Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για ποιο λογο να αναβαλουν την δικη τους; Δεν μπορουν να συνυπαρχουν;

Για να "κάψουν" και το δικό τους exploit, για να κλείσει και τις δυο τρύπες η apple στην επόμενη αναβάθμιση; Μάλλον έκανε μαλακία ο Γιωργάκης...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Τους βλεπω λιγακι υπερβολικους; Ο geohot ειναι αστερι σε αυτο που κανει γενικα και ειναι ασυναγωνιστος, αλλα καλα θα κανετε να περιμενετε λιγακι γιατι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο ;)

Αttention whore με εκπληκτικες ικανοτητες ειναι ο καταλληλος χαρακτηρισμος;)

Ρε παιδιά μην τρελένεστε. Όλα κομπλέ με iphone4 4.1 και limerain jb. Μου λειτουργεί άψογα! Οπότε καλύτερα οι άλλοι να το βγάλουν στην 4.2 για να έχουμε πάλι αμέσως jb...

Δεν ειπε κανεις πως δεν λειτουργει.

Απο το blog της dev team

Limera1n wasn’t tested very thoroughly and does have some issues. Geohot typically works these out in subsequent (and rapid) releases (there are already 3 beta versions of it as of Saturday night!).

Προφανως οσοι βασιζονται σε unlock δεν πρεπει να το χρησιμοποιησουν.

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς πως φτιάχνω την ώρα; Την έχω βάλει manual στη σωστή ώρα, αλλά μόλις επιλέξω να την φτιάχνει αυτόματα πάει +5 λεπτά μπροστά σε σχέση με τον υπολογιστή μου, που συγχρονίζει με το time.euro.apple.com.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα του τριμήνου της Apple. 14 εκατομμύρια iphones! Σαν πολλά δεν είναι για ένα ..."προβληματικό" τηλέφωνο???

:-):devil:B)

Δημοσ.

Εεεε, δεν είναι το ίδιο να λες "πουλήθηκαν 14.000.000 Ferrari" με το να λες "κάθε μέρα πουλιούνται όμως και 1.000.000 αυτοκίνητα με κινητήρα BMW"...

Δημοσ.

Εεεε, δεν είναι το ίδιο να λες "πουλήθηκαν 14.000.000 Ferrari" με το να λες "κάθε μέρα πουλιούνται όμως και 1.000.000 αυτοκίνητα με κινητήρα BMW"...

• Super Moderators
Δημοσ.

Να δούμε πότε θα σταματήσουμε να διαβάζουμε για android, htc κλπ στο thread του iPhone 4.

Παρακαλούνται τα funboys και trollboys να αποχωρούν σιγά-σιγά γιατί αλλιώς θα αναγκαστούμε να μοιράζουμε infractions (πάλι).

Δημοσ.

Το μήνυμα μου δεν ήταν υπέρ android(είμαι υπερήφανος κάτοχος του iphone) και δεν νομίζω να προκάλεσα κάποιον γράφοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις πωλήσεις σαν καταναλωτές..

Κάτι θα μου διαφεύγει..τι να πω..

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μήνυμα μου δεν ήταν υπέρ android(είμαι υπερήφανος κάτοχος του iphone) και δεν νομίζω να προκάλεσα κάποιον γράφοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις πωλήσεις σαν καταναλωτές..

Κάτι θα μου διαφεύγει..τι να πω..

Δεν χρειάζεται να πεις κάτι, το παραπάνω προειδοποιητικό μήνυμα δεν αναφέρεται σε εσένα.

Δημοσ.

Θεώρησα ότι αναφερόταν και σε μένα αφού διαγράφηκε(?) το μήνυμα μου.

Τέσπα δεν το συνεχίζω άλλο.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με την μπαταρια του iphone.Την φορτιζω ενω ειναι στο 40% μεχρι να παει 100%. το αφηνω standby το βραδυ και το πρωι ειναι η μπαταρια στο 52%...τι παιζει?Αλλες φορες φορτιζει κανονικα(δεν θυμαμαι αν ειναι απο τελειως αδεια μπαταρια) και εχω μπαταρια για 2 μερες...Να πω οτι το φορτιζω 4,5-5 ωρες...Επισης ειναι κλειστα τα 3g κτλ...

Δημοσ.

παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με την μπαταρια του iphone.Την φορτιζω ενω ειναι στο 40% μεχρι να παει 100%. το αφηνω standby το βραδυ και το πρωι ειναι η μπαταρια στο 52%...τι παιζει?Αλλες φορες φορτιζει κανονικα(δεν θυμαμαι αν ειναι απο τελειως αδεια μπαταρια) και εχω μπαταρια για 2 μερες...Να πω οτι το φορτιζω 4,5-5 ωρες...Επισης ειναι κλειστα τα 3g κτλ...

Δημοσ.

Μήπως επειδή τελειώνει η φόρτιση γρήγορα και μετά δούλευει με την μπαταρία;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...