Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1) Αναφορά Παράδοσης έχει?

Δυστυχώς όχι.

2) Στέλνει και λαμβάνει δεδομένα με Bluetooth?

Ναι αν εννοείς το data tethering. Αν από την άλλη εννοείς να ανταλλάσσεις φωτογραφίες και ήχους με φίλους σου όπως κάναμε πριν 5-6 χρόνια, όχι.

3) Video κλήση, έχει μόνο μέσω WiFi?

Ναι. Και αποκλειστικά με iOS συσκευές.

Όλα τα παραπάνω πάντως σου παρέχονται αν κάνεις jailbreak. Αν και η λύση αυτή πάσχει λίγο στο θέμα της αξιοπιστίας και καλά κάνεις και την αποφεύγεις. ;)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια απορία παιδιά για το multitasking.

Κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή, αυτή θα συνεχίσει να τρέχει αν φύγω από αυτήν;Ρωτάω γιατί όταν κάνω διπλό κλικ, δείχνει όλες τις εφαρμογές που έχω ανοίξει.Θα πρέπει κάθε φορά να τις κλείνω και από το μενού του multitasking;

Αν είναι να μένουν ανοικτές οι εφαρμογές αφού φύγω απ' αυτές, τότε η λειτουργία του τηλεφώνου θα βαρύνει.Είναι σπαστικό να χρειάζεται να τις κλείνω μία μία.Μπορεί να το απενεργοποιήσει κανείς (το multitasking);

Δημοσ.

Όσες είναι συμβατές με mutitasking θα μένουν ανοιχτές. Ναι, θα βαρύνει μετά από λίγο. Ο jobs είπε ότι δε πειράζει και μετά έβαλε παραπάνω ραμ στο 4. Πρέπει να τις κλείνεις μία μία δυστυχώς. Δε μπορείς να το απενεργοποιήσεις, εκτός αν γυρίσεις στην 3.1.3.

Δημοσ.
Δυστυχώς όχι.

Ναι αν εννοείς το data tethering. Αν από την άλλη εννοείς να ανταλλάσσεις φωτογραφίες και ήχους με φίλους σου όπως κάναμε πριν 5-6 χρόνια, όχι.

Ναι. Και αποκλειστικά με iOS συσκευές.

Όλα τα παραπάνω πάντως σου παρέχονται αν κάνεις jailbreak. Αν και η λύση αυτή πάσχει λίγο στο θέμα της αξιοπιστίας και καλά κάνεις και την αποφεύγεις. ;)

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Θέλω να πω ότι για την Apple δεν είναι τίποτα να τα βάλει αυτά, είναι το λιγότερο.

Ειδικά η Video κλήση μέσω wifi, είναι κάτι το πολύ παράξενο.

Θα κάνω δηλαδή video κλήση από το σπίτι μου?

Δημοσ.

Κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή, αυτή θα συνεχίσει να τρέχει αν φύγω από αυτήν;Ρωτάω γιατί όταν κάνω διπλό κλικ, δείχνει όλες τις εφαρμογές που έχω ανοίξει.Θα πρέπει κάθε φορά να τις κλείνω και από το μενού του multitasking;

Αν είναι να μένουν ανοικτές οι εφαρμογές αφού φύγω απ' αυτές, τότε η λειτουργία του τηλεφώνου θα βαρύνει.Είναι σπαστικό να χρειάζεται να τις κλείνω μία μία.Μπορεί να το απενεργοποιήσει κανείς (το multitasking);

μπορείς να το απενεργοποιήσεις εφοσον ειναι jb το τηλέφωνό σου, ψαξε στο cydia για το ztoggle

Δημοσ.

1) Δεν είναι όλες ανοιχτές από αυτές που εμφανίζονται στην taskbar, κάποιες είναι απλά ιστορικό των εφαρμογών που έχεις ανοίξει. Όσες έχουν αναβαθμιστεί για το multitasking του iOS4 είναι όντως ανοιχτές άλλα όχι όπως στα pc, ουσιαστικά είναι "παγωμένες" (εκτός αν παίζει μουσική, ανεβάζει στο δίκτυο κλπ) έχοντας δεσμεύσει μια μικρή (?) ποσότητα μνήμης.

2) Αν κάνεις jailbreak, υπάρχουν πολύ καλές λύσεις, πχ για να κλείνεις τις εφαρμογές με το Home, να τις κλείνεις όλες μαζικά με μια κίνηση, να μην εμφανίζεται το ιστορικό αλλά οι πραγματικά ανοιχτές/minimized εφαρμογές. Δες στο blog μου, τις έχω μαζεμένες καμιά δεκαριά από δαύτες που θεωρώ χρήσιμες, θα τις βρεις όλες στο cydia.

Δημοσ.

Πάντως δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο σχετικά με το multitasking. Έχει τύχει να έχω αφήσει για ώρες στο background το NAVIGON συν 2-3 «βαριά» παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε καθυστερούσε στην απόκριση ούτε μου έτρωγε μπαταρία. Λογικά θα κάνει κάτι σαν hibernation στις processes, δε θα τις αφήνει έτσι χύμα να τρώνε CPU cycles.

Άλλωστε έλεγε ότι δεν βάζει multitasking γι αυτό ακριβώς το λόγο, ότι δηλαδή οι υπάρχουσες υλοποιήσεις είναι αισχρές. Λογικά τώρα που έβαλε θα βρήκε και την άκρη ώστε να μη προκαλεί προβλήματα. ;)

Δημοσ.
Λογικά θα κάνει κάτι σαν hibernation στις processes, δε θα τις αφήνει έτσι χύμα να τρώνε CPU cycles.

Κάτι τέτοιο ναι. Και αν έκανες πλοήγηση, ουσιαστικά θα άφηνε μόνο τον ήχο για να ακούς τις οδηγίες, όλα τα άλλα processes κλειστά.

Δημοσ.

αυτός ο αισθητήρας που απενεργοποιεί την οθόνη όταν βάζεις το τηλ στο αυτί σας δουλέυει κομπλέ ρε παιδιά? εγώ όταν κάνω κλήση αργεί να σβήσει η οθόνη και όταν σβήνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανόιγει με αποτέλεσμα να πατιούντε κουμπία με το αυτί όπως σίγαση , ανοιχτή ακρόαση κ.α . Τι μακακία είανι αυτη?

Δημοσ.

Άλλη μία ερώτηση και sorry αν γίνομαι κουραστικός.

Έχει κάποια διαφορά το 16άρι με το 32άρι, πέρα από τη χωρητικότητα είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...