Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια καποιος να απαντησει εγω οταν ξερω βοηθαω επισης μπορειτε να μου πειτε επισης πως θα εμφανισω διπλα στη μπαταρια το ποσοστο φορτισης

Αν εχεις κανει jailbreak,κανεις εγκατασταση το sbssettings,πας στο More-->System Options-->Numeric Battery

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ρε παιδια καποιος να απαντησει εγω οταν ξερω βοηθαω επισης μπορειτε να μου πειτε επισης πως θα εμφανισω διπλα στη μπαταρια το ποσοστο φορτισης

Settings -> General -> Usage

Δημοσ.
εμενα δυστηχως δε μου ηρθε η θηκη ακομα αλλα σιγα μη περιμενα πηγα πηρα μια μαματη θηκουλα και ζελατινα καθρεφτη για την οθονη. Μηπως ξερει καποιος καποια εφαρμογη που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν σε multitaskinκ γιατι δεν γινεται να τις κλεινω συνεχεια μια μια

δε χρειαζεται να τις κλεινεις.

Δημοσ.
εμενα δυστηχως δε μου ηρθε η θηκη ακομα αλλα σιγα μη περιμενα πηγα πηρα μια μαματη θηκουλα και ζελατινα καθρεφτη για την οθονη. Μηπως ξερει καποιος καποια εφαρμογη που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν σε multitaskinκ γιατι δεν γινεται να τις κλεινω συνεχεια μια μια

Cydia:

Remove Background (για κλείσιμο όλων των εφαρμογών με μια κίνηση)

Remove Recents (για να φαίνονται στην taskbar μόνο οι ανοικτές και όχι όλο το ιστορικό)

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο κάπου το iphone 4 στην αθήνα; Μόνο το 32άρι έχω βρει αλλά θέλω το 16άρι.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο κάπου το iphone 4 στην αθήνα; Μόνο το 32άρι έχω βρει αλλά θέλω το 16άρι.

Ευχαριστώ.

Κάνει online παραγγελία από το Oteshop.

Δημοσ.
Παρέλαβα σήμερα και το original bumper από την Apple! Περίμενα να καθυστερήσει πολύ περισσότερο.

B)

Βάλτο κάπου ψηλά να το βλέπεις να γουστάρεις. Γιατί μη μου πεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις...

Δημοσ.
Παρέλαβα σήμερα και το original bumper από την Apple! Περίμενα να καθυστερήσει πολύ περισσότερο.

B)

Και ένας φίλος μου την παρέλαβε και την παρήγγειλε μια εβδομάδα μετα απο εμένα. Εγώ τίποτα Ακόμα.

Μπορω να μάθω πως και Γιατί καθυστερεί;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.
Βάλτο κάπου ψηλά να το βλέπεις να γουστάρεις. Γιατί μη μου πεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις...

Τη δοκιμή την έκανα πάντως και έχω να πω: Αποκλείεται!

Η αίσθηση του τηλεφώνου στο χέρι ειναι απαίσια και το πλαστικό παρασφίγγει το τηλέφωνο σε σημείο που ανησυχώ για το μεταλικό περίγραμμα!

Προτιμώ λοιπόν να το έχω χύμα (οκ όταν κινούμαι έξω είναι όλο μέσα σε δερματικη θήκη/πουγκί μέσα στην τσέπη μου) παρά να μοιάζει με τηλεκοντρόλ τυλιγμένο με καουτσουκ!

B)

Δημοσ.

Φίλε billdanos ποια θήκη έχεις; Για τη δερμάτινη λέω.

Είχα πάρει ένα λαστιχένιο περίβλημα κυρίως επειδή ανησυχούσα για το death grip. Τελικά πρόβλημα δεν έχει, και ακόμα και για προστασία δεν βολεύει. Στην τσέπη μου «κολλάει» το λάστιχο και παλεύω κάθε φορά να το βγάλω! Οπότε μία δερμάτινη σαν τη δικιά σου θα ήταν ιδανική πιστεύω. Σκεφτόμουν και αυτήν, (η οποία δε βιάζει οπτικά τη συσκευή) αλλά δε μου γεμίζει το μάτι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Φίλε billdanos ποια θήκη έχεις; Για τη δερμάτινη λέω.

Είχα πάρει ένα λαστιχένιο περίβλημα κυρίως επειδή ανησυχούσα για το death grip. Τελικά πρόβλημα δεν έχει, και ακόμα και για προστασία δεν βολεύει. Στην τσέπη μου «κολλάει» το λάστιχο και παλεύω κάθε φορά να το βγάλω! Οπότε μία δερμάτινη σαν τη δικιά σου θα ήταν ιδανική πιστεύω. Σκεφτόμουν και αυτήν, (η οποία δε βιάζει οπτικά τη συσκευή) αλλά δε μου γεμίζει το μάτι.

Εγώ έχω κάτι τέτοιο http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=39432 μόνο για τη μεταφορά όταν είμαι στο δρόμο κλπ.

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...