Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτη ειναι η υποδοχη

Έχει αυτό το πράγμα μεταλικές επαφές ή είναι απλά ένα πλαστικό για να θυμίζει το original? Ψάξε αλλού μήπως έχει κάνα micro usb...

Εγώ απλά θα το πετούσα!

B)

Δημοσ.
ακούστηκε και κάτι για ακύρωση του λευκού...

Ναι έχει πρόβλημα στην κάμερα με το φλας λόγω του χρώματος βγάζει χάλια φωτογραφίες.

Δημοσ.

Apple, Gemalto working on integrated SIM for next iPhone?

But could they be trying to take that concept another step further? GigaOM is reporting a rumor today that Apple is working tightly with security firm Gemalto -- you know, the SIM guys -- to integrate software-reconfigurable SIMs right into European iPhones that would be activated on the carrier of your choice using an App Store download. Why European models? Multiple carriers offer the iPhone in a number of European countries, so distribution is a bit more complicated there than it is in the US, though it's a reasonable leap to suggest that the same integrated SIMs would be use on new North American iPhones as well. From Apple's perspective, it's a win-win: trying to use your iPhone line with another device would be akin to pulling teeth, and more importantly, Apple wouldn't need to worry about bundling carrier-specific SIMs with devices. In fact, the move would make Apple's (and the consumer's) interactions with the carrier entirely virtual, all the way from manufacture to activation. Seems like the plan would require an extraordinary amount of buy-in from carriers who've become increasingly suspicious of Apple's goals lately -- but then again, they managed to get carriers to suddenly and rapidly deploy micro SIMs en masse, and if anyone could pull this off, it'd be Steve's boys and girls.
Δημοσ.
το μαμησανε :X

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.20min.ch/digital/dossier/apple/story/21923941

εδω λεει οτι στο lock screen του iPhone 4 εαν πατησεις τις επειγουσες κλησεις και μετα εναν συνδυασμο ψηφιων (τον οποιο ποσταρε ο χρηστης jordand321 στο forum του macrumors.com) μπορει ο καθενας να εχει προσβαση στις επαφες του τηλεφωνου, email κλπ...

Ναι πατάς επιγουσες κλήσεις 3 φορές δίεση πατάς για 3 δευτερόλεπτα το "call" το αφήνεις και αμέσως πατάς το κουμπί για lock screen και βουαλά....;-)

Δημοσ.

Tο έκανα το έγκλημα παίδες.

iPhone 4 32Gb, ήθελα το 16άρι αλλά δεν είχε και ήταν το τελευταίο - φέρτο όπως είσαι του λέω.

Το πήρα καρτοκινητό από Vodafone UK και για κάποιο διαολεμένο λόγο που δε κατάλαβα κόστισε 560 λίρες (600 λίρες στο Apple Store) ~640EUR ξεκλείδωτο!

Ουσιαστικά όμως μου στοίχισε 290 λίρες ~330 EUR μιας και τα υπόλοιπα τα έβγαλα από το iPhone 3G 8Gb και ένα iPod Classic 80Gb.

Ντάξει σε σχέση με το iPhone 3G είναι έτη φωτός μπροστά. Επιτέλους το φχαριστιέμαι ξανά.

Δημοσ.

iPhone 4 32Gb, ήθελα το 16άρι αλλά δεν είχε και ήταν το τελευταίο - φέρτο όπως είσαι του λέω.

Το πήρα καρτοκινητό από Vodafone UK και για κάποιο διαολεμένο λόγο που δε κατάλαβα κόστισε 560 λίρες (600 λίρες στο Apple Store) ~640EUR ξεκλείδωτο!

Ουσιαστικά όμως μου στοίχισε 290 λίρες ~330 EUR μιας και τα υπόλοιπα τα έβγαλα από το iPhone 3G 8Gb και ένα iPod Classic 80Gb.

Ντάξει σε σχέση με το iPhone 3G είναι έτη φωτός μπροστά. Επιτέλους το φχαριστιέμαι ξανά.

Καλορίζικο!!!!!!

