Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα παιδιά γιατί στο Typophone 4 μου εμφανίζει και την δική μου ημερομηνία από πάνω και το "slide to unlock" επίσης και γίνεται ένα χάλι;

abc9477f.png

Δημοσ.

Πρέπει να περάσεις από Cydia το No Clock Lockscreen. Το "ξεκλείδωμα" μου την έχει σπάσει κι εμένα και δεν ξέρω πώς να το βγάλω.

Υπάρχει ένα πακέτο No slide to unlock, αλλά απλά αρνείται να δουλέψει.

Δημοσ.
Εμένα παιδιά γιατί στο Typophone 4 μου εμφανίζει και την δική μου ημερομηνία από πάνω και το "slide to unlock" επίσης και γίνεται ένα χάλι;

abc9477f.png

Αν διαβαζες πιο πριν ένας φίλος λέει πως να το βγάλουμε. Δες την φοτό.

post-169820-129063136868_thumb.jpg

Δημοσ.

για να σβήσει το slide to unlock σε όσους έχουν ελληνικά, μπείτε στο folder του theme και δημιουργήστε ένα αντίγραφο του en.lproj με όνομα el.lproj , respring και είστε έτοιμοι ! :)

Δημοσ.
για να σβήσει το slide to unlock σε όσους έχουν ελληνικά, μπείτε στο folder του theme και δημιουργήστε ένα αντίγραφο του en.lproj με όνομα el.lproj , respring και είστε έτοιμοι ! :)

θενξ ε λοτ :-)

!!! άκυρο... βρήκα και το φάκελο... απλά δεν είχα πάει στο root !!!

Δημοσ.

Thanks Φίλε!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά το ξέρω είμαι καθυστερημένος αλλά δεν μπορώ να βρω πως θα αφαιρέσω όποια φωτογραφία έχω στη lock screen για να είναι τελείως κενό. ξέρω θα μπορούσα να βάλω μία μαύρη pic αλλά μου την έχει βαρέσει και ψάχνω τον σωστό τρόπο.

Δημοσ.
Ρε παιδιά το ξέρω είμαι καθυστερημένος αλλά δεν μπορώ να βρω πως θα αφαιρέσω όποια φωτογραφία έχω στη lock screen για να είναι τελείως κενό. ξέρω θα μπορούσα να βάλω μία μαύρη pic αλλά μου την έχει βαρέσει και ψάχνω τον σωστό τρόπο.

Βρες μια Μαύρη φοτο η ακουμπά την κάμερα του iPhone για να βγει η Μαύρη φοτο. Όλοι οι τρόποι είναι σωστοί.

Δημοσ.

Αυτό έκανα αλλά νομίζω κάπου είχα δει την επιλογή να μην έχω τπτ σαν lock screen τέσπα δεν πειράζει..

Δημοσ.

αγορασα πριν απο λιγο το iphone 4 και εχει προβλημα

εχει σκονη και μια ασπρη τριχα μεσα στο γυαλακι της φωτογραφικης μηχανης

τι να κανω? θα επιρεασει λετε τις φωτογραφιες που θα βγαζω?

δε το εχω βαλει ακομα στο itunes σε περιπτωση που χριαστει να το παω πισω, να μην εχω προβλημα. πειτε τι να κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...