Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως επειδή τελειώνει η φόρτιση γρήγορα και μετά δούλευει με την μπαταρία;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και σε standby για 8-9 ωρες πεφτει στο 52%?Και οκ πες οτι συμβαινει αυτο,γιατι δεν το κανει παντα και αλλες φορες ειναι οκ για 2 μερες με ιδιο χρονο αναμονης και ομιλιας?Ποσες ωρες το φορτιζετε?

Δημοσ.

και σε standby για 8-9 ωρες πεφτει στο 52%?Και οκ πες οτι συμβαινει αυτο,γιατι δεν το κανει παντα και αλλες φορες ειναι οκ για 2 μερες με ιδιο χρονο αναμονης και ομιλιας?Ποσες ωρες το φορτιζετε?

Δημοσ.
παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με την μπαταρια του iphone.Την φορτιζω ενω ειναι στο 40% μεχρι να παει 100%. το αφηνω standby το βραδυ και το πρωι ειναι η μπαταρια στο 52%...τι παιζει?Αλλες φορες φορτιζει κανονικα(δεν θυμαμαι αν ειναι απο τελειως αδεια μπαταρια) και εχω μπαταρια για 2 μερες...Να πω οτι το φορτιζω 4,5-5 ωρες...Επισης ειναι κλειστα τα 3g κτλ...

Δες ποιες εφαρμογες τρεχουν στο multitasking

Δημοσ.
παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με την μπαταρια του iphone.Την φορτιζω ενω ειναι στο 40% μεχρι να παει 100%. το αφηνω standby το βραδυ και το πρωι ειναι η μπαταρια στο 52%...τι παιζει?Αλλες φορες φορτιζει κανονικα(δεν θυμαμαι αν ειναι απο τελειως αδεια μπαταρια) και εχω μπαταρια για 2 μερες...Να πω οτι το φορτιζω 4,5-5 ωρες...Επισης ειναι κλειστα τα 3g κτλ...

Δες ποιες εφαρμογες τρεχουν στο multitasking

Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα κατά τη γνώμη μου, όσες εφαρμογές και να τρέχουν στο background. Είναι JB; Δεν κάνεις κάνα restore..;

Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα κατά τη γνώμη μου, όσες εφαρμογές και να τρέχουν στο background. Είναι JB; Δεν κάνεις κάνα restore..;

Δημοσ.

παιδια κ εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα μαλλον ειχα ανοιχτο το navigon.Θα το τεσταρω και θα σας πω...

Δημοσ.

παιδια κ εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα μαλλον ειχα ανοιχτο το navigon.Θα το τεσταρω και θα σας πω...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ εδώ και 2 εβδομάδες χάνω κλήσεις στο πουθενά χωρίς να έχω στο χέρι μου το κινητό και με σήμα 4-5 μπάρες! Μου έρχονται οι κλήσεις σε μήνυμα, όπως όταν είναι κλειστό το κινητό! Επίσης μου κάνει ανά 1 λεπτό παράσιτα κοντά σε ηχείο χωρίς να παίρνω τηλέφωνο, ενώ πριν δεν έκανε! Το κάνει και σε άλλους αυτό?

Τί να κάνω? Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, restart το κινητό αλλά τίποτα. Να πάω για restore?

Κάτι άλλο που παρατήρησα. Με wifi ανοιχτό και συνδεδεμένο δεν κάνει παράσιτα, ούτε όταν έχω το 3g on. Οπότε κάτι παίζει με το gprs...

Όλα αυτά μετά το Limera1n jailbreak σε 4.1

Δημοσ.

Σε 2G δε μπορείς να έχεις κλήση και data ταυτόχρονα. Έτσι, χάνεις κλήσεις γιατί όταν είσαι σε 2G, το iPhone 4 δίνει προτεραιότητα στο data και -δυστυχώς- δεν το διακόπτει για να λάβεις την εισερχόμενη κλήση, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι εκτός δικτύου όταν σε καλούν εκείνη τη στιγμή που μπορεί να σερφάρεις ή να σου ρχεται κάποιο email, το μόνο που λαμβάνεις είναι το sms. Μόνη λύση να είσαι πάντα σε 3G (ή να έχεις εντελώς κλειστό το data και να το ανοίγεις όταν το χρειάζεσαι). Σε 2G, θέλει περίπου ένα λεπτό μετά την οποιονδήποτε data επικοινωνία για να μπορείς να λάβεις εισερχόμενες κλήσεις.

