Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάααααλι πιάσαμε το Android; :mad:

@ euklidis: Ειλικρινά, δεν μπορείς να πας στο thread για το Android και να μας παρατήσεις ήσυχους εδώ; Πόσες φορές θα το πούμε; Πήγαινε στο thread για το Android και γράψε πόσο υπέροχα καταπληκτικό είναι το λειτουργικό και τι υπέροχους καφέδες φτιάχνει. Αλλά όχι εδώ, εκεί!

Τι θα γίνει, πρέπει να ρίχνουμε συνέχεια infractions; :mad:

Το μονο που ειπα ειναι οτι με το jb χανει την εγγυηση, πραγμα το οποιο ισχυει, το 2ο ποστ ηταν απαντηση σε ερωτηση αλλου μελους... Δεν νομιζω να ηταν offtopic το πρωτο μου ποστ... διορθωσε με αν κανω λαθος...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μονο που ειπα ειναι οτι με το jb χανει την εγγυηση, πραγμα το οποιο ισχυει, το 2ο ποστ ηταν απαντηση σε ερωτηση αλλου μελους... Δεν νομιζω να ηταν offtopic το πρωτο μου ποστ... διορθωσε με αν κανω λαθος...

Συγγνώμη, έγραφες ή δεν έγραφες για τα ROMs στο Android; Έγραφες ή δεν έγραφες για τις εφαρμογές στο Android και τις εφαρμογές στο iPhone; Θες να επαναφέρω τα 16 μηνύματα που αφαιρέθηκαν να γελάσει ο κάθε πικραμένος;

Έλεος πια, δεν πάει άλλο. Τα μέλη που μπαίνουν στο παρόν thread που επιγράφεται "Apple iPhone 4", μπαίνουν για να διαβάσουν για τη συγκεκριμένη συσκευή, όχι για τη σύγκριση που επιχειρείς συνεχώς μεταξύ του iPhone και των συσκευών Android. Βλέπεις κανέναν Apple fan στο thread για το Android να λέει πόσο υπέροχο είναι το iOS;

Τι άλλο πρέπει να κάνω για να αντιληφθείς τα αυτονόητα τέλος πάντων; :mad:

Δημοσ.

Χμμ... Άρα πρόκειται απλά για ένα ελαφρύ customization. Όχι ότι το κινητό αποκτά επιπλέον δυνατότητες τις οποίες δεν είχε από πριν.

ΟΚ, για μένα προσωπικά δεν αξίζει, αλλά από την άλλη δεν χάνεις και τίποτα αφού γίνεται πανεύκολα και μπορείς να κάνεις restore όποτε θες.

Δημοσ.
iphone 4 4.1 από Αγγλία κλειδωμένο στην O2 , με jailbreak παίρνει ελληνική sim ?

Όχι! Χρειάζεται και unlock! Ανάλογα με το baseband που έχεις χρησιμοποιείς ultrasnow ή pwnage tool.

Δημοσ.

Παιδια γνωρι2ετε τιποτα για διαθεσιμοτητα στο iPhone 4;

Και επειδη θα το παραγγειλω μεσω Internet αυτο που στελνουνε το στελνουνε απο Αθήνα; γιατι μενω θεσσαλονικη. η απο καποιο υποκαταστημα εδω;

Δημοσ.

Αν και έλεγα να μην το αγοράσω, τελικά το 3gs μου μας άφησε χρόνους μετά από μια τούμπα και μετά λέω χτυπήσω το iPhone 4. Μετά από μια γύρα σήμερα Cosmote είδα οτι δεν το έχουν διαθέσιμο, οπότε σκέφτομαι να το πάρω από Getinow που δείχνει οτι υπάρχει στα 655 ευρώ. Ποιο άλλο κινητό αξίζει γύρω στα 600 ευρώ. Είδα σήμερα και το galaxy s, αλλά χαλάστηκα που δεν είχε flash.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα σε HD2/Desire/iPhone4/Galaxy S.

Τελικά πήρα το Galaxy S.

Το iPhone λόγω δουλειάς το είχα από τον Αύγουστο που ήρθε Ελλάδα στα χέρια μου.

Μέχρι να πιάσω στα χέρια μου το Galaxy S, το θεωρούσα ως το καλύτερο κινητό

που έχει κατασκευαστεί(με προϋπόθεση το jailbreaking).

Μέχρι που ασχολήθηκα με το Galaxy S το οποίο πιστεύω δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το iPhone και χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη προϋπόθεση του rooting.

Το θεωρώ μακράν το καλύτερο all around κινητό που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Η έλλειψη flash στην κάμερα δεν αφορά την κύρια χρήση που κάνω,

αλλά και γενικότερα δεν το θεωρώ κάτι το αποτρεπτικό για την αγορά του.

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω καινουργιο νημα, επειδη εχω επιδοτηση και σκεφτομαι για το μηλοφωνο το 4, ας μας πουνε οσοι το εχουν αν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα με κεραια( δεν με ενοχλει να βαλω θηκη)

Το galaxy S το ανταγωνιζεται επαξια οντως αλλα περα απο το flash, ειναι κ μεγαλυτερο κ παροτι αυτο ειναι πλεονεκτημα για αλλους για μενα εινα μειονεκτημα.

Με Htc δεν εχω ασχοληθεί καθόλου, αλλα κατι μου κανει σαν εμφανιση κ οχι θετικό :P

(Τελος λογω του βιντεο hd, ειναι καλη ιδεα να παω στα 32g η μηπως αγχωνομαι για τον αποθηκευτικο χωρο, χωρίς λόγο; )

Δημοσ.
η τελευταία είναι η 4.1.....

Αυτή έχω...

θα πάω αύριο με την απόδειξη, μπας και βρώ άκρη...

δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μόνος μου και να φτιάξει ε?

το πήγα στον Γερμανό και μου είπανε οτι θα μου το κρατήσουνε, και θα το δούνε, κτλ κτλ...δεν το άφησα...διότι δεν βλέπω να βγάζω άκρη...θα μου το κρατήσουνε κανα μήνα, θα μείνω χωρίς κινητό, και θα μου το επιστρέψουνε το ίδιο...

έχετε καμμία ιδέα

βλέπω να το πουλάω και να πάρω 3gs πάλι...για android χλωμό...άσε που θα πρέπει να μεταφέρω και τα contacts μου από το itunes...δεν είμαι για τέτοια...

Δημοσ.
(Τελος λογω του βιντεο hd, ειναι καλη ιδεα να παω στα 32g η μηπως αγχωνομαι για τον αποθηκευτικο χωρο, χωρίς λόγο; )

μόνο αν θέλεις να τα κουβαλάς μαζί σου όλη την ώρα και αυτό αν έχεις σκοπό να τραβήξεις πολλά.

Αν δεν σε "πειράζει" να τα ξεφορτώνεις στην χάση και στην φέξη (στην πολύ χάση και στην πολύ φέξη για την ακρίβεια) δεν υπάρχει λόγος, τα 16gb είναι αρκετά για apps, μουσική κτλ

Δημοσ.

Η δικιά μου γνώμη για το iphone4 (καθως και για ολα τα iphone)είναι οτι ειναι τα πιο υπερτιμημένα κινητά που παράγονται... .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...