Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Μερικές ερωτήσεις για το iPhone 4 γιατί πρόκειται να μου το φέρει ο αδελφός μου από Αγγλία αυτές τις μέρες γι' αυτό παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει.

1ον) Απ'όσο διάβασα στην Αγγλία πωλείται official ξεκλείδωτο(δηλαδή να μπορώ να βάλω οποιαδήποτε κάρτα sim άλλης χώρας π.χ. Ελλάδα). Αληθεύει όντως? Θα το αγοράσει με συμβόλαιο. Θα ρωτήσει και ο αδελφός στο κατάστημα που θα το αγοράσει απλά για να ξέρω και εγώ απο κάποιον που ξέρει σίγουρα ή το έχει αγοράσει απο Αγγλία.

2ον) Με το σήμα λίγο που έχει τύχει να πιάσω στα χέρια μου το iPhone 4 δεν συνάντησα πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα τόσο μεγάλο ώστε να μην αγοράσω το iPhone 4 ή όχι? Δεν σκοπέυω να αγοράσω θύκη εξωτερική παρα μόνο ζελατίνη για την οθόνη γι' αυτό ρωτάω. Αν είναι να χάνω κλήσεις όπως το κρατάω τότε δεν το αγοράζω.

3ον) Η προθεσμία με τις τσάμπα θήκες αν τα λέω καλά τελείωσε. Έχουν βγάλει πλέον νέες παρτίδες διορθωμένες ή αναμένονται? Ίσως και το άσπρο ακόμα γι' αυτό να μην έχε βγεί για να διορθώσουν το πρόβλημα.

4ον) Το πρόβλημα με το proximity sensor λύνεται με την αναβάθμιση του iOS 4.1 όντως? Διάβασα ότι σε άλλους παραμένει. Τι γίνεται?

Σας ευχαριστώ!

Επεξ/σία από kdiamant
Δημοσ.
Καλησπέρα! Μερικές ερωτήσεις για το iPhone 4 γιατί πρόκειται να μου το φέρει ο αδελφός μου από Αγγλία αυτές τις μέρες γι' αυτό παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει.

1ον) Απ'όσο διάβασα στην Αγγλία πωλείται official ξεκλείδωτο(δηλαδή να μπορώ να βάλω οποιαδήποτε κάρτα sim άλλης χώρας π.χ. Ελλάδα). Αληθεύει όντως? Θα το αγοράσει με συμβόλαιο. Θα ρωτήσει και ο αδελφός στο κατάστημα που θα το αγοράσει απλά για να ξέρω και εγώ απο κάποιον που ξέρει σίγουρα ή το έχει αγοράσει απο Αγγλία.

2ον) Με το σήμα λίγο που έχει τύχει να πιάσω στα χέρια μου το iPhone 4 δεν συνάντησα πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα τόσο μεγάλο ώστε να μην αγοράσω το iPhone 4 ή όχι? Δεν σκοπέυω να αγοράσω θύκη εξωτερική παρα μόνο ζελατίνη για την οθόνη γι' αυτό ρωτάω. Αν είναι να χάνω κλήσεις όπως το κρατάω τότε δεν το αγοράζω.

3ον) Η προθεσμία με τις τσάμπα θήκες αν τα λέω καλά τελείωσε. Έχουν βγάλει πλέον νέες παρτίδες διορθωμένες ή αναμένονται? Ίσως και το άσπρο ακόμα γι' αυτό να μην έχε βγεί για να διορθώσουν το πρόβλημα.

4ον) Το πρόβλημα με το proximity sensor λύνεται με την αναβάθμιση του iOS 4.1 όντως? Διάβασα ότι σε άλλους παραμένει. Τι γίνεται?

Σας ευχαριστώ!

Από αγγλία με συμβόλαιο είναι κλειδωμένο. Αν το πάρεις σκέτο το δίνουν ξεκλειδωτο.

Με το σήμα έχεις θέμα σε περιοχές που δεν έχεις πολύ καλό σήμα. 2-3 μπάρες δηλαδή

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Ο proximity sensor πάντως, ακόμα τρώει ζόρια σε μένα. Ακόμα και με την 4.1 δηλαδή. Φέρεται λίγο τυχαία ώρες-ώρες. Βέβαια δεν με ενοχλεί κι ιδιαίτερα μιας και 99% που μιλάω έχω το hands-free, απλά το αναφέρω.

Δημοσ.
Ο proximity sensor πάντως, ακόμα τρώει ζόρια σε μένα. Ακόμα και με την 4.1 δηλαδή. Φέρεται λίγο τυχαία ώρες-ώρες. Βέβαια δεν με ενοχλεί κι ιδιαίτερα μιας και 99% που μιλάω έχω το hands-free, απλά το αναφέρω.

Ούτε ΜΙΑ φορά δε μου έχει εμφανίσει το πρόβλημα και δε μιλάω με handsfree ποτέ, ενώ είμαι ακόμα με 4.0.1 jb. Σε άλλες συσκευές υπάρχει και σε άλλες όχι, πραγματικά πολύ παράξενο...

Δημοσ.

Δε θα υπάρξουν νέες διορθωμένες παρτίδες σε ότι αφορά την εξασθένιση σήματος (ίσως στα λευκά αν και όταν βγουν... αν και δε το βλέπω). Το θέμα με τον proximity sensor φαντάζομαι θα λυθεί οριστικά σε επόμενο update (για τους λίγους που το έχουν ακόμα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τι προτεινεται να το παρω ή οχι?

Γιατί κάθεσαι και ακούς βλακείες;

Φυσικά και να το πάρεις και θα έχεις το καλύτερο τηλ

αν θες να ακούσεις τη γνώμη μου, έχω στα χέρια μου ένα nexus one και το iphone θα τα έβαζα μαζί! πολύ λίγο ίσως το iphone μπροστά λόγο οθόνης και app store

Επεξ/σία από zazas
Δημοσ.
Τι προτεινεται να το παρω ή οχι?

Δοκίμασε. Αν δε γουστάρεις, το βάζεις αγγελία. Το πολύ να χάσεις 50€.

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει άτομο που να μην έχει πρόβλημα με το γνωστό death grip όσον αφορά τη μεταφορά δεδομένων μέσω 3G;

Σε gsm δεν χάνω κλήση πέφτει ελάχιστα το σήμα αλλά σε 3g όπου και να βρίσκομαι παγώνει.

Το κινητό είναι 36 βδομάδα παραγωγής άρα από τα τελευταία που έχουν κυκλοφορήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Όχι, αν και όταν σερφάρεις μπορείς να κρατήσεις με χίλιους τρόπους τη συσκευή.

Όταν σερφάρω το πιάνω με το αριστερό και όλη την παλάμη και έχω πρόβλημα αν και σχεδόν πάντα εκτός σπιτιού το έχω σε θήκη(χάνει πολύ αλλά είναι θέμα χρόνου όπως όλα τα κινητά μου να μου πέσει).

Προσωπικα δεν θα εχω προβλημα γιατι μιλαω παντα με b.t handsfree

Με τις κλίσεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα όπως και να το κρατάς αν το έχεις gsm δεν θα χάσει το σήμα εκτός και αν είναι πολύ χάλια.

Επεξ/σία από gRim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...