Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kirileman Αν θυμάσαι για τα συνεχόμενα post μου σχετικά με το σήμα που είχα στην συσκευή μου,βρέθηκε το πρόβλημα.Τελικά ήταν προβληματική η συσκευή και παρέλαβα μια καινούργια χτες.Προηγουμένως είχα μιλήσει με την Apple και μου έδωσαν έναν κωδικό. Πλέον μπορώ να λέω κι εγώ ότι η Cosmote έχει :P

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@kirileman Αν θυμάσαι για τα συνεχόμενα post μου σχετικά με το σήμα που είχα στην συσκευή μου,βρέθηκε το πρόβλημα.Τελικά ήταν προβληματική η συσκευή και παρέλαβα μια καινούργια χτες.Προηγουμένως είχα μιλήσει με την Apple και μου έδωσαν έναν κωδικό. Πλέον μπορώ να λέω κι εγώ ότι η Cosmote έχει :P

Εντάξει η καινούρια; Πως είναι το σήμα της στο χώρο σου σε σχέση με άλλα κινητά;

Δημοσ.

παντως εγω ποτε δεν εβαλα μεβρανη στο iphone και ποτε δεν επαθε κατι , βεβαια δεν το κοπαναω κιολας , ελαχιστη προσοχη θελει

Δημοσ.
Εντάξει η καινούρια; Πως είναι το σήμα της στο χώρο σου σε σχέση με άλλα κινητά;

Ναι όλα κομπλέ πλέον. Το σήμα είναι στα ίδια επίπεδα και με τα άλλα κινητά που έχω.Πάντως πλέον κανένα πρόβλημα με dropped calls ή με no service που είχα όλη την ώρα.

Δημοσ.
οι καλυτερες μεμβρανες προστασιας ειναι με διαφορα της εταιριας bodyguardz.οσοι τις εχουν σιγουρα το γνωριζουν

Και δεν μου λες, ξέρεις που μπορώ να βρω μια τέτοια εκτός απο Internet . Δηλαδή αν ξέρεις να υπάρχει σε κάποιο μαγαζί κάπου ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

λοιπόν ο Γερμανός είναι για τον που*** καβάλα. Πήγα το κινητό πίσω επειδή είχε το πρόβλημα με τον αισθητήρα οθόνης όταν κάνεις κλήσεις και δε σβήνει με αποτέλεσμα να πατιέται το mute, ανοιχτή ακρόαση και άλλα και χτες το πήρα πίσω .

Μου είπαν ότι το επισκευάσαν κάνοντας upgrade στο software 4.1 (ότι να ναι ), αφού ήδη το είχα εγκαταστήσει εγώ..

Περιτό να πω ότι το πρόβλημα παραμένει.

Οπότε δεν μένει άλλη επιλογή από το να πάω και να γίνει τρελή μανούρα :) :)

Δημοσ.
Μου είπαν ότι το επισκευάσαν κάνοντας upgrade στο software 4.1 (ότι να ναι ), αφού ήδη το είχα εγκαταστήσει εγώ..

Κανε αλλη μια προσπαθεια να το ξαναπερασεις, σε ολους με update φτιαχνει απο οτι βλεπω στα φορουμ...

Δημοσ.
Και δεν μου λες, ξέρεις που μπορώ να βρω μια τέτοια εκτός απο Internet . Δηλαδή αν ξέρεις να υπάρχει σε κάποιο μαγαζί κάπου ;

Sent from my iPhone using Insomnia

μονο μεσω ιντερνετ φιλε.ειναι πολυ αξιοπιστη εταιρρια φιλε.παρε χωρις κανενα δυσταγμο

Δημοσ.
Κανε αλλη μια προσπαθεια να το ξαναπερασεις, σε ολους με update φτιαχνει απο οτι βλεπω στα φορουμ...

Το χω κάνει τουλάχιστον 2 φορές φίλε δε γίνεται τίποτα.μια όταν το είχα πρωτοπαρει μέσω iTunes και μια από το Γερμανό. Σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να γυρίσω στη προηγούμενη έκδοση

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος εδώ και 20 μέρες περίπου και είμαι καθ' όλα ευχαριστημένος.

Και αυτό που λένε με το σημά είναι μ@λακίες όλα μια χαρ

Δημοσ.
Είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος εδώ και 20 μέρες περίπου και είμαι καθ' όλα ευχαριστημένος.

Και αυτό που λένε με το σημά είναι μ@λακίες όλα μια χαρ

Δεν είναι μαλακίες, απλά αποτελεί πρόβλημα όταν βρίσκεσαι σε περιοχή με μέτριο σήμα και κάτω.

Δημοσ.
Δεν είναι μαλακίες, απλά αποτελεί πρόβλημα όταν βρίσκεσαι σε περιοχή με μέτριο σήμα και κάτω.

Είμαι σε περιοχή με πολύ μέτριο σήμα, και πάει μια χαρά.. ίσως καλύτερα και από πολλά άλλα!!

Σε σύγκριση με Nokia N95, HTC Wildfire και Google Nexus One που έχω, το iphone είναι κορυφή.

Υ.Γ Όποιος θέλει να πάρει το iphone και διστάζει για το σήμα να μην διστάζει καθόλου,το κινητό είναι μια χαρά.

Δημοσ.
Με λίγα λόγια αυτό περί επιστροφής εντός 30 ημερών, δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Στο μπου***λο που ζούμε ναι, δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...