Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπώ να το χρησιμοποιώ σαν Walkman.

Η χρήση που θέλω να κάνω είναι όταν είμαι έξω και έχει WiFi, να μπορώ να μπαίνω λίγο Internet.

Και κινητό να μην είναι δεν με απασχολεί τόσο! Μη σου πω ότι θα το έχω και εκτός σύνδεσης περισσότερο γιατί δεν αντέχω να χτυπάει συνέχεια το κινητό μου.

Έχει κάνει κανείς παζάρι σε κάποιο κατάστημα και έχει πιάσει μπας και κόψουμε τίποτα ή να πάρει κάποια θήκη? Όταν λέω θήκη εννοώ σαν πορτοφολάκι, να πρέπει να βγει από μέσα η συσκευή για να μιλήσεις.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν έχω σκοπώ να το χρησιμοποιώ σαν Walkman.

Η χρήση που θέλω να κάνω είναι όταν είμαι έξω και έχει WiFi, να μπορώ να μπαίνω λίγο Internet.

Και κινητό να μην είναι δεν με απασχολεί τόσο! Μη σου πω ότι θα το έχω και εκτός σύνδεσης περισσότερο γιατί δεν αντέχω να χτυπάει συνέχεια το κινητό μου.

Έχει κάνει κανείς παζάρι σε κάποιο κατάστημα και έχει πιάσει μπας και κόψουμε τίποτα ή να πάρει κάποια θήκη? Όταν λέω θήκη εννοώ σαν πορτοφολάκι, να πρέπει να βγει από μέσα η συσκευή για να μιλήσεις.

Ε τότε γιατί δεν πας να πάρεις το ιpod touch 4g που κάνει 250 ευρο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Υποτίθεται πως είναι ένα από τα bugs που διορθώνει το πρόσφατο iOS 4.1 update. Το δικό σου ποιά έκδοση έχει;

4.1 έχει αλλά το πρόβλημα είναι αρκετά έντονο . Δεν μπορώ να πάρω τηλ χωρίς να πατιέται κάποιο κουμπί . ¨Εχω γίνει αρκετές φορές ρόμπα όταν εκεί που μιλάω ξαφνικά μπαίνει ανοιχτή ακρόαση και ακούνε όλοι τις μπαρούφες δυνατά.

Εχω παρατηρήσει ότι στις ρυθμίσεις στη φωτεινότητα όταν το βάζω αυτόματο δεν προσαρμόζεται ποτε η ένταση της οθόνης είτε είναι μέρα είτε νύχτα. Μπας και έχουν τον ίδιο αισθητήρα και είναι προβληματικός?

Δημοσ.
4.1 έχει αλλά το πρόβλημα είναι αρκετά έντονο . Δεν μπορώ να πάρω τηλ χωρίς να πατιέται κάποιο κουμπί . ¨Εχω γίνει αρκετές φορές ρόμπα όταν εκεί που μιλάω ξαφνικά μπαίνει ανοιχτή ακρόαση και ακούνε όλοι τις μπαρούφες δυνατά.

Εχω παρατηρήσει ότι στις ρυθμίσεις στη φωτεινότητα όταν το βάζω αυτόματο δεν προσαρμόζεται ποτε η ένταση της οθόνης είτε είναι μέρα είτε νύχτα. Μπας και έχουν τον ίδιο αισθητήρα και είναι προβληματικός?

Στη θέση σου θα έκανα restore και αν δεν διορθωνόταν για σέρβις. Αν το έχεις πάρει λιγότερο από μια βδομάδα απαίτησε καινούριο.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου το χει κάνει ούτε μια φορά. Περίμενα να το παρουσιάσει, περίμενα, μιλάω στο τηλέφωνο, τίποτα. Πρέπει να είναι εντελώς random πρόβλημα. Γι'αυτό και παίζει να μη βάλω την 4.1, άσε που βαριέμαι. Θα δείξει, ανάλογα τα κέφια.

Δημοσ.

Ανακαλώ τα όσα είπα περί του death grip. Τελικά υφίσταται, όχι όμως στο βαθμό που ακουγόταν.

Εχθές πέρασα το iOS 4.1 στο οποίο επανέφεραν το field test mode. Έτσι σήμερα ξαναδοκίμασα να δω αν όντως υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει. Έκανα πολλές δοκιμές και πάντα χάνει 5-10 dB σήμα. Η απώλεια είναι τόσο μικρή που δεν εμφανίζεται καν στην γραφική αναπαράσταση με τις μπάρες, γι αυτό και αρχικά νόμιζα πως δεν υπάρχει το πρόβλημα. Πρακτικά όμως λόγια του αέρα λέμε διότι η λήψη του είναι πολύ καλύτερη από τα παλιά iPhone όπως και την πλειοψηφία των συσκευών. Δηλαδή ακόμα και αν απωλέσει αυτά τα 5-10 dB σήμα, πάλι θα έχει καλύτερη λήψη από άλλες συσκευές στο ίδιο σημείο! Για dropped calls ή γενικά να χαθεί τελείως το σήμα, ούτε για πλάκα.

