Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1) Μπορείς με 1,29 περίπου μέσσω iTunes να κατεβάσεις όποιο ringtone θες ή να κατεβάσεις απο τον υπολογιστή σου το τραγούδι και να το κόψεις-μετατρέψεις με το Xilisoft iPhone Ringtone maker (googlαρε το) και μέσω του iTunes να το μεταφέρεις στο iPhone.

Ή πολύ απλά αν έχεις Mac, ανοίγεις το GarageBand, κόβεις τον ήχο που θες από όποιο μουσικό κομμάτι έχεις στο itunes κλπ και επιλέγεις "Send ringtone to itunes"!

Κάνεις τέλος και ένα sync με το iphone σου και είσαι κομπλέ!

B)

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο ευκολοτερος-σωστοτερος τροπος για να μεταφερω τις επαφες και τις φωτογραφιες

ή αν υπαρχει επιλογη να παρω ακριβες αντιγραφο του 3gs και να το μεταφερω στο 4?

Δεν εχω ιδεα γιατι τα κινητα δεν ειναι δικα μου...την μεταφορα μου εχουν ''αναθεσει''!

Τhanks in advance...:-D

Δημοσ.

Συνδέεις το παλιό με το iTunes και παίρνεις backup. Έπειτα το βγάζεις και συνδέεις το νέο. Θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να το setάρεις ως νέα συσκευή ή να επαναφέρεις κάποιο backup. Επιλέγεις το δεύτερο, διαλέγεις το backup που κράτησες πριν... περιμένεις κάνα μισάωρο (ιδίως αν έχει πολλή μουσική ή/και πολλά videos μέσα) και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με αυτο

Το laptop και το itunes που χρησιμοποιω τωρα δεν ειναι τα ιδια με αυτα τα οποια ειχα ''σεταρει'' το 3gs ,με αποτελεσμα οταν συνδεω το 3gs να μου εμφανιζει στο itunes το geting started και να με ρωταει αν θελω να σβησω(!) τα δεδομενα που εχω στο 3gs και να περασει αυτα που εχει το itunes,τιποτα δηλαδη. Αρα δεν μπορω να κανω την διαδικασια που περιγραφεις εκτος κι αν κανω κατι λαθος...:confused:

Sorry αν δεν τα λεω σωστα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι κάνω λάθος με τη συσκευή και αδειάζει για πλάκα η μπαταρία; Το πρωί που ξυπνάω έχει 100% αλλά χρειάζεται να το βάλω στο ρεύμα πριν πέσω για ύπνο το βράδυ. Πέφτει πολύ εύκολα. Η χρήση που κάνω είναι να στέλνω μηνύματα, να μιλάω στο τηλέφωνο και να παίζω και κάνα παιχνιδάκι για κάνα 30λεπτο το πολύ.

Επίσης εντόπισα τις πρώτες γρατσουνιές στο πίσω μέρος. Μόνο και μόνο που το έβαλα στο τζιν μου. Ανεπαίσθητες μεν, απλά το αναφέρω.

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι κάνω λάθος με τη συσκευή και αδειάζει για πλάκα η μπαταρία; Το πρωί που ξυπνάω έχει 100% αλλά χρειάζεται να το βάλω στο ρεύμα πριν πέσω για ύπνο το βράδυ. Πέφτει πολύ εύκολα. Η χρήση που κάνω είναι να στέλνω μηνύματα, να μιλάω στο τηλέφωνο και να παίζω και κάνα παιχνιδάκι για κάνα 30λεπτο το πολύ.

Επίσης εντόπισα τις πρώτες γρατσουνιές στο πίσω μέρος. Μόνο και μόνο που το έβαλα στο τζιν μου. Ανεπαίσθητες μεν, απλά το αναφέρω.

Λογικά τίποτα λάθος, κλείσε και κάνα gps, εννοείται το wifi εκτός από τις στιγμές που το θες, δε σου λέω το 3G, βάλε στη μέση το φωτισμό και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Λοιπόν. Στις 13:00 είχα ~94% μπαταρία. Τώρα έχω 65% ενώ το μόνο που έκανα ήταν να στείλω 30 μηνύματα - μετρημένα. Το GPS κλειστό όπως επίσης και τα WIFI/3G. Σε multitasking δεν έχει μείνει τίποτα ανοιχτό, μόνο το .app των μηνυμάτων τρέχει.

Είναι φυσιολογικό να πέσει ~30% η μπαταρία μέσα σε τρεις ώρες, ενώ το μόνο που κάνω είναι να στέλνω sms;

Δημοσ.
Λοιπόν. Στις 13:00 είχα ~94% μπαταρία. Τώρα έχω 65% ενώ το μόνο που έκανα ήταν να στείλω 30 μηνύματα - μετρημένα. Το GPS κλειστό όπως επίσης και τα WIFI/3G. Σε multitasking δεν έχει μείνει τίποτα ανοιχτό, μόνο το .app των μηνυμάτων τρέχει.

Είναι φυσιολογικό να πέσει ~30% η μπαταρία μέσα σε τρεις ώρες, ενώ το μόνο που κάνω είναι να στέλνω sms;

Όχι, αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

φιλε ποια εκδοση εχεις περασμενη?

εμενα μου το εκανε στην αρχη μεχρι να στρωσει η μπαταρια... εαν ειναι καινουργιο ειναι φυσιολογικο...

αλλιως πας για αντικατασταση...

Δημοσ.

Την 4.1 έχω, official εννοείται. Πρέπει να είναι δύο εβδομάδες που το πήρα. Μάλιστα στην αρχή η μπαταρία του είχε τρελή αυτονομία, τώρα τελευταία γίνεται αυτό.

Δημοσ.

εγώ πάντως παιδία με το iphone4 και 4.1 μεγάλη διαφορά στην αυτονομία της μπαταρίας βλέπω με κλειστό το 3G.

Το wifi που το έχω ανοιχτό non stop δεν δείχνει να επιρεάζει την μπαταρία μου και τόσο.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...