Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κανε ενα κοπο και δες στα settings ποια εκδοση firmware εχεις, το η τελευταια δεν μας λεει τπτ. Αν εχεις οντως την 4.1 και συνεχιζει το προβλημα ζητα αντικατασταση.

η τελευταία είναι η 4.1.....

Αυτή έχω...

θα πάω αύριο με την απόδειξη, μπας και βρώ άκρη...

δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μόνος μου και να φτιάξει ε?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ έχει 2 εβδομάδες περίπου που το έχω στα χέρια μου το 16άρι

όλα καλά...ούτε σήμα πέφτει ούτε κουμπάκια κάνουν θόρυβο ούτε τίποτα...το πάτησα και δυο-τρία χτυπήματα με κλειδί και δεν νιώθει τον Χριστό του :-D

Τούμπανο το κινητό παίδες!!!

4.1 με jailbreak - Instalous και του έχωσα και Flash player...είανι σαν να μαίνω από pc κανονικά με μικρότερη οθόνη ;)

Respect :P

Εμένα έχει την αλειοση Όταν βάζω το δάχτυλο αλλα κατεβενει μια γραμμή μόνο. No problem. iPhone is the king. Και ασε τι λένε οι άλλοι.

Δημοσ.

γεια χαρα!με πηρε πριν απο λιγο ενας μπαρμπας μου τηλεφωνο και με ρωταγε πώς να κανει ενεργοποιηση το iphone χωρίς το itunes...να σημειωθει οτι δεν ενδιαφερεται για jailbreak και λοιπα σπασιματα.ξερει κανεις κατι ή εχει δοκιμασει γιατι δεν εχω ιδεα...?

Δημοσ.
Έγινε ήδη ship.

Πήρα και SGP Skin Guard Leather Deep Black οπότε όταν έρθουν θα ανεβάσω καμμια φώτο.

Κι εγώ παρήγγειλα το bumper μέσα από το app Case Program και μου έφτασε e-mail επιβεβαίωσης με € 0.00 χρέωση! Δυστυχώς είχε μόνο το μαύρο bumper να παραγγείλω ενώ θα προτιμούσα κάποιο χρωματιστό, μάλλον το πορτοκαλί....

Δημοσ.

Σόρρυ αν έχει έχει γίνει ήδη ποστ, για δες ο Steve (το πέτυχα πριν λίγο στο twitter):

The truth is, we're not going to sell the white iPhone 4. Ever. Because white phones are girly.

:rolleyes:

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κανένας οδηγός για jailbreak; αν είναι κάτι που δεν επιτρέπεται και μπορεί κάποιος ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει κανένας οδηγός για jailbreak; αν είναι κάτι που δεν επιτρέπεται και μπορεί κάποιος ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, το jailbreak είναι και με την βούλα νόμιμο!

Διαλέγεις το κατάλληλο tutorial ανάλογα με την συσκευή σου, το fw που φοράει, το λειτουργικό σου και το πρόγραμμα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις για το jailbreak

http://www.iphonehellas.gr/iphone-iphone3g-iphone3gs-jailbreak-unlock/

http://www.iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=2

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία. Γιατί κάνετε Jailbreak? Για flash player και custom themes??

Δεν ρωτάω ειρωνικά. Απλά με το δικό μου ποτέ δεν ένιωσα ότι κάτι του λείπει έτσι ώστε να χρειάζεται να το πειράξω... Σερφάρω στο Internet χωρίς προβλήματα, διαβάζω τα pdf's μου, παίζω κανένα παιχνιδάκι στο τρένο, κάνω διαχείρηση όλων των ειδών αρχείων μέσω Dropbox (free) και με το Goodreader (περίπου 3 ευρώ αν θυμάμαι) κάνω download μέχρι και drivers για την κάρτα γραφικών του PC μου. Το μόνο που θα ήθελα ίσως θα ήταν καλύτερη διαχείρηση mp3 στο iPod player, όπως να σβήνω πχ επιτόπου τραγούδια χωρίς να συνδέω σε itunes.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Jailbreak και γιατί κατά τη γνώμη κάποιων αξίζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά έχω μια απορία. Γιατί κάνετε Jailbreak? Για flash player και custom themes??

Δεν ρωτάω ειρωνικά. Απλά με το δικό μου ποτέ δεν ένιωσα ότι κάτι του λείπει έτσι ώστε να χρειάζεται να το πειράξω... Σερφάρω στο Internet χωρίς προβλήματα, διαβάζω τα pdf's μου, παίζω κανένα παιχνιδάκι στο τρένο, κάνω διαχείρηση όλων των ειδών αρχείων μέσω Dropbox (free) και με το Goodreader (περίπου 3 ευρώ αν θυμάμαι) κάνω download μέχρι και drivers για την κάρτα γραφικών του PC μου. Το μόνο που θα ήθελα ίσως θα ήταν καλύτερη διαχείρηση mp3 στο iPod player, όπως να σβήνω πχ επιτόπου τραγούδια χωρίς να συνδέω σε itunes.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Jailbreak και γιατί κατά τη γνώμη κάποιων αξίζει?

Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά. To customization είναι σημαντικό (screenshot 1, δες την ημερομηνία, την ελεύθερη μνήμη και την αριθμητική μπαταρία στο status bar, τις 5 εικόνες στο dock)

img00031l.png

όπως επίσης και το SBSettings (screenshot 2) και οι υπόλοιπες εφαρμογές του Cydia.

img0004x.png

Όμως για να μην κρυβόμαστε, επίσης βασικό πλεονέκτημα είναι να μπορέσεις να ''δοκιμάζεις'' τις εφαρμογές του AppStore τις οποίες φυσικά θα αγοράσεις μετά! :P :-)

Επεξ/σία από kpartsi
Δημοσ.
Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά. To customization είναι σημαντικό (screenshot 1, δες την ημερομηνία, την ελεύθερη μνήμη και την αριθμητική μπαταρία στο status bar, τις 5 εικόνες στο dock)

img00031l.png

Αυτό τουλάχιστον το κάνεις κ χωρίς jailbreak :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάααααλι πιάσαμε το Android; :mad:

@ euklidis: Ειλικρινά, δεν μπορείς να πας στο thread για το Android και να μας παρατήσεις ήσυχους εδώ; Πόσες φορές θα το πούμε; Πήγαινε στο thread για το Android και γράψε πόσο υπέροχα καταπληκτικό είναι το λειτουργικό και τι υπέροχους καφέδες φτιάχνει. Αλλά όχι εδώ, εκεί!

Τι θα γίνει, πρέπει να ρίχνουμε συνέχεια infractions; :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...