Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, ξερει κανεις αν δουλεψει κανονικα στην Ελλαδα αγορασμενο iphone 4 απο Σκωτια? συγκεκριμενα απο το εργοστασιο της Apple. ευχαριστω

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και κάτι άλλο (δικό μου πρόβλημα).

Σήμερα το προι μου πέταξε αυτό το πράγμα. Το iPhone μου ήταν κρύο τι φτεει; Μήπως το ότι μου έπεσε κάτω χτες το βράδυ αλλά δεν έπαθε τίποτα φορούσε bumper.

μου το έκανε και μένα το καλοκαίρι μια φορά που είχε 1000 βαθμούς έξω και το είχα στον ήλιο

Δημοσ.
Αλήθεια λέτε ότι υπάρχει τέτοιο μήνυμα...???

Νόμιζα ότι ήταν φτιαχτή εικόνα και ότι κάνατε πλάκα...

και το δικο μ εχει βγαλει τετοιο σφαλμα 3gs τον ιουλιο,,το ειχα παρατησει στο αμαξι και μεχρι να κρυωσει δεν ανοιγε,προβλημα ομως δεν εχει παρουσιαστει

Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω:

1) Αν μπορείς να βάλεις στο κινητό έναν ήχο κλήσης της αρεσκείας σου, έστω και μέσα από iTunes.

2) Υπάρχει πρόβλημα που δεν υποστηρίζει Flash? Fb θα μπορώ να μπαίνω? MySpace, Κλπ?

Δημοσ.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω:

1) Αν μπορείς να βάλεις στο κινητό έναν ήχο κλήσης της αρεσκείας σου, έστω και μέσα από iTunes.

2) Υπάρχει πρόβλημα που δεν υποστηρίζει Flash? Fb θα μπορώ να μπαίνω? MySpace, Κλπ?

1) Μπορείς με 1,29 περίπου μέσσω iTunes να κατεβάσεις όποιο ringtone θες ή να κατεβάσεις απο τον υπολογιστή σου το τραγούδι και να το κόψεις-μετατρέψεις με το Xilisoft iPhone Ringtone maker (googlαρε το) και μέσω του iTunes να το μεταφέρεις στο iPhone.

2)Σχετικά με το Flash μπορείς να βλέπεις video από το Youtube καθώς έχει από την Apple τέτοια εφαρμογή.Επίσης μπορείς να μπαίνεις και στο Facebook και στο Myspace και μέσω του Safari (browser) και μέσω της official εφαρμογής του Facebook-Myspace για iPhone αντιστοίχως.

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε με itunes και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.

Έχω ρυθμίσει το κινητό να συγχρονίζει με ένα φάκελο για να του περνάω φωτογραφίες. Αν το συνδέσω σε άλλον υπολογιστή που δεν έχω αυτό τον φάκελο και θέλω απλά να προσθέσω έξτρα φωτογραφίες στο κινητό μπορώ να το κάνω; Στον συγχρονισμό δεν θα μου τις διαγράψει όλες και θα προσθέσει μόνο αυτές που υπάρχουν και στον υπολογιστή; Δηλαδή δεν έχει επιλογή απλά για ενημέρωση του φακέλου και όχι αντικατάσταση;

Όσον αφορά τη μουσική. Όταν πατάω να μου εμφανίσει τη μουσική στο κινητό δεν εμφανίζει τα άλμπουμ αλλά τα τραγούδια ένα ένα και μπορώ να τα επιλέξω μόνο με κλικ. Δηλαδή αν περάσω μάνουαλ καμιά 20αριά giga καλύτερα να τα επιλέξω όλα με ctrl-a και μετά διαγραφή και προσθήκη ξανά όσων θέλω. Απίστευτα εκνευριστικό και είμαι σίγουρος ότι κάτι κάνω λάθος δεν είναι δυνατόν να το έχουν κάνει έτσι.

Και τέλος κάποια τραγούδια για παράδειγμα που έχω περάσει μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον υπολογιστή μέσω itune ή κάποιου άλλου προγράμματος; Λέμε τώρα ότι παθαίνει κάτι ο υπολογιστής και πάω σε άλλον. Χάνω και τα αρχεία στο κινητό;

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι λίγο πελαγωμένος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...