Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλά πιστεύεις λανθασμένα πως όταν αφήνεις το κινητό στο τραπέζι, αυτό δε μπαίνει στο δίκτυο... κι όμως μπαίνει. Δεν είναι μόνο το σερφάρισμα, υπάρχει και το push notification (ώθηση) ή και η μετάκληση (πχ για τον έλεγχο του email σου, όσο πιο συχνά την έχεις ρυθμίσει τόσο πιο πολλές πιθανότητες να σου κάτσει εισερχόμενη κλήση την ώρα που ελέγχει τα email σου). Ειδικά με το push που χρησιμοποιείται από ένα κάρο προγράμματα (facebook, gmail, messenger, whatsapp και δε ξέρω γω πόσα άλλα μπορεί να έχεις) το κινητό έχει μια συνεχή επαφή με το δίκτυο, συνυπολόγισε και το ένα λεπτό που πρέπει να περάσει για να μπορεί να λάβει εισερχόμενη κλήση το κινητό και έχεις την άπαντηση στις χαμένες κλήσεις (όταν δε βρίσκεσαι σε 3G δίκτυο, εννοείται)!

Μα έχω κλείσει όλα τα push και τις μετακλήσεις επίτηδες και πάλι το κάνει...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μα έχω κλείσει όλα τα push και τις μετακλήσεις επίτηδες και πάλι το κάνει...

Αν λες για τα παράσιτα στα ηχεία, σου εξήγησα πριν.

Δημοσ.
Αν λες για τα παράσιτα στα ηχεία, σου εξήγησα πριν.

Μα με τον διακόπτη στο off τα δεδομένα σταματάει το παράσιτο...

Και κάτι γρήγορο επειδή κάνω restore. Greenpoison ή Limera1n?

Δημοσ.
Μα με τον διακόπτη στο off τα δεδομένα σταματάει το παράσιτο...

Και κάτι γρήγορο επειδή κάνω restore. Greenpoison ή Limera1n?

Limera1n το άλλο είναι προβληματικό το έβαλα στο iPod touch 2g και το χάλασε δεν μπορώ να το ανοίξω με τίποτα...τι να κάνω;

Δημοσ.

παιδια απο που ειναι καλυτερο να παρω το iPhone; απο καταστημα vodafone η απο καποιο καταστημα οπως το istorm και να κανω εκει τη συνδεση; βεβαια μενω θεσσαλονικη οποτε τι επιλογες εχω;

Δημοσ.

παιδια απο που ειναι καλυτερο να παρω το iPhone; απο καταστημα vodafone η απο καποιο καταστημα οπως το istorm και να κανω εκει τη συνδεση; βεβαια μενω θεσσαλονικη οποτε τι επιλογες εχω;

Δημοσ.

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?μου φεραν ενα iphone και καλα δωρο απο εναν συναδελφο στη δουλεια.ειναι απο υτα τα μαιμου τα κινεζικα..τεπα.μου το εδωσε χωρις φορτιστη και οι κανονικοι του iphone δεν κανουν.μηπως ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω?

Δημοσ.

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?μου φεραν ενα iphone και καλα δωρο απο εναν συναδελφο στη δουλεια.ειναι απο υτα τα μαιμου τα κινεζικα..τεπα.μου το εδωσε χωρις φορτιστη και οι κανονικοι του iphone δεν κανουν.μηπως ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...