Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τις κλίσεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα όπως και να το κρατάς αν το έχεις gsm δεν θα χάσει το σήμα εκτός και αν είναι πολύ χάλια.

Gprs εννοείς...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Gprs εννοείς...

Gprs δεν χρησιμοποιείται για τα δεδομένα; Ήθελα να πω εκτός από 3g δεν θα έχει πρόβλημα με τις κλίσεις και μάλλον έχεις δίκιο.

Δημοσ.
Gprs δεν χρησιμοποιείται για τα δεδομένα; Ήθελα να πω εκτός από 3g δεν θα έχει πρόβλημα με τις κλίσεις και μάλλον έχεις δίκιο.

Το GSM είναι πρότυπο (standard), τα gprs, 3g κλπ. είναι radio services, και έχει επικρατήσει να αντιπροσωπεύουν κυρίως τις ταχύτητες με τις οποίες κατεβάζουμε δεδομένα (χωρίς να αναφέρουμε την φωνή, η οποία επίσης κατεβαίνει με τον ίδιο τρόπο, απλώς έχει τόσο μικρές απαιτήσεις ώστε να καλύπτεται από όλες τις υπηρεσίες). :-)

Δημοσ.
Το GSM είναι πρότυπο (standard), τα gprs, 3g κλπ. είναι radio services, και έχει επικρατήσει να αντιπροσωπεύουν κυρίως τις ταχύτητες με τις οποίες κατεβάζουμε δεδομένα (χωρίς να αναφέρουμε την φωνή, η οποία επίσης κατεβαίνει με τον ίδιο τρόπο, απλώς έχει τόσο μικρές απαιτήσεις ώστε να καλύπτεται από όλες τις υπηρεσίες). :-)

Ok σε ευχαριστώ για την πληροφορία!

Δημοσ.
Καλησπέρα! Μερικές ερωτήσεις για το iPhone 4 γιατί πρόκειται να μου το φέρει ο αδελφός μου από Αγγλία αυτές τις μέρες γι' αυτό παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει.

1ον) Απ'όσο διάβασα στην Αγγλία πωλείται official ξεκλείδωτο(δηλαδή να μπορώ να βάλω οποιαδήποτε κάρτα sim άλλης χώρας π.χ. Ελλάδα). Αληθεύει όντως? Θα το αγοράσει με συμβόλαιο. Θα ρωτήσει και ο αδελφός στο κατάστημα που θα το αγοράσει απλά για να ξέρω και εγώ απο κάποιον που ξέρει σίγουρα ή το έχει αγοράσει απο Αγγλία.

2ον) Με το σήμα λίγο που έχει τύχει να πιάσω στα χέρια μου το iPhone 4 δεν συνάντησα πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα τόσο μεγάλο ώστε να μην αγοράσω το iPhone 4 ή όχι? Δεν σκοπέυω να αγοράσω θύκη εξωτερική παρα μόνο ζελατίνη για την οθόνη γι' αυτό ρωτάω. Αν είναι να χάνω κλήσεις όπως το κρατάω τότε δεν το αγοράζω.

3ον) Η προθεσμία με τις τσάμπα θήκες αν τα λέω καλά τελείωσε. Έχουν βγάλει πλέον νέες παρτίδες διορθωμένες ή αναμένονται? Ίσως και το άσπρο ακόμα γι' αυτό να μην έχε βγεί για να διορθώσουν το πρόβλημα.

4ον) Το πρόβλημα με το proximity sensor λύνεται με την αναβάθμιση του iOS 4.1 όντως? Διάβασα ότι σε άλλους παραμένει. Τι γίνεται?

Σας ευχαριστώ!

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Μάλλον θα περιμένω...

Δημοσ.
Γιατί κάθεσαι και ακούς βλακείες;

Φυσικά και να το πάρεις και θα έχεις το καλύτερο τηλ

αν θες να ακούσεις τη γνώμη μου, έχω στα χέρια μου ένα nexus one και το iphone θα τα έβαζα μαζί! πολύ λίγο ίσως το iphone μπροστά λόγο οθόνης και app store

βέβαια το nexus one βγήκε πριν από πόσο καιρό...πάλι καλά που τα βάζεις σχεδόν μαζί :lol:

Δημοσ.
βέβαια το nexus one βγήκε πριν από πόσο καιρό...πάλι καλά που τα βάζεις σχεδόν μαζί :lol:

Μα όλα είναι λίγο πολύ μαζί.

Και όλα κάνουν τα ίδια,άσχετα που εμείς τα παίρνουμε λες και θα ανακαλύψουμε ένα άλλο κόσμο. Μόνο το πρώτο iPhone είχε κάνει το μεγάλο μπαμ,τώρα όλα κάνουν ότι κάνει και το επόμενο λίγο πολύ.

Δημοσ.

Βασικά, ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή από android, το ίδιο hardware με το nexus έχει πάνω κάτω. Δεν έχουμε περάσει ακόμα στην επόμενη γενιά.