Δημοσ.
Σε 2G δε μπορείς να έχεις κλήση και data ταυτόχρονα. Έτσι, χάνεις κλήσεις γιατί όταν είσαι σε 2G, το iPhone 4 δίνει προτεραιότητα στο data και -δυστυχώς- δεν το διακόπτει για να λάβεις την εισερχόμενη κλήση, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι εκτός δικτύου όταν σε καλούν εκείνη τη στιγμή που μπορεί να σερφάρεις ή να σου ρχεται κάποιο email, το μόνο που λαμβάνεις είναι το sms. Μόνη λύση να είσαι πάντα σε 3G (ή να έχεις εντελώς κλειστό το data και να το ανοίγεις όταν το χρειάζεσαι). Σε 2G, θέλει περίπου ένα λεπτό μετά την οποιονδήποτε data επικοινωνία για να μπορείς να λάβεις εισερχόμενες κλήσεις.

Σωστός αλλά εμένα μου το κάνει όταν δεν ακουμπάω καν το κινητό και δεν το χρησιμοποιώ και χάνονται οι κλήσεις. Επίσης, τα παράσιτα με 2G στα ηχεία όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό πώς τα εξηγείς? Το κάνει και σε εσάς?

---------- Προσθήκη στις 12:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:09 ----------

Όταν βάλω τον διακόπτη του δεδομένα στο off από τις ρυθμίσεις-γενικά-δίκτυο-δεδομένα τί πράγματα κλείνω και τι δεν μπορώ να κάνω?

Κλήσεις, μηνύματα, σερφάρισμα? Τί?

Δημοσ.
Σωστός αλλά εμένα μου το κάνει όταν δεν ακουμπάω καν το κινητό και δεν το χρησιμοποιώ και χάνονται οι κλήσεις. Επίσης, τα παράσιτα με 2G στα ηχεία όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό πώς τα εξηγείς? Το κάνει και σε εσάς?

---------- Προσθήκη στις 12:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:09 ----------

Όταν βάλω τον διακόπτη του δεδομένα στο off από τις ρυθμίσεις-γενικά-δίκτυο-δεδομένα τί πράγματα κλείνω και τι δεν μπορώ να κάνω?

Κλήσεις, μηνύματα, σερφάρισμα? Τί?

Άλλη συχνότητα το wifi κ άλλη το gprs, edge, 3G...

Ίσως γι' αυτό να έχεις παράσιτα/παρεμβολές στα ηχεία , μόνο με gprs. Και να μην χρησιμοποιείς το κινητό, αυτό "επικοινωνεί" με τις κεραίες (για να το πω χοντρικά).

Άμα βάλεις τον διακόπτη στο off, δεν θα έχεις ό,τι έχει να κάνει με internet(push κτλ...).

Δημοσ.
Σωστός αλλά εμένα μου το κάνει όταν δεν ακουμπάω καν το κινητό και δεν το χρησιμοποιώ και χάνονται οι κλήσεις.

Απλά πιστεύεις λανθασμένα πως όταν αφήνεις το κινητό στο τραπέζι, αυτό δε μπαίνει στο δίκτυο... κι όμως μπαίνει. Δεν είναι μόνο το σερφάρισμα, υπάρχει και το push notification (ώθηση) ή και η μετάκληση (πχ για τον έλεγχο του email σου, όσο πιο συχνά την έχεις ρυθμίσει τόσο πιο πολλές πιθανότητες να σου κάτσει εισερχόμενη κλήση την ώρα που ελέγχει τα email σου). Ειδικά με το push που χρησιμοποιείται από ένα κάρο προγράμματα (facebook, gmail, messenger, whatsapp και δε ξέρω γω πόσα άλλα μπορεί να έχεις) το κινητό έχει μια συνεχή επαφή με το δίκτυο, συνυπολόγισε και το ένα λεπτό που πρέπει να περάσει για να μπορεί να λάβει εισερχόμενη κλήση το κινητό και έχεις την άπαντηση στις χαμένες κλήσεις (όταν δε βρίσκεσαι σε 3G δίκτυο, εννοείται)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...