Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να έχω προβλήματα σήματος και το κινητό να είναι αρκετές φορές σε no service κατάσταση.Μίλησα για δεύτερη φορά με cosmote και στο τέλος με έστειλαν να μιλήσω με την ίδια την Apple.Αφού και από εκεί δεν κάναμε τίποτα μου έδωσαν έναν κωδικό για αντικατάσταση του προιόντος από το σημείο αγοράς.Περιμένω να δω πως θα το χειριστεί τώρα ο Γερμανός που το αγόρασα.

Χωρίς να αγγίζεις καν το σημείο κάτω αριστερά;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χωρίς να αγγίζεις καν το σημείο κάτω αριστερά;

Χωρίς καν να το κρατάω :P Ακόμα και σε περιοχές που έχει full σήμα υπάρχουν διακυμάνσεις στο σήμα που λαμβάνει.

PS: Τόσο αρνητική ενέργεια λες να εκπέμπω; :P

Δημοσ.
Χωρίς καν να το κρατάω :P Ακόμα και σε περιοχές που έχει full σήμα υπάρχουν διακυμάνσεις στο σήμα που λαμβάνει.

PS: Τόσο αρνητική ενέργεια λες να εκπέμπω; :P

Χωρίς να το κρατάς, έχει πολύ καλύτερο σήμα από όλα τα προηγούμενα iPhones. 10 db τουλάχιστον, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε μια παραπάνω μπάρα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Άρα μάλλον πέτυχες προβληματική συσκευή, με κάθε επιφύλαξη.

Δημοσ.
Χωρίς να το κρατάς, έχει πολύ καλύτερο σήμα από όλα τα προηγούμενα iPhones. 10 db τουλάχιστον, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε μια παραπάνω μπάρα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Άρα μάλλον πέτυχες προβληματική συσκευή, με κάθε επιφύλαξη.

Μίλησα με την Apple και μου έδωσαν έναν κωδικό και να περάσω από το κατάστημα που το αγόρασα και να μου το αντικαταστήσουν. Για να δούμε

Δημοσ.

ρε παιδιά, τώρα με το 4.1 μπορούμε να στέλνουμε και MMS σε άλλα κινητά? ???

Γιατι αν και το βλέπω σαν επιλογή, η αποστολή αποτυχαίνει! (cosmote)

Δημοσ.
ρε παιδιά, τώρα με το 4.1 μπορούμε να στέλνουμε και MMS σε άλλα κινητά? ???

Γιατι αν και το βλέπω σαν επιλογή, η αποστολή αποτυχαίνει! (cosmote)

Έχεις βάλει στις σωστές ρυθμίσεις για mms?

Δημοσ.
Επρεπε να μπεις να ρωτησεις πριν παρεις το κινητο ε? :P

Αν βαλετε fring τοτε μπορειτε να βλεπετε τον αλλο μεσω skype ... Το facetime ειναι διαφορετικο προτοκολο που αυτη τη στιγμη υποστηριζεται μονο μεσω iphone (απολυτα λογικο αφου το ανεπτυξε η αππλε) .. Ειναι ανοιχτο λογισμικο και ισως το χρησιμοποιησει η skype... Προς το παρων απαιτει και τα δυο iphone να βρισκονται εντος wifi, ή αν εχετε jb να ειναι ανοιχτο το 3gUnrestrictor ωστε να δουλευει και μεζω του data plan απο τον παροχο σας.. Η ποιοτητα εικονας και ηχου ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικη και ειναι ταχυτατο..

Δημοσ.

Επειδή πρόκειται να το αγοράσω σύντομα τα περισσότερα τα έχω καταλάβει.

Μερικές απορίες που έχω είναι:

1) Αναφορά Παράδοσης έχει?

2) Στέλνει και λαμβάνει δεδομένα με Bluetooth?

3) Video κλήση, έχει μόνο μέσω WiFi?

Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έχει, που έχουν κανονικά κινητά?

Όλα τα παραπάνω από μαμά και όχι Jb και ούτε με aftermarket προγράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...