Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
+φωνώ

Τα υλικά του όμως είναι επιρρεπή σε γρατζούνισμα (το γυαλί δεν είναι scratch-resistant και πια βρίσκεται και μπρος και πίσω).

Όλες οι οθόνες των προηγούμενων iPhone ήταν anti-sCratch. Του 4 δεν είναι? :confused:

Κάποιος είχε κάνει ένα σχόλιο ότι τα "πλαστικά" κινητά δεν του αρέσουν (εσυ? :P)

Μετά το πρώτο μου iPhone 2G, όλα τα κινητά μου από εκεί και πέρα ήταν ότι να'ναι γιατί και τα ακριβά των άλλων εταιριών, μου φαίνονταν μούφα, επειδή ήταν πλαστικά.

:-)

όμως το πλαστικό είναι πιο ανθεκτικό από το τζάμι (που μπορεί να σπάσει) .

Ναι, αλλά το τζάμι από τη φύση του δεν γρατζουνιέται τόσο εύκολα όσο το πλαστικό.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Μην με παρεξηγείται μου ΑΡΈΣΕΙ αλλά χάνει πολλούς πόντους εάν του βάλεις θήκη και εφόσον η χρήση που του κάνεις θα την απαιτήσει(εγώ θα του έβαζα λόγω χρήσης), εγώ θα το κρίνω μαζί με την θήκη.

Εγώ πάντως έχω δει και πολύ όμορφες θήκες...

Δεν είναι απαραίτητο ότι φορώντας του μια θήκη θα χάσει...

Μία ζωή την έχουμε!

Ας πάρουμε κάτι που μας αρέσει και ας το χαρούμε. Αν το σκεφτεί κάποιος είναι τελείως παράλογο.

Βάζεις θήκη για να μη σου γρατζουνιστεί το κινητό. Βάζοντας τη θήκη, το κινητό είναι ένα άλλο κινητό. Οπότε γιατί να πάρεις αυτό το κινητό αφού δεν θα το ευχαριστηθείς.

Ειδικά όταν μιλάμε για iphone, που κατά τη γνώμη μου είναι 80% εμφάνιση και αίσθηση λειτουργίας...

Γιατί από λειτουργίες......... :cry:

Και εγώ προτιμώ θήκες σε στυλ πορτοφολιού, και τις χρησιμοποιώ μόνο όταν θα βάλω την συσκευή στο αμάξι (γιατί όλες τις άλλες στιγμές θα την έχω είτε ακουμπισμένη σταθερά σε γραφείο, είστε στη τσέπη/χέρι).

+1

Κάτι τέτοιο ναι.

Στη τσέπη πάντως γυμνό γρατζουνιέται. Δεν ξέρω για το iPhone που είναι γυάλινο και αλουμίνιο. (Το 2G στη τσέπη δεν είχε πρόβλημα).

High End Nokia κινητά πριν το iPhone που είχα, στη τσέπη γίνονται χάλια επειδή ήταν πλαστικά, από τις ίνες μάλλον.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όλες οι οθόνες των προηγούμενων iPhone ήταν anti-sCratch. Του 4 δεν είναι? :confused:

http://www.apple.com/iphone/specs.html εδώ δεν λέει πάντως.

Ναι, αλλά το τζάμι από τη φύση του δεν γρατζουνιέται τόσο εύκολα όσο το πλαστικό.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Στο Desire είναι ένα μαλακό πλαστικό το οποίο στα μικρά γρατζουνίσματα υποχωρεί και επανέρχεται αμέσως στην προηγούμενη κατάσταση. Το μέταλλο/γυαλί δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Επίσης στην πρόσκρουση το τζάμι επειδή δεν μπορεί να εκτονωθεί σπάει πιο εύκολα, ενώ το πλαστικό θα καμφθεί πρώτα. Δεν υπάρχει το τέλειο (ίσως κανένα ανθρακόνυμα :whistle:) αλλά το πλαστικό το βρίσκω καλύτερο σε γενικές γραμμές.

Μία ζωή την έχουμε!

Ας πάρουμε κάτι που μας αρέσει και ας το χαρούμε. Αν το σκεφτεί κάποιος είναι τελείως παράλογο.

Βάζεις θήκη για να μη σου γρατζουνιστεί το κινητό. Βάζοντας τη θήκη, το κινητό είναι ένα άλλο κινητό. Οπότε γιατί να πάρεις αυτό το κινητό αφού δεν θα το ευχαριστηθείς.

Ειδικά όταν μιλάμε για iphone, που κατά τη γνώμη μου είναι 80% εμφάνιση και αίσθηση λειτουργίας...

Γιατί από λειτουργίες......... :cry:

+1 και από εμένα

Εγώ πάντως είχα μια πλαστική σαν καουτσούκ θήκη για το Ipod, μου έπεσε 1-2 φορές από 1 μέτρο και δεν έπαθε τίποτα. Χωρίς θήκη σίγουρα θα είχε σημάδι το μέταλλο.

Δημοσ.

Παιδιά μια μικρή help!

Στα sms, απο πού αλλάζω την ρύθμιση για να στέλνω 160/χαρακτήρες ανα μήνυμα και οχι ανα 70 χαρακτήρες που μου βγάζει τώρα? ??

