Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος εδώ και 20 μέρες περίπου και είμαι καθ' όλα ευχαριστημένος.

Και αυτό που λένε με το σημά είναι μ@λακίες όλα μια χαρ

Τι έπαθες? Έχασες το σήμα και ήρθε μισό το μήνυμα? :lol::lol::P

Δημοσ.
Αντιγραφεα:P

Μάλλον με έβγαλε πιο κάτω το "μη αναγνωσμένα μηνύματα" και δεν είχα προσέξει το ποστ σου. :P

---------- Προσθήκη στις 12:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:34 ----------

Επειδή σε καμιά 15 μέρες θα πάω Cosmote για το iPhone 4, ερώτηση: πως πάει η διαθεσιμότητα στην Cosmote. Πόσες μέρες κάνουν αυτή την εποχή για να σου δώσουν συσκευή?

Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα πλέον κάτοχος του Iphone 4 δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος, με κανένα πρόβλημα σε σήμα ή οτιδήποτε άλλο. Το κινητό είναι μαγικό και δεν το αφήνω από τα χέρια μου. Μπαταρία μου βγάζει 2 μέρες χρήσης...Αυτή την στιγμή με 4.1 χωρίς jb

Δημοσ.

[/color]Επειδή σε καμιά 15 μέρες θα πάω Cosmote για το iPhone 4, ερώτηση: πως πάει η διαθεσιμότητα στην Cosmote. Πόσες μέρες κάνουν αυτή την εποχή για να σου δώσουν συσκευή?

H διαθεσιμότητα αυτή την εποχή είναι αρκετά περιορισμένη, δυστυχώς. Προσωπικά έκανα την παραγγελία μου στην cosmote πριν μια εβδομάδα ακριβώς, και το κινητό από ότι μου είπαν θα το παραλάβω την Παρασκευή, ίσως και το Σάββατο. Δηλαδή, περίπου 10 μέρες αναμονή στην καλύτερη. Χαρακτηριστικά, από το κατάστημα που έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι μέχρι πριν μια εβδομάδα είχαν σε αναμονή ήδη 20 παραγγελίες.

Και στο Πλαίσιο που πήρα τηλέφωνο για να τσεκάρω διαθεσιμότητα, δεν ήξεραν καν πότε θα είχαν διαθέσιμες συσκευές.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι απορείες που έχω σχετικά με το internet μέσω 3G στο iPhone.

Πρίν που ήμουν έξω και δεν είχα wi-fi έμπαινα μια χαρά internet και στα mails.Τώρα όμως που είμαι σπίτι και έχω wi-fi θα χρησιμοποιεί το κινητό το 3G ή το wi-fi;Γιατί λογικό είναι να μην θέλω να καταναλώνω το internet του συμβολαίου σε χώρους που έχω wi-fi σύνδεση που είναι απεριόριστη.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι απορείες που έχω σχετικά με το internet μέσω 3G στο iPhone.

Πρίν που ήμουν έξω και δεν είχα wi-fi έμπαινα μια χαρά internet και στα mails.Τώρα όμως που είμαι σπίτι και έχω wi-fi θα χρησιμοποιεί το κινητό το 3G ή το wi-fi;Γιατί λογικό είναι να μην θέλω να καταναλώνω το internet του συμβολαίου σε χώρους που έχω wi-fi σύνδεση που είναι απεριόριστη.

Όταν είσαι σε Wi-fi παίρνει τα δεδομένα από το Wi-fi Όχι από το 3g αν δεις πάνω αριστερά λέει 3g και Όταν μπεις σε Wi-fi hotspot σου λέει το συμα του Wi-fi.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Όταν είσαι σε Wi-fi παίρνει τα δεδομένα από το Wi-fi Όχι από το 3g αν δεις πάνω αριστερά λέει 3g και Όταν μπεις σε Wi-fi hotspot σου λέει το συμα του Wi-fi.

Sent from my iPhone using Insomnia

Μάλιστα.Δηλαδή ότι σήμα (3G ή Wi-Fi) έχει δίπλα στο Cosmote απο εκεί παίρνει τα δεδομένα;

Δημοσ.

Και κάτι άλλο (δικό μου πρόβλημα).

Σήμερα το προι μου πέταξε αυτό το πράγμα. Το iPhone μου ήταν κρύο τι φτεει; Μήπως το ότι μου έπεσε κάτω χτες το βράδυ αλλά δεν έπαθε τίποτα φορούσε bumper.

post-161508-129063125866_thumb.jpg

Δημοσ.
Και κάτι άλλο (δικό μου πρόβλημα).

Σήμερα το προι μου πέταξε αυτό το πράγμα. Το iPhone μου ήταν κρύο τι φτεει; Μήπως το ότι μου έπεσε κάτω χτες το βράδυ αλλά δεν έπαθε τίποτα φορούσε bumper.

αυτό μου το είχε βγάλει όταν δούλευα GPS με το iphone κατακαλόκαιρο και το είχα στο ταμπλό του αυτοκινήτου στον ήλιο.

Ίσως πειράχθηκε ο sensoras κατα την πτώση.... :shock:

Δημοσ.

Μόλις ενεργοποίησα το 4άρι μου και του περνάω την 4.1(ήταν με 4.02):-D:-D:-D:-D

Μακάρι να βγει και το jailbreak μέσα στη βδομάδα

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:30 ----------

Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό να ακούγεται ήχος σαν αυτόν που ακούγεται όταν ένα κινητό είναι δίπλα σε ηχείο όταν κάνεις κλήση μέσω gsm. Αλλού που ρώτησα μου λένε να το πάω για αντικατάσταση και έχω ψιλοξενερώσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...