Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα πάω στο Παρίσι αρχές Αυγούστου.Μπορώ να βρω το iPhone 4 ξεκλείδωτο από το εργοστάσιο ή όχι;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ'ότι διάβασα στη Βικιπαίδεια και γενικά με μια έρευνα που έκανα, διαπίστωσα πως και στην Αγγλία μπορείς να αγοράσεις ξεκλείδωτο iPhone, με μια μικρή επιβάρυνση 15 λιρών! Ισχύει? Εάν ναι, δεν κανονίζουμε καμιά ομαδική παραγγελία και να δώσουμε και ένα φιλοδώρημα (μικρό έτσι, αλλά αν είμαστε πολλοί θα συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό) σε κάποιον ο οποίος θα πεταχτεί μέχρι τη Βρετανία να τα αγοράσει? Ή μήπως λέτε να μην βρει κανένα διαθέσιμο χωρίς προπαραγγελία? Για πείτε γενικά καμιά ιδέα για το πώς θα το αποκτήσουμε σε λογική τιμή μέσα στο καλοκαιράκι... :-)

Δημοσ.

Απίστευτη η ανάλυση της οθόνης...

Τα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές τα έχουμε ξαναδεί.....

Fm radio πολύ καλά κάναν και δεν βάλαν....σε hign end συσκευές μου φαινόταν πάντα πολύ "γυφτιά"...

Συμπαθητικό εξωτερικά.....

Δημοσ.

Fm radio πολύ καλά κάναν και δεν βάλαν....σε hign end συσκευές μου φαινόταν πάντα πολύ "γυφτιά"...

Έλα ρε σιγά, γιατί τι άσχημο έχει ένας fm δέκτης δηλαδή και το θεωρείς «γυφτιά», ίσα, ίσα που το θεωρώ χρήσιμο, γιατί μπορεί να μην γουστάρω να βάλω mp3 και να ακούω ραδιόφωνο.

Δημοσ.

συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να μην πεθάνω στα γέλια όταν έβλεπα το διαφημιστικό σποτ της apple να διαφημίζει το face time σαν την ανακάλυψη του αιώνα. Πραγματικά αυτή η εταιρία πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε ανίδεους καταναλωτές. ..

Δημοσ.

Μήπως έχεις φανταστεί το ράδιο με κεραία υψωμένη κτλ.? Οι high end users δεν ακουν ράδιο?

Δημοσ.

καλό hardware αλλά εδώ και μήνες κυκλοφορούν ή έχουν ανακοινωθεί smartphones με τα ίδια ή καλύτερα specs (HTC EVO 4G, HTC Incredible, ΗΤC Desire κτλ) τα οποία τρέχουν Android.

Δημοσ.
@Kpartsi

καθώς διάβαζα το γλυκό σου γράμμα, ένα δάκρυ... να!! κορόμηλο.... πήγε να αναβλήσει από αριστερό μου μάτι... αλλά το κράτησα.... (για να μην παρεξηγήσει η γυναίκα και μόνο.... θέλω να με πιστέψεις.....).....Τον αναστεναγμό όμως δεν κατάφερα να τον κρατήσω..... είναι γιατί και εμένα μου έλειψες..!!!!!

Δανειζόμενος δε από τον αγαπημένο σου Pablo Nerouda .. (100 Ερωτικά Σονέτα, σονέτο υπ' αρ. 65) έχω μόνο αυτό να σου πω.....

.... Μου 'λειψε της ζωντανιας σου το φέγγος

κι αφού είχα καταφάει πια την ελπίδα

τ' άδειο είδα που ' ναι χωρίς σου ένα σπίτι:

τραγικά παραθύρια μόνο μένουν.....

Δικός σου (ειδικά αν μου πάρεις δώρο ένα iPhone G4) παντοτινά....

Μήτσος

Υ.Γ. καλά μιλάμε το off topic έτσι????

@hasodikis :-D :-D :-D

Τι θα το κάνεις το iPhone χωρίς ραδιόφωνο;;; Τι λες για ένα Sharp ή Motorola να ακούς και τα ερτζιανά;;;; Ελπίζω όχι την ώρα σύνταξης των εφέσεων!!!!!

:-D

Δημοσ.
καλό hardware αλλά εδώ και μήνες κυκλοφορούν ή έχουν ανακοινωθεί smartphones με τα ίδια ή καλύτερα specs (HTC EVO 4G, HTC Incredible, ΗΤC Desire κτλ) τα οποία τρέχουν Android.

Κανένα πρόβλημα, πας και παίρνεις HTC EVO 4G, HTC Incredible, ΗΤC Desire κτλ. και είσαι κομπλέ. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...