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ρύθμιση. Υπάρχουν κάποια πακέτα στο cydia, οπότε αν έχεις jailbreak τα ψάχνεις. SMS160, κάπως έτσι, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο repo είναι. Αν δεν έχεις jailbreak γράφε greeklish ή δοκίμασε να γράφεις μόνο κεφαλαία όταν γράφεις ελληνικά.

Υ.Γ. έχει κάτι σχετικά με sms apps στο app store, αλλά δε ξέρω τι κάνουν και κατά πόσο δουλεύουν.

Δημοσ.
Τα κεφαλαία τρώνε γενικότερα λιγότερη χωρητικότητα?

ΟΧΙ!!!Είτε μικρά γράφεις είτε κεφαλαία 70 χαρακτήρες θα είναι το μήνυμα.μόνο στη vodafone θα εχεις 160 χαρακτήρες αν έχεις καινούρια carrier settings.αν είσαι jailbroken υπάρχει λύση με άλλο πληκτρολόγιο στο messages.app η να δουλέυεις με εναλλακτικό πρόγραμμα για τα sms.

Δημοσ.
ΟΧΙ!!!Είτε μικρά γράφεις είτε κεφαλαία 70 χαρακτήρες θα είναι το μήνυμα.μόνο στη vodafone θα εχεις 160 χαρακτήρες αν έχεις καινούρια carrier settings.αν είσαι jailbroken υπάρχει λύση με άλλο πληκτρολόγιο στο messages.app η να δουλέυεις με εναλλακτικό πρόγραμμα για τα sms.

Το ρωτάω γιατι ένα παλικάρι με 3gs και Wind γράφει κανονικά με 160 χαρακτήρες :-(

Μπάς και έχει να κάνει επειδή έχω το menu μου στα αγγλικά?? (άσχετο ε???)

• Super Moderators
Δημοσ.

Έφτασε σήμερα η free θήκη σε φιλαράκι που το αγόρασε την ίδια μέρα με μένα (ήταν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα εκείνη την Παρασκευή).

Η δική μου όχι ακόμη και ίσως παίζει ρόλο που εγώ ζητησα την original της Apple και ο άλλος όχι!

B)

Δημοσ.

Παιδια παραγγειλα την θηκη για το 4αρι στις 5 του μηνος και ηρθε σημερα.Ειναι η speck fitted.Ειναι απλα απιστευτη κ ειναι σκληρο λαστιχο.Μονο 15 μερες εκανε!!!!

Δημοσ.

εμενα δυστηχως δε μου ηρθε η θηκη ακομα αλλα σιγα μη περιμενα πηγα πηρα μια μαματη θηκουλα και ζελατινα καθρεφτη για την οθονη. Μηπως ξερει καποιος καποια εφαρμογη που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν σε multitaskinκ γιατι δεν γινεται να τις κλεινω συνεχεια μια μια

Δημοσ.

Φοβερό παιδιά το κινητό.

Πήγα και το είδα σήμερα από κοντά στο Πλαίσιο.

Απίστευτη ποιότητα απεικόνισης, απλά απίστευτη. Επίσης είναι πιο λεπτό απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.

Δημοσ.
Το ρωτάω γιατι ένα παλικάρι με 3gs και Wind γράφει κανονικά με 160 χαρακτήρες :-(

Μπάς και έχει να κάνει επειδή έχω το menu μου στα αγγλικά?? (άσχετο ε???)

Όχι, δεν έχει σχέση. Εξαρτάται από τον Provider σου αλλά και από το τί ακριβώς γράφεις. Δηλαδή, αν χρησιμοποιείς "περίεργους" χαρακτήρες που δεν περιλαμβάνονται στο character set που χρησιμοποιεί ο Provider σου για SMS 160 χαρακτήρων, τότε αυτόματα το μήνυμα γυρνάει σε Unicode character set και οι διαθέσιμοι χαρακτήρες πέφτουν στους 70.

Κοίτα ένα παράδειγμα για "περίεργο" χαρακτήρα:

1. "Καλημέρα απ΄την Αθήνα" : SMS70

2. "Καλημέρα απ' την Αθήνα" : SMS160

Η μόνη διαφορά των 2 παραπάνω φράσεων είναι η απόστροφος στο "απ".

Στο παράδειγμα 1 χρησιμοποίησα το πλήκτρο ΄ που βρίσκεται δεξιά από το πλήκτρο Π στο ελληνικό πληκτρολόγιο του iPhone.

Στο παράδειγμα 2, χρησιμοποίησα το πλήκτρο ' που βρίσκεται δεξιά από το πλήκτρο ! στο αριθμητικό πληκτρολόγιο του iPhone.

Τα παραπάνω ισχύουν σε Vodafone. Δεν ξέρω τί γίνεται σε Cosmote ή Wind.

Δημοσ.

ρε παιδια καποιος να απαντησει εγω οταν ξερω βοηθαω επισης μπορειτε να μου πειτε επισης πως θα εμφανισω διπλα στη μπαταρια το ποσοστο φορτισης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...