Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τη δοκιμή την έκανα πάντως και έχω να πω: Αποκλείεται!

Η αίσθηση του τηλεφώνου στο χέρι ειναι απαίσια και το πλαστικό παρασφίγγει το τηλέφωνο σε σημείο που ανησυχώ για το μεταλικό περίγραμμα!

Προτιμώ λοιπόν να το έχω χύμα (οκ όταν κινούμαι έξω είναι όλο μέσα σε δερματικη θήκη/πουγκί μέσα στην τσέπη μου) παρά να μοιάζει με τηλεκοντρόλ τυλιγμένο με καουτσουκ!

B)

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δικό μου bumper και έχω ακριβώς την ίδια άποψη με σένα. Αλλά δυστυχώ θα το χρησιμοποιήσω μιας και απ´ότι φαίνεται η πλάτη του τηλεφώνου δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις γρατσουνιές...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δικό μου bumper και έχω ακριβώς την ίδια άποψη με σένα. Αλλά δυστυχώ θα το χρησιμοποιήσω μιας και απ´ότι φαίνεται η πλάτη του τηλεφώνου δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις γρατσουνιές...

Επίσης με το bamper είναι αδύνατον να γλιστρίσει μέσα στην τσέπη, όπως και να βγει επίσης εύκολα...

B)

Δημοσ.
Και είναι ήδη λερωμένο φαντάζομαι!

B)

Εντάξει εννοείται ότι λερώνεται αλλά όχι τραγικά, δεν είμαι και όλη μέρα στα χώματα μέσα.

Το καλό είναι ότι με το μέσα ύφασμα φεύγουν πάντα οι δαχτυλιές. Από το 3g το έχω (ή από το 2g... δεν θυμάμαι) και κάνει ακόμα. Είχα 2 και το ένα το είχα πουλήσει σε κάποιο παιδί από εδώ μέσα... δεν θυμάμαι σε ποιον όμως.

Δημοσ.

Καλά ρε alexzzz δεν βαριέσαι να το βγάζεις κάθε τρεις και λίγο? Εδώ βαριέμαι το unlock screen.

Δημοσ.

Ειμαι της αποψης για να μην χανει την ομορφια του και να εισαι σχεδον ησυχος για γρατσουνιες Zagg: Invisible shield.Την ειχα και εχω σε αλλα περιφεριακα και ειναι αρκετα καλη.

http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-4-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Δημοσ.
Ειμαι της αποψης για να μην χανει την ομορφια του και να εισαι σχεδον ησυχος για γρατσουνιες Zagg: Invisible shield.Την ειχα και εχω σε αλλα περιφεριακα και ειναι αρκετα καλη.

http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-4-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Εγώ βλέπω πάντως σε άλλα φόρουμ ότι τρώει πολύ κράξιμο η Zagg.

Δημοσ.
Καλά ρε alexzzz δεν βαριέσαι να το βγάζεις κάθε τρεις και λίγο? Εδώ βαριέμαι το unlock screen.

Και βαρετό είναι και κουραστικό και εκνευριστικό... αλλά τουλάχιστον δεν αγχώνομαι όταν το αφήνω κάπου...

Δημοσ.

Και'γω Whiteyez εχω διαβασει αρκετα,του τυπου "δεν λειτουργει καλα η οθονη αφης μετα τη εφαρμογη της μεμβρανης" και αλλα πολλα. Σε μενα ηταν ολα οκ,...αστοχια υλικου...τι να πω,πιστευω πως σε καλυπτει μια τετοια μεμβρανη αρκετα.

Δημοσ.
Εγώ βλέπω πάντως σε άλλα φόρουμ ότι τρώει πολύ κράξιμο η Zagg.

Και εγω δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενος απο την zagg για τα χρηματα που εδωσα.

Σε ποιοτητα ηταν σαν τις απλες μεμβρανες που βρισκεις παμφθηνα στο ebay, αλλα η zagg την χρεωνει αρκετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...