Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Update σχετικά με τη μπαταρία:

Δικό μου φταίξιμο. Είχα στις ρυθμίσεις να κλειδώνει αυτόματα... του αγίου ποτέ. Έμενε συνέχεια ανοιχτή η οθόνη, ακόμα κι όταν δεν έκανα τίποτα. Το έβαλα να κλειδώνει στο 1 λεπτό και από εκεί που ήθελα μια μπαλαντέζα μαζί μου συνέχεια... από τις 9:00 το πρωί έχει πέσει στο 89%. Με την ίδια χρήση που του κάνω πάντα.

:-)

Πραγματικά με κλειστή οθόνη ότι και να έχω αφήσει ανοιχτό δεν καίει τίποτα. Άμα το πιάσεις όμως και αρχίσεις να το σκαλίζεις γίνεται χαμός .

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έχουμε καμία καλή πρόταση? Για το Navigon βλέπω "πουλάει" πολύ.

Έχει κανένας ή γνωρίζει κάποιο πιο οικονομικότερο και πιο απλό (οχι με τοσα εφε μέσα 3d κλπ να μην τρώει και πoλύ battery)?

Το Navigon είναι ότι καλύτερο πιστεύω, αν το πετύχεις σε καμία προσφορά όπως το πέτυχα εγώ μισή τιμή, χτύπα το.

64687_1323237815746_1674872474_675504_2786591_n.jpg

αυτη η φοτο ειναι ολα τα λευτα.....

Ναι όπως και η μετάφραση του κειμένου της. :rolleyes:

Ανώμαλο τσιμέντο;

Το χέρι σου μέσα στον Antenna; Ποιος είναι αυτός ο αντένας;

Δημοσ.
Το Navigon είναι ότι καλύτερο πιστεύω, αν το πετύχεις σε καμία προσφορά όπως το πέτυχα εγώ μισή τιμή, χτύπα το.

Ναι όπως και η μετάφραση του κειμένου της. :rolleyes:

Ανώμαλο τσιμέντο;

Το χέρι σου μέσα στον Antenna; Ποιος είναι αυτός ο αντένας;

δεν το εκανα εγω στο fb την βρικα, αλλα εχει πλακα.....:lol:

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζεις κανένα app που μπορεί να μου το βγάλει όταν θα το έχει καμία προσφορά?

Γιατί αν το βρω 50% off το χτυπάω και εγω χαλαρά. Τώρα μου κακοφαίνονται 89,99€ για app :P

Εσυ ποιο έχεις το Europe ή το Eastern EU?

Δημοσ.

App δεν γνωρίζω δυστυχώς, μπορείς να παρακολουθείς το iphonehellas αν βγεί καμιά μεγάλη προσφορά την γράφουν, έχω την έκδοση Europe.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πάρεις την ακριβή έκδοση. Έχεις βγει πολλές φορές εκτός της χώρας με αυτοκίνητο; :P

Το NAVIGON έχω κι εγώ. Με εξαίρεση κάτι μικρο-κολληματάκια που έχει ώρες-ώρες είμαι ευχαριστημένος. Το είχα πάρει πριν ~13 μήνες με κάτω από 50€, δεν θυμάμαι ακριβώς όμως.

Δημοσ.

89 ευρώ είναι τραγικά μεγάλη τιμή. Με τόσα λεφτά παίρνεις ένα stand-alone GPS (συσκευή + λογισμικό) το οποίο το κοτσάρεις και στο αμάξι και δεν χρειάζεται να βάζεις/βγάζεις το τηλέφωνο, και να του ρουφάς και την μπαταρία.

Δημοσ.

Αν είναι να έχω και άλλη συσκευή για να κάνω την δουλειά μου να μου λείπει, το θέμα είναι μία να τα κάνει "όλα". Εννοείται πώς έχεις και αντάπτορα για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου το GPS ρουφάει καλά την μπαταρία.

Δημοσ.
App δεν γνωρίζω δυστυχώς, μπορείς να παρακολουθείς το iphonehellas αν βγεί καμιά μεγάλη προσφορά την γράφουν, έχω την έκδοση Europe.

Σε ευχαριστώ Whiteyez. Θα το τσεκάρω καθημερινώς μπας και πέσει.

Δημοσ.

Να σε ενημερώσω απλά ότι η τελευταία προσφορά ήταν τώρα το καλοκαίρι, ίσως ξαναβγάλουν τπτ στις γιορτές, who knows.

Δημοσ.

Ναι σίγουρα κανείς δε ξέρει. Θα περιμένω πάντως αφού δε το χρειάζομαι άμεσα.

---------- Προσθήκη στις 23:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

Και κάτι ακόμη.

Μήπως κανείς γνωρίζει κανένα app το οποίο να είναι σαν agenta με calendar κλπ για να γράφεις σημειώσεις σε μέρες και ραντεβού το οποίο όμως να κλειδώνει με κωδικό ωστε να μην μπορεί κανεις άλλος να έχει πρόσβαση σε αυτό?

Κάτι σαν προσωπική agenta με κλειδαρία?

Δημοσ.
Ναι σίγουρα κανείς δε ξέρει. Θα περιμένω πάντως αφού δε το χρειάζομαι άμεσα.

---------- Προσθήκη στις 23:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

Και κάτι ακόμη.

Μήπως κανείς γνωρίζει κανένα app το οποίο να είναι σαν agenta με calendar κλπ για να γράφεις σημειώσεις σε μέρες και ραντεβού το οποίο όμως να κλειδώνει με κωδικό ωστε να μην μπορεί κανεις άλλος να έχει πρόσβαση σε αυτό?

Κάτι σαν προσωπική agenta με κλειδαρία?

Το 2Do θέλεις.

Δημοσ.

Μόλις κατέβασα το 2Do αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς που θέλω.

Δε θέλω να σημειώνω τι έχω να κάνω αλλά ποιο πολύ να σημειώνω πάνω στις μέρες σαν ημερολόγιο το οποίο όμως να κλειδώνει και να μην είναι εμφανές σε άλλους.

Πχ να γράφω τα έξοδα μου καθημερινά ή τα μελλοντικά ραντεβού ή συναντήσεις που έχω και να μου τα εμφανίζει όλα μαζι σε calendar (σαν το google calendar).

Anyone?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει το organizer, δε ξέρω αν κλειδώνει όμως.

edit: Σε έφτιαξα (νομίζω). Έχει και password lock. Το έβαλα και γω και νομίζω ότι βολεύει πολύ. Μπορείς να σημειώσεις ότι θέλεις πάνω στη σελίδα κάθε ημέρας, να εισάγεις ολόκλρηρη επαφή με φωτο, φωτογραφία, να σχεδιάσεις, να βάλεις emoticons, τα πάντα όλα. Συγχρονίζει τόσο με το calendar του iPhone όσο και με Google Calendar, αυτό με ενδιέφερε εμένα.

Επεξ/σία από kirileman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...