Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Κλείστε και τα location services από τις ρυθμίσεις, ανοίγουν το gps κάθε τρεις και λίγο.

Καλά βρε σεις, αν είναι να κλείσουμε το 3G, το wifi, τα location services, το gps, τα background data κλπ, ποιος ο λόγος να παρει κάποιος το iPhone και όχι ένα απλό Nokia που θα παίρνει μόνο τηλέφωνο;

:P

Δημοσ.

Δεν είναι φυσιολογικό σου προτείνω να κανείς restore και μετά βλέπεις. Έχεις κάνει jailbreak; edit: τώρα είδα ότι Έχεις την 4.1

Δημοσ.

σε μενα καποιες λιγες φορές εχει τυχει ειτε να κολλήσει το wifi και να παραμένει ανοιχτό οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο, ειτε να φάει σκαλωμα κατι αλλο που δεν ειναι ορατο μ' αποτελεσμα να αδειαζει τη μπαταρια σαν τρελλο. Συνήθως λυνεται με ενα reboot ή ακομα και χωρις να πειραξω τιποτα. Παρομοια συμπτωματα ειχα και με το 3g.

Δημοσ.
Λοιπόν. Στις 13:00 είχα ~94% μπαταρία. Τώρα έχω 65% ενώ το μόνο που έκανα ήταν να στείλω 30 μηνύματα - μετρημένα. ...

Ποσα μηνυματα??

Κουραστηκα μονι που το διαβασα! :-)

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος να συγχρονίσεις το iPhone με δεύτερο υπολογιστή-iTunes. Google it.

Googlara και βρηκα λυση που για να εφαρμοστει χρειαζεται να εχω τον υπολογιστη-itunes με τον οποιο συγχρονισα πρωτη φορα το 3gs,εγω ομως εχω τον καινουριο υπολογιστη-itunes μονο ...:eek:

Δημοσ.

Update σχετικά με τη μπαταρία:

Δικό μου φταίξιμο. Είχα στις ρυθμίσεις να κλειδώνει αυτόματα... του αγίου ποτέ. Έμενε συνέχεια ανοιχτή η οθόνη, ακόμα κι όταν δεν έκανα τίποτα. Το έβαλα να κλειδώνει στο 1 λεπτό και από εκεί που ήθελα μια μπαλαντέζα μαζί μου συνέχεια... από τις 9:00 το πρωί έχει πέσει στο 89%. Με την ίδια χρήση που του κάνω πάντα.

:-)

Δημοσ.
Update σχετικά με τη μπαταρία:

Δικό μου φταίξιμο. Είχα στις ρυθμίσεις να κλειδώνει αυτόματα... του αγίου ποτέ. Έμενε συνέχεια ανοιχτή η οθόνη, ακόμα κι όταν δεν έκανα τίποτα. Το έβαλα να κλειδώνει στο 1 λεπτό και από εκεί που ήθελα μια μπαλαντέζα μαζί μου συνέχεια... από τις 9:00 το πρωί έχει πέσει στο 89%. Με την ίδια χρήση που του κάνω πάντα.

:-)

ωραίος! πάλι καλά....... :-D

Δημοσ.

Εχω μια απορία με το Maps. Για να δούμε στον χάρτη ένα σημείο ή να μας οδηγήσει κάπου θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι σε wifi/3g? Να φορτώσουμε κάπως temporaly "κομμάτια" του χάρτη για offline λειτουργίες δε γίνεται?

Επίσης υπάρχει κανένα free gps app έτσι για να το χαζέψουμε?

Δημοσ.

Δυστυχώς το Maps απαιτεί ενεργή σύνδεση για να λειτουργήσει. Αυτό γίνεται διότι δεν κρατάει τους χάρτες στη μνήμη της συσκευής αλλά τους κατεβάζει τη στιγμή που τους χρειάζεται.

Για το άλλο, γράψε απλά "gps" στην αναζήτηση του App Store. :P

Δημοσ.

Έχουμε καμία καλή πρόταση? Για το Navigon βλέπω "πουλάει" πολύ.

Έχει κανένας ή γνωρίζει κάποιο πιο οικονομικότερο και πιο απλό (οχι με τοσα εφε μέσα 3d κλπ να μην τρώει και πoλύ battery)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...