Δημοσ.
Υπάρχει. Έκανα πολλές δοκιμές και πάντα χάνει 5-10 dB σήμα..

Μήπως κάτι κάνεις λάθος; Αν ήταν 5-10 δε θα συζητούσαμε, δε θα είχε υπάρξει ποτέ το θέμα, δε θα βλέπαμε να πέφτουν 5 μπάρες πριν το fix και 3 μετά, θα έπεφτε 1 το πολύ. Γύρω στα 20 dB χάνει.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση.

Το περισσότερο που κατάφερα ήταν από -81 να πέσω σε -91. Ακούμπησα το σημείου που διακόπτεται το μέταλλο με το δάχτυλό μου, «κουκούλωσα» όλη τη συσκευή με τα χέρια μου, τα πάντα έκανα. Πάνω από όσο λέω δεν έχασε ποτέ. Τώρα αν ήταν ξερά τα χέρια μου και δεν έγινε σωστή επαφή δε ξέρω. Θα πρέπει να δοκιμάσω και κάποια μέρα με βροχή. :P

Δημοσ.
Σε καμία περίπτωση.

Το περισσότερο που κατάφερα ήταν από -81 να πέσω σε -91. Ακούμπησα το σημείου που διακόπτεται το μέταλλο με το δάχτυλό μου, «κουκούλωσα» όλη τη συσκευή με τα χέρια μου, τα πάντα έκανα. Πάνω από όσο λέω δεν έχασε ποτέ. Τώρα αν ήταν ξερά τα χέρια μου και δεν έγινε σωστή επαφή δε ξέρω. Θα πρέπει να δοκιμάσω και κάποια μέρα με βροχή. :P

Χμμμ, περίεργο.

Άλλο, χθες είδα για πρώτη φορά το περίφημο 1% πτώση της μπαταρίας όλο το βράδυ. Συνολικά, μου έβγαλε κάτι παραπάνω από 2 μέρες ΑΛΛΑ με κλειστά push/data/3G. Έκανα λίγες κλήσεις, είχα για αρκετές ώρες το Wifi ανοικτό με το οποίο σέρφαρα για 20 λεπτά και κατέβασα 2-3 εφαρμογές, το φωτισμό στη μέση (αυτόματα) και άνοιξα το 3G μόνο για 20 λεπτά με το οποίο σέρφαρα για άλλα 20 λεπτά. Τέλος, έπαιξα 15 λεπτά παιχνίδια. Με αυτή τη χρήση, το 3GS δεν μου άντεξε ποτέ τόσο.

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα(αν ειναι φυσικα).ενω το κινητο εχει σημα μου βγαζει ενα μηνυμα σχετικα συχνα.Δλδ στην ημερα θα μου το βγαλει τουλαχιστον 5-6 φορες μπορει κ περισσοτερο και αυτο εμφανιζεται ενω εχω σημα.Πιστευα οτι με την αναβαθμιση σε iOS4.1 θα εφευγε.Τι να κανω;

Το μηνυμα ειναι το εξης: '' Could not activate cellular data network. You are not subscribed to a cellular data service''

Δημοσ.
Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα(αν ειναι φυσικα).ενω το κινητο εχει σημα μου βγαζει ενα μηνυμα σχετικα συχνα.Δλδ στην ημερα θα μου το βγαλει τουλαχιστον 5-6 φορες μπορει κ περισσοτερο και αυτο εμφανιζεται ενω εχω σημα.Πιστευα οτι με την αναβαθμιση σε iOS4.1 θα εφευγε.Τι να κανω;

Το μηνυμα ειναι το εξης: '' Could not activate cellular data network. You are not subscribed to a cellular data service''

Το λέει καθαρά. Λάθος ρυθμίσεις ή δεν έχεις data σύνδεση από τον πάροχο;

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί στο internet, αλλά είτε έχεις τα data κλειστά, είτε είναι λάθος οι ρυθμίσεις του δικτύου και δε τα καταφέρνει.

too late...

Δημοσ.
Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί στο internet, αλλά είτε έχεις τα data κλειστά, είτε είναι λάθος οι ρυθμίσεις του δικτύου και δε τα καταφέρνει.

too late...

Δεν έχω data plan κ έχω κλειστό το 3G για να μην τρώει τσάμπα μπαταρία.κ τα προγράμματα ειναι κλειστά.μήπως να κλείσω τα notifications?Γτ λες too late?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...