Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σχετικα με την μπαταρια-αυτονομια:

τοσο σε 3gs οσο και σε iphone 4 με το που απεγκατεστησα το sbsettings(πηρε μαζι του activator κλπ) η αυτονομια αυξηθηκε κατα περιπου 30%.

Σημαντικη διαφορα!

Οποτε αν δεν σας ειναι τελειως απαραιτητες οι εξτρα λειτουργιες που προσφερει το sbsettings, δοκιμαστε να το βγαλετε.

Αυτό πρέπει να το δοκιμάσω. Θα αρκεστώ στις συντομεύσεις του smartscreen για λίγο.

Επίσης, έβαλα μια λεπτή θήκη της Puro (το public έχει πάρα πολλές). Εξασθένιση σήματος τέλος και ακόμα περισσότερο, άγχος για πτώση και γρατζουνιές τέλος (σε συνδυασμό με screenprotector).

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πιο screen protector χρησιμοποιείς;

Puro, από public και αυτό, μπήκε εύκολα αλλά το χαρτάκι που πρέπει να αφαιρέσεις στο τέλος δεν ξεκολλούσε με τίποτα και η κόλλα που άφησε βγήκε δύσκολα.

Δημοσ.
Σχετικα με την μπαταρια-αυτονομια:

τοσο σε 3gs οσο και σε iphone 4 με το που απεγκατεστησα το sbsettings(πηρε μαζι του activator κλπ) η αυτονομια αυξηθηκε κατα περιπου 30%.

Σημαντικη διαφορα!

Εμ, μη νομίζεις ότι έχει μόνο καλά το jailbreak.

Όσοι λένε ότι δε προκαλεί προβλήματα στη συσκευή δε παίζει να έχουν χρησιμοποιήσει το κινητό για πάνω από ένα μήνα με το official firmware, ώστε να μπορούν να συγκρίνουν.

Δημοσ.

Όσοι λένε ότι δε προκαλεί προβλήματα στη συσκευή δε παίζει να έχουν χρησιμοποιήσει το κινητό για πάνω από ένα μήνα με το official firmware, ώστε να μπορούν να συγκρίνουν.

Τι προβλήματα προκαλεί; Αν μια εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο συνεχώς μειώνοντας την αυτονομία, δε φταίει το jailbreak αλλά η εφαρμογή.

Δημοσ.

Παρανόηση. Δε φταίει το jailbreak από μόνο του αλλά η κακή ποιότητα του κώδικα που έχουν όλες οι αηδίες που βάζουμε στο κινητό. Χάλια κώδικα μπορεί να έχουν και εφαρμογές από το App Store φυσικά, αλλά εκεί το πολύ να crashάρει η εφαρμογή. Δεν παίζουν με system files όπου θα γίνει ασταθές όλο το OS.

Τώρα κάτι SBSettings, WinterBoard, το patch για SMS reports στο .app των μηνυμάτων είναι που κάνουν μπάχαλο το κινητό.

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα και καλως σας βρηκα..!! μια ερωτηση ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην ελλαδα το iphone 4 σε λευκο?? ευχαριστω.

Δημοσ.
Αυτό πρέπει να το δοκιμάσω. Θα αρκεστώ στις συντομεύσεις του smartscreen για λίγο.

Επίσης, έβαλα μια λεπτή θήκη της Puro (το public έχει πάρα πολλές). Εξασθένιση σήματος τέλος και ακόμα περισσότερο, άγχος για πτώση και γρατζουνιές τέλος (σε συνδυασμό με screenprotector).

Ποία είναι η θήκη που λες; αυτή;

Δημοσ.

Βασικα οντας κατοχος iphone εδω και 3 χρονια εχω υπαρξει σε διαφορους καιρους χωρις jailbreak.

Οταν ειμαι χωρις jailbreak, ολο ελλειψεις/προβληματα υπαρχουν:

δεν δουλευει το ενα,δεν υπαρχει το αλλο, δεν εχω tethering γιατι δεν μου το επιτρεπει ο provider, δεν εχω wifi tethering κλπ.

Με jailbreak δεν εχω τετοια προβληματα. Προσεχω τι βαζω και αν μπει κατι που μπορει να στραβωσει , απλα το απεγκαθιστω.

Το sbsettings που τρωει μπαταρια δεν ειναι προβλημα. Ειναι φυσικο επακολουθο οταν τρεχει κατι συνεχεια για να σου προσφερει εξτρα λειτουργικοτητα.

Εκτος αν θεωρεις και εσυ προβλημα οτι αν πχ εχεις ενεργο το fetch στα emails , η αυτονομια μειωνεται αισθητα.

Δημοσ.

@haHa

Κάτοχος του iPhone 2G ήμουν και φυσικά είχα κάνει jb.

Στο iPhone 4G σκέφτομαι να το δουλέψω αρχικά κανονικά και αργότερα να κάνω jb.

Πιστεύω ότι έτσι θα γνωρίσω καλύτερα τη συσκευή.

Δημοσ.

Επειδη τις θηκες τις απεχθανομαι στα κινητα,το μονο που θα γουσταρα να του βαλω ειναι το ασπρο bumper.

Ξερει κανεις που μπορω να το αγορασω?Σε οσα ελληνικα καταστηματα ρωτησα δεν υπαρχει,στο istorm δεν εχουν (και αν φερουν μονο μαυρα).Σε οσα online καταστηματα ξερω (και απο εξωτερικο δεν βρηκα κατι).

Μπορει να βοηθησει κανεις?Εχετε αγορασει κανενα bumper?

ΥΓ:Στο online case program υπαρχει μονο το μαυρο.

Δημοσ.
Επειδη τις θηκες τις απεχθανομαι στα κινητα,το μονο που θα γουσταρα να του βαλω ειναι το ασπρο bumper.

Ξερει κανεις που μπορω να το αγορασω?Σε οσα ελληνικα καταστηματα ρωτησα δεν υπαρχει,στο istorm δεν εχουν (και αν φερουν μονο μαυρα).Σε οσα online καταστηματα ξερω (και απο εξωτερικο δεν βρηκα κατι).

Μπορει να βοηθησει κανεις?Εχετε αγορασει κανενα bumper?

ΥΓ:Στο online case program υπαρχει μονο το μαυρο.

Πριν πάρεις, ψάξτο. Υπάρχουν άπειρες λύσεις, πολύ διαφορετικές και σίγουρα καλύτερες από τα bumpers.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που να προστατεύει το iPhone και ταυτόχρονα να εφαρμόζει πάνω του τόσο καλά όσο τα bumpers. Οι περισσότερες θήκες το κάνουν να δείχνει πολύ χοντροκομμένο και δε βολεύουν και στο κράτημα. Ακόμα και οι πιο λεπτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...