Δημοσ.
Βασικά, ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή από android, το ίδιο hardware με το nexus έχει πάνω κάτω. Δεν έχουμε περάσει ακόμα στην επόμενη γενιά.

Δίκιο έχεις. Επειδη αναφερθηκε η οθονη να πούμε ότι το galaxy s έχει καλύτερη του nexus και περιμένουμε και το desire HD όπου συγκρίνονται καλύτερα με το iPhone και για τα apps μην τρελαθούμε εφαμιλλα είναι πια. :-)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.
10/10/10 στις 10:10 ώρα Γκρίνουιτς έρχεται το greenp0ison. Υπομονή δύο μερούλες ακόμα... :D

εγω παντως λεω να περιμενω .. και μαλλον δεν θα κανω αναβαθμιση ακομα....

εχει ακουστει τι θα παιχτει με bluetoth και λοιπα καλουδια ??

---------- Προσθήκη στις 08:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:34 ----------

Update 2:

We've some bad news for older iPhone and iPod Touch users, it looks like greenpois0n, which uses the SHAtter exploit won't work on older devices such as iPhone 3GS, iPhone 3G, iPod Touch 3G. It will work only on devices that have Apple's A4 processor so it will be compatible only with iPhone 4, iPod Touch 4G, iPad and probably even the new Apple TV.

[via Joshua Hill]

οχι και τοσο καλα τα νεα για μας με τα 3gs :(

Δημοσ.
εγω παντως λεω να περιμενω .. και μαλλον δεν θα κανω αναβαθμιση ακομα....

εχει ακουστει τι θα παιχτει με bluetoth και λοιπα καλουδια ??

---------- Προσθήκη στις 08:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:34 ----------

Update 2:

We've some bad news for older iPhone and iPod Touch users, it looks like greenpois0n, which uses the SHAtter exploit won't work on older devices such as iPhone 3GS, iPhone 3G, iPod Touch 3G. It will work only on devices that have Apple's A4 processor so it will be compatible only with iPhone 4, iPod Touch 4G, iPad and probably even the new Apple TV.

[via Joshua Hill]

οχι και τοσο καλα τα νεα για μας με τα 3gs :(

Ούτως η άλλως θα περίμενες... :P

Δημοσ.
Δίκιο έχεις. Επειδη αναφερθηκε η οθονη να πούμε ότι το galaxy s έχει καλύτερη του nexus και περιμένουμε και το desire HD όπου συγκρίνονται καλύτερα με το iPhone και για τα apps μην τρελαθούμε εφαμιλλα είναι πια. :-)

Μάλλον θα τρελαθούμε!

Ε όχι και εφάμιλλα, απλά μπορεί όσα κάνεις εσύ να μην σου έχει λείψει καμία εφαρμογή.

όχι ότι έχει λείψει σε μένα αλλά όταν μια εφαρμογή που κάνει κάτι συγκεκριμένο στο app store έχει 10 και στο market 2 ε αυτό δεν λέγεται εφάμιλλο :-)

Τέλος πάντων και γω adroidakias είμαι στο φουλ αλλά, το iphone είναι λίγο πιο μπροστά και χειρότερη οθόνη να είχε πάλι λίγο πιο μπροστά θα ήταν.

Δημοσ.

Το appstore είναι άπιαστο για την ώρα. Όσους έχω ρωτήσει/διαβάσει που έχουν ή είχαν android, υποστηρίζουν τα ίδια. Χώρια το Cydia (που χωρις jb και Cydia δεν την παλεύω), το ξεχνούν αυτό οι περισσότεροι! Παρόλ' αυτά, αν είχα android νομίζω ότι θα βολευόμουν μια χαρά με τα υπάρχοντα προγράμματα.

Δημοσ.
Μάλλον θα τρελαθούμε!

Ε όχι και εφάμιλλα, απλά μπορεί όσα κάνεις εσύ να μην σου έχει λείψει καμία εφαρμογή.

όχι ότι έχει λείψει σε μένα αλλά όταν μια εφαρμογή που κάνει κάτι συγκεκριμένο στο app store έχει 10 και στο market 2 ε αυτό δεν λέγεται εφάμιλλο :-)

Τέλος πάντων και γω adroidakias είμαι στο φουλ αλλά, το iphone είναι λίγο πιο μπροστά και χειρότερη οθόνη να είχε πάλι λίγο πιο μπροστά θα ήταν.

Πιο πολλές εφαρμογές έχει το iPhone αλλά και το Android έχει βγάλει αρκετές ώστε να βρεις μια για κάθε δουλειά που μπορεί να θες. Μάλιστα οι πολύ μεγάλες έχουν ήδη βγει για android. Αυτα που είπα περιλαμβάνουν και τις εφρμογες που βρίσκονται στο cydia. Όταν μπορείς να βρίσκεις όλα όσα θες και στα 2 markets (πράγμα το οποίο το επαληθευσατε)εγώ το λέω εφαμιλλο. Εσείς θέλετε να έχει τον ίδιο αριθμό apps για να το πείτε? :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...