Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απορώ στην σημερινή εποχή ποσά λεφτά πρέπει να εχει καποιος για να παίρνει στο παιδι του iphone 4...Ασε που δεν το θεωρώ σωστό...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
απορώ στην σημερινή εποχή ποσά λεφτά πρέπει να εχει καποιος για να παίρνει στο παιδι του iphone 4...Ασε που δεν το θεωρώ σωστό...

Για όλα φταίνε οι γονείς, το έχουμε ξαναπεί αυτό. Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος που απαιτούσε να του πάρει η μάνα του ένα τόσο ακριβό κινητό, βασικά δεν το απαιτούσε καν, απλά το ζήτησε. Παιδιά που δε ξέρουν τι θα πει "Όχι". Τι είναι αυτό, τρώγεται;

Δημοσ.
Πιτσιρίκι όχι άνω των 10 ετών σε κατάστημα.

- Μαμά νάτο το iPhone 4

- (Ατάραχη η μαμά.)

- Για να δω ποιό είναι; ... Το 16 GB είναι, εγώ θέλω με τα 32 μαμά. Πού είναι με τα 32;

- (ατάραχη πάλι η μαμά)

- Τελικά θα πάρω το 16άρι, δεν πειράζει.

Άφωνος εγώ...

Έλεος το πήρε τελικά ;

Δημοσ.

- Μαμά νάτο το iPhone 4

- (Ατάραχη η μαμά.)

- Για να δω ποιό είναι; ... Το 16 GB είναι, εγώ θέλω με τα 32 μαμά. Πού είναι με τα 32;

- (ατάραχη πάλι η μαμά)

Άφωνος εγώ...

Έχει παραγίνει το κακό με τα πιτσιρίκια κ το iPhone. Που να δείτε τι γίνετε σε διπλανό forum. Δεν το εστιάζω μόνο στο iPhone, αλλά στην γενική κατάσταση που επικρατεί.

Εγώ στην ηλικία τους έπαιζα με PLAYMOBIL..που είπε κ κάποιος φίλος.

Δημοσ.

- Μαμά νάτο το iPhone 4

- (Ατάραχη η μαμά.)

- (ατάραχη πάλι η μαμά)

Άφωνος εγώ...

Σε ποιο κατάστημα ήταν ;

Δημοσ.
Έχει παραγίνει το κακό με τα πιτσιρίκια κ το iPhone. Που να δείτε τι γίνετε σε διπλανό forum. Δεν το εστιάζω μόνο στο iPhone, αλλά στην γενική κατάσταση που επικρατεί.

Εγώ στην ηλικία τους έπαιζα με PLAYMOBIL..που είπε κ κάποιος φίλος.

Ποιο διπλανό φόρουμ εννοείς;

Δημοσ.
ναι αληθευει

Καλα εμεινα μλκς τωρα,σοβαρολογειτε;ε τι το βαλανε τοτε;νομιζουν οτι ολοι εχουν iphone?ε λ ε ο ς!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Καλα εμεινα μλκς τωρα,σοβαρολογειτε;ε τι το βαλανε τοτε;νομιζουν οτι ολοι εχουν iphone?ε λ ε ο ς!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Επρεπε να μπεις να ρωτησεις πριν παρεις το κινητο ε? :P

Δημοσ.

Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να έχω προβλήματα σήματος και το κινητό να είναι αρκετές φορές σε no service κατάσταση.Μίλησα για δεύτερη φορά με cosmote και στο τέλος με έστειλαν να μιλήσω με την ίδια την Apple.Αφού και από εκεί δεν κάναμε τίποτα μου έδωσαν έναν κωδικό για αντικατάσταση του προιόντος από το σημείο αγοράς.Περιμένω να δω πως θα το χειριστεί τώρα ο Γερμανός που το αγόρασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...