Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η δικιά μου γνώμη για το iphone4 (καθως και για ολα τα iphone)είναι οτι ειναι τα πιο υπερτιμημένα κινητά που παράγονται... .

είναι υπερτιμημένα... αλλά όχι "τα πιο"

Όταν είδα τις τιμές από τα τελευταία nokia που βγήκαν σχημάτισα αυτή την άποψη

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια γνωρι2ετε τιποτα για διαθεσιμοτητα στο iPhone 4;

Και επειδη θα το παραγγειλω μεσω Internet αυτο που στελνουνε το στελνουνε απο Αθήνα; γιατι μενω θεσσαλονικη. η απο καποιο υποκαταστημα εδω;

Είψα πάει γερμανο και μου είπαν πως έχει αναμονή 15 άτομα. Πήγα πλαίσιο και μου είπαν καλό νοέμβριο. Μετά πήγα στο κατάστημα της κοσμοτέ παραδίπλα και το είχαν ευτυχώς. Γιατί να το πάρεις από το νετ? Πιο σίγουρο το μαγαζί face to face.

Δημοσ.
Καιρός να αναβαθμίσουμε σιγά σιγά και μεις με την 4.0.1.

PwnageTool 4.1.2, και το baseband μένει άθικτο. [Μιλάω όμως για την 4.1... τώρα είδα πιο πάνω.]

Δημοσ.

Μόλις μου έφτασε e-mail επιβεβαίωσης της αποστολής του bumper από την Apple για το case program... Πάντως τεράστια η διαφορά μεταξύ αυτών που μένουμε εξωτερικό και έχουμε την γρήγορη και άμεση υποστήριξη της επίσημης Apple σε σχέση με την Ελλάδα που η απουσία της είναι τόσο έντονη!

PwnageTool 4.1.2, και το baseband μένει άθικτο. [Μιλάω όμως για την 4.1... τώρα είδα πιο πάνω.]

Δουλεύει άψογα και γρήγορα. Μέσα σε 15 λεπτάκια έφτιαξα custom firmware 4.1 και το πέρασα στο 4.

Δημοσ.
Δουλεύει άψογα και γρήγορα. Μέσα σε 15 λεπτάκια έφτιαξα custom firmware 4.1 και το πέρασα στο 4.

15 λεπτά; Μήπως άργησε λίγο; :-D

Δημοσ.

Ξέρετε μήπως το pwnage tool μήπως παίζει και σε iPad; Το λέω γιατί πριν μου χαρίσουν το iPad μου το άνοιξαν και πήγαν να κάνουν jailbreak αλλά ίσως επειδή είχε μέσα ήδη την 3.2.1 δεν έγινε σωστά και δεν μπορώ να περάσω εφαρμογές...

Μάλλον βέβαια όταν βγεί η 4.2 θα την περάσω για τα ελληνικά, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια απ' τα 50 γίγα προγράμματα που έχω κατεβάσει...

Φχαρστώ....

Δημοσ.
Ξέρετε μήπως το pwnage tool μήπως παίζει και σε iPad; Το λέω γιατί πριν μου χαρίσουν το iPad μου το άνοιξαν και πήγαν να κάνουν jailbreak αλλά ίσως επειδή είχε μέσα ήδη την 3.2.1 δεν έγινε σωστά και δεν μπορώ να περάσω εφαρμογές...

Μάλλον βέβαια όταν βγεί η 4.2 θα την περάσω για τα ελληνικά, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια απ' τα 50 γίγα προγράμματα που έχω κατεβάσει...

Φχαρστώ....

Το fw 3.2.2 για iPad το υποστηρίζει.

Δημοσ.

Καλησπερα,υποψηφιος αγοραστης

Eιμαι χρονια χρηστης των windows mobile.

1) H χρηση iphone απετει υπολογιστη mac?

2) Οταν γινεται συνδεση με pc windows, βλεπω τα αρχεια συσκευης με τον file explorer?

3) Μπορω να στελνω και να λαμβανω αρχεια multimedia μεσω BT και να τα αναπαραγω επιτοπου?

4) Μπορω να δοκιμαζω οποιαδηποτε εφαρμογη, (κρακ) πριν προβω σε αγορα?

5) Τα 16 giga ειναι αρκετα για την συσκευη ή το αγοραζεις και σε λιγο το μετανιωνεις που δεν πηρες τα 32?

6) Σαν συσκευη πλοηγησης αξιζει ή καλυτερα ξεχωριστη συσκευη gps?

7) Το ηχειο αξιζει για αναπαραγωγη μουσικης?

8) Αν ισχυει το 2, μπορω να μεταφερω την μουσικη μου με copy-paste?

9) H συνδεση με itunes αναποφεφκτη?

10) Τι θα θελατε να κανει και δεν το κανει?

Ολα αυτα με ενδιαφερει να ειναι εφικτα με πειραγμα, ξερω οτι τα περισσοτερα απο μαμα δεν τα κανει.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

1) Οχι

2) Οχι,παρα μονο τις φωτογραφιες που εχεις τραβηξει

3) Οχι

4) Ναι,σχεδον ολες αν κανεις jailbreak

5) Eσυ ξερεις ποση μουσικη/ταινιες θελεις να εχεις παντα μαζι σου

6) Ναι αξιζει

7) Οχι

8) Οχι

9) Ναι ειναι αναποφευκτη

10) Μεγαλυτερη οθονη, καλυτερο ηχειο

Δημοσ.

1)οχι

2)Οχι,παρα μονο τις φωτογραφιες που εχεις τραβηξει

3)σιγουρα μεταξυ iphones με δωρεαν και αγοραστα apps. Νομιζω με jb γινεται με ολα τα κινητα , καλυτερα να σου πει ομως καποιος που εχει κανει Jb

4)με Jb ολες , χωρις jb αρκετες που εχουν demo εκδοση

5)εξαρταται τον χρηστη , για την συντριπτικη πλειοψηφια τα 16 ειναι αρκετα. Εγω ειμαι με 8GB.

6)Δεν ειναι τοσο ακριβες οσο κανονικο gps , αλλα για να κανεις την δουλεια σου ιδιως σε μια ωρα αναγκης ειναι μια χαρα.

7)οχι

8)οχι

9)ναι

10)δεν εχω το 4 , αλλα κρινοντας απο το 3G μου θα ηθελα αναγνωση flash site, αναφορα παραδοσης sms (γινεται με jb) , πιο παραδοσιακο apple design για το 4, χαμηλοτερη τιμη.

Κρινοντας απο αυτα που ρωτας , νομιζω μια android συσκευη σου ταιριαζει καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...