Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις data plan κλείσε και το Cellular Data και άφησε τα όπως είναι. Τα notifications θα τα παίρνεις μόνο όταν είσαι σε wifi. Τσέκαρε μήπως έχεις κάποιο λογαριασμό mail με Fetch. Ίσως αυτό να ευθύνεται για το μηνυματάκι.

Too late λέω γιατί με πρόλαβαν πριν.

Too late again. Damn you kirileman :P

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στη θέση σου θα έκανα restore και αν δεν διορθωνόταν για σέρβις. Αν το έχεις πάρει λιγότερο από μια βδομάδα απαίτησε καινούριο.

το πήγα cosmote που το είχα πάρει και μου είπαν ότι αν έχουν περάσει μέχρι και 3 μέρες από τη μέρα που το αγόρασα το αντικαθιστούν με καινούργιο. το δικό μου δεν μπορούσε να ατνικατασταθεί για΄τι το πήγα την τέταρτη μέρα :-D.

με έστειλαν τελικά στο Γερμανό για service,

άντε να βγάλεις ακρη τώρα... ΜΠΑΧΑΛΟ!!

Δημοσ.
Αφού δεν έχεις data plan κλείσε και το Cellular Data και άφησε τα όπως είναι. Τα notifications θα τα παίρνεις μόνο όταν είσαι σε wifi. Τσέκαρε μήπως έχεις κάποιο λογαριασμό mail με Fetch. Ίσως αυτό να ευθύνεται για το μηνυματάκι.

Too late λέω γιατί με πρόλαβαν πριν.

Too late again. Damn you kirileman :P

Παιδιά τα έκανα ολα αυτά αλλά πάλι τα ίδια συνεχίζει.όταν ανοίγω τα μηνύματα μου το βγάζει πιο συχνά.

Δημοσ.
*3001#12345#* και πατα call

και πληροφοριακά ποιά είναι μια μέση τιμή "καλού σήματος" ?? ?

με death grip παίζω στα 90-100... και normal μες στο σπίτι στα -70 με -80....

είναι πολύ χαμηλά? ??? :whistle::whistle::whistle:

Δημοσ.

Εγώ ρε γμτ δεν ξέρω τί κάνω αλλά το πρωϊ μπορεί να ξεκινήσω στα 90-100% και μέχρι το μεσημέρι απλά με Navigon και λίγο παιχνιδάκι μου φτάνει στα μισά...

Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν βοηθάει, ούτε εάν έχει σχέση. Σχετικά με την μπαταρία. Στο Ipod Touch 2g το οποίο είχα jb και δεν θυμάμαι τι είχα περάσει (νομίζω sbsettings ήταν για μπαταρία) μου έκανε το εξής κουλό και λέω μήπως είναι γενικό με το iOS. Ανάλογα του τι έκανα και το πόσο το κούραζα άλλαζε το % της μπαταρία είτε πάνω είτε κάτω. Δηλαδή, είχα να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό το ipod κοιτάω % έλεγε ένα καλό νούμερο ας πούμε 30%, μετά από 1-2 λεπτά που άκουγα μουσική πήγαινε στο 5%. Αυτό τώρα και ανάποδα, και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. όταν ακούς μουσική είναι πιο μεγάλο, ενώ όταν sefrareis πέφτει) Σαν να προσαρμόζει το % ανάλογα με την χρήση ώστε να προβλέπεις καλύτερά το πόσο θα σου κρατήσει. Οπότε μήπως δεν είναι και πολύ αξιόπιστο το ποσοστό που γράφει και όταν το πήρε ο DimAslan το πρωί δεν είχε πραγματικά 90% αλλά λιγότερο? Καλά άμα το είχε στην πρίζα πριν λογικά δεν θα είχε λιγότερο, αλλά εάν το είχε το βράδυ ανοικτό μπορεί να είναι παραπλανητικό.

Δημοσ.
Εγώ ρε γμτ δεν ξέρω τί κάνω αλλά το πρωϊ μπορεί να ξεκινήσω στα 90-100% και μέχρι το μεσημέρι απλά με Navigon και λίγο παιχνιδάκι μου φτάνει στα μισά...

ΚΑι παλι καλα εισαι...

Εδω εχοντας mio move pna , αυτονομη συσκευη στο αυτοκινητο, δεν κραταγε πανω απο 2 ωρες, και δεν εκανε και ολ αυτα που κανει το iphone.

Δημοσ.

Σχετικα με την μπαταρια-αυτονομια:

τοσο σε 3gs οσο και σε iphone 4 με το που απεγκατεστησα το sbsettings(πηρε μαζι του activator κλπ) η αυτονομια αυξηθηκε κατα περιπου 30%.

Σημαντικη διαφορα!

Οποτε αν δεν σας ειναι τελειως απαραιτητες οι εξτρα λειτουργιες που προσφερει το sbsettings, δοκιμαστε να το βγαλετε.

Δημοσ.
και πληροφοριακά ποιά είναι μια μέση τιμή "καλού σήματος" ?? ?

με death grip παίζω στα 90-100... και normal μες στο σπίτι στα -70 με -80....

είναι πολύ χαμηλά? ??? :whistle::whistle::whistle:

-70 με -80 ειναι μια χαρα. Το καλυτερο σημα (δεν παει πιο δυνατο) ειναι τα -50 και το χαμηλοτερο τα -125

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...