμη αντιδραση...ελεος πια με τις χαζομαρες της καθε εταιριας. αντικατασταση εδω και τωρα και χωρις πολλα πολλα ή ακομα καλυτερα τα λεφτα πισω

---------- Προσθήκη στις 20:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ----------

το πηγα πισω, αλλα ηταν κλειστα, σημερα 4 η ωρα κλεινουν, θα το παω αυριο , να δουμε τι θα γινει

μεχρι αυριο βεβαια δε θα εχω τηλεφωνο, γιατι αλλαξα την σιμ την εκανα μινι, και δε χωραει στο παλιο iphone

κονομησες...

θα πας με ωραιο και κοσμιο τροπο θα πεις τι θεμα εχεις θα πεις να στο αλλαξουν αμεσα γιατι δεν εχεις τηλεφωνο αλλιως καταγγελια. εδωσες ενα σκασμο λεφτα και απαιτεις το καλυτερο. τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...