Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μου αρέσει στο βιντεο, που παρουσιάζουν την βιντεοκλήση λές και ανακάλυψαν τόν τροχό.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να δούμε πόσοι ακόμα θα το πείτε.

Δημοσ.

έχοντας στο μυαλό οτι στο 3GS θα γίνει αναβάθμιση στο OS4, οτι οι περισσότεροι δεν θα χρησιμοποιήσουν video κλήση, υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος πέρα από την νέα οθόνη (που φαίνεται να είναι φοβερή) για κάποιον κάτοχο 3GS να πάρει το iphone 4;

Δημοσ.
έχοντας στο μυαλό οτι στο 3GS θα γίνει αναβάθμιση στο OS4, οτι οι περισσότεροι δεν θα χρησιμοποιήσουν video κλήση, υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος πέρα από την νέα οθόνη (που φαίνεται να είναι φοβερή) για κάποιον κάτοχο 3GS να πάρει το iphone 4;

αν σε ενδιαφερουν τα παρακατω:

μεγαλυτερη μπαταρια

μικροτερο παχος

καλυτερη καμερα

hd video

gyroscope

wifi N

γρηγοροτερο επεξεργαστη

ανθεκτικοτερο υλικο για λιγοτερες γρατζουνιες

Δημοσ.
ποιος από δω μέσα θα το αγοράσει στα σίγουρα?

Αν θα μπορούσα, θα έδινα τα λεφτά και σήμερα ..

EDIT

Μόλις είδα το video στο site της Apple ... Τι πίνουν τα άτομα ?!?!? Μιλάνε για το videochat σαν να είναι δική τους εφέρευση !! Ξυπνάτε ρεεεεε, είμαστε στο 2010 !!!

Δημοσ.

Offtopic

Δεν ειμαι ουτε apple hater ουτε apple lover και πιστευω οτι αμα ειναι να παρεις touch screen και καλη κατασκευη παρε iphone αν το θες πιο open source παρε android . Αλλα το ολο thread καταντα κουραστηκω οι μεν να πεισουν οτι δεν αξιζουν και οι αλλοι να το εκθειαζουν.Το thread ειναι iphone 4 μπηκα και εγω να διαβασω καμια πληροφορια για το iphone και κανα σχολιασμο και καταντησα να διαβαζω flame thread.

Headphone connector 2.5mm ?

Δημοσ.
γίνεται πουθενά λόγος για το sar του? Αυτό περιμένω και θα το πάρω!

θα σου πουν ότι εχει λιγο με πρόσχημα οτι η κεραία είναι έξω απο το κινητό

και όντως έτσι είναι, η κεραία είναι στα πλαϊνά του κινητού. αλλά όταν κρατάς το κινητό θα κρατάς και την κεραία.

Δημοσ.
Offtopic

Δεν ειμαι ουτε apple hater ουτε apple lover και πιστευω οτι αμα ειναι να παρεις touch screen και καλη κατασκευη παρε iphone αν το θες πιο open source παρε android . Αλλα το ολο thread καταντα κουραστηκω οι μεν να πεισουν οτι δεν αξιζουν και οι αλλοι να το εκθειαζουν.Το thread ειναι iphone 4 μπηκα και εγω να διαβασω καμια πληροφορια για το iphone και κανα σχολιασμο και καταντησα να διαβαζω flame thread.

Headphone connector 2.5mm ?

3.5mm γράφει στο site της Apple .. Btw, welcome to the apple boards .. Αυτά έχουμε με κάθε νέα ανακοίνωση ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...