Εγώ το έχω παραγγείλει εδώ και 2 εβδομάδες και ακόμα... :-( :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλορίζικο!!

Με το iphone 3gs και ακομα περισσοτερο με το iphone 4 πραγματικα χαιρεσαι να browsαρεις,email κλπ ακομα και μεσα στο σπιτι(οπου υπαρχει και κανονικος υπολογιστης).

Η αργη ταχυτητα του iphone 3g σε απετρεπε να το χρησιμοποιεις συχνα.

Εγω απο τοτε που πηγα σε 3gs υπερδιπλασιαστηκε η data κινηση που εκανα λογω οτι το χρησιμοποιουσα πολυ πιο συχνα.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Thanks παίδες :D

Ντάξει δεν έχω κάτι να πω, τα έχετε καλύψει όλα πιστεύω στις 276 σελίδες.

Α ψέματα κάτι έχω να προσφέρω.

Έκανα αίτηση για Bumper από το Case Program που είχε βγάλει ως iPhone App η Apple και μου ήρθε order confirmation με Order Total: 0.00 ενώ απ' όσο θυμάμαι έληγε 30 Σεπτέμβρη.

Δε ξέρω τώρα αν αποφασίσουν να με χρεώσουν εκ των υστέρων.

Δημοσ.

Να το γιορτάσουμε με μερικά τυροπητάκια... oh wait...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Thanks παίδες :D

Ντάξει δεν έχω κάτι να πω, τα έχετε καλύψει όλα πιστεύω στις 276 σελίδες.

Α ψέματα κάτι έχω να προσφέρω.

Έκανα αίτηση για Bumper από το Case Program που είχε βγάλει ως iPhone App η Apple και μου ήρθε order confirmation με Order Total: 0.00 ενώ απ' όσο θυμάμαι έληγε 30 Σεπτέμβρη.

Δε ξέρω τώρα αν αποφασίσουν να με χρεώσουν εκ των υστέρων.

Επειδή το θέμα με το bumper το έχω ψάξει καλά και μου φαίνεται κοροϊδία εμείς που αγοράσαμε το κινητό μετά τις 30 Σεπτέμβρη να το πληρώσουμε (30 ευρώ), άκου πως έχουν τα πράγματα.... Μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη το έδινε η Apple δωρεάν σε όλους όσους αγόρασαν το iPhone. Μετά τις 30 Σεπτέμβρη το δίνει δωρεάν μόνο σε όσους διαμαρτυρηθούν ότι έχουν πρόβλημα λήψης. Επειδή για αυτό το θέμα έχω μιλήσει απευθείας με το support της Apple, μου είπαν ότι ''δεν έχουν όλες οι συσκευές πρόβλημα σήματος'' και ''αν διαπιστώσει ο πελάτης ότι έχει πρόβλημα λήψης και μας κάνει αίτηση, τότε θα του το στείλουμε δωρεάν!''. Οπότε το πρόγραμμα ισχύει ακόμα! Εγώ μόλις πάρω το κινητό στα χέρια μου, θα κάνω ένα τηλεφώνημα στην Apple για πρόβλημα λήψης ώστε να μου στείλουν το bumper δωρεάν! Άλλη διαφορά είναι ότι αν είχες αγοράσει το κινητό πριν τις 30 Σεπτ. σου δικαιολογούσαν και θήκη άλλης μάρκας (πάντα μέσα από το Apple Store), ενώ τώρα σου δικαιολογούν μόνο το bumper της Apple. Αυτό γιατί τα bumpers είχαν εντελώς εξαντληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενώ τον τελευταίο μήνα ξαναέγιναν διαθέσιμα! Επίσης αν αγοράσεις τώρα το bumper, σου το στέλνει η Apple σε μία εργάσιμη, ενώ αν το ζητήσεις δωρεάν για πρόβλημα σήματος θα το λάβεις μετά από καμιά 10αριά εργάσιμες...

edit.

Μόλις μου έφτασε e-mail από την Apple ότι έγινε η αποστολή!!!!

Μου το έστειλαν μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο και αύριο θα το έχω στα χέρια μου!!!!!

Επεξ/σία από kpartsi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...