Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από όσο γνωρίζω από πηγή μέσα σε Vodafone, έχουν ήδη τροφοδοτηθεί πόλλα καταστήματα με micro sims!! Με την δικαιολογία πως είναι για το iPad..για να δούμε...μήπως είναι καθ' οδών και το iPhone 4?:-D

για την μπούρδα το mifi είναι.. (κ για ipad αλλά δε το λέμε παραέξω !)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όποιον ρώτησε, η O2 (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) στο δείνει ξεκλείδωτο το iPhone σε Pay-As -You-Go με 15 λίρες έξτρα.

Εγώ εξτασιάστηκα με το release date που είναι το ίδιο UK :D

Σκέφτομαι να πάρω day off στις 24 να ανέβω Apple Store Γλασκώβη και να το χτυπήσω.

Βέβαια θα πρέπει να δούμε πρώτα αν θα ανακοινωθεί σε PAYG (και από ποιους).

Κάτσε βρε παιδί. Το Applestore δεν πουλά iphones. Μόνο η O2... Ή κάνω λάθος;

Τόσο καιρό έχουν βγάλει όλες οι άλλες εταιρίες αυτά που τώρα βάζει στο κινητό της η Apple (video κλήση, multitasking, camera με led flash που παίρνει hd video και άλλα τόσα) και γίνεται της τρελής. Καλά κάνει και τους παίρνει τα σώβρακα ο Jobs τόσο μπετόν που είναι ο κόσμος...

Φανταστικο μου φαινεται το καινουργιο iphone αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω απο Ελλαδα. Εύχομαι να βγει στην Αγγλια απο την Ο2 σε unlocked εκδοση να το παρω απο εκει τον Ιουλιο.

Τελικα πόσα χρονια πισω είμαστε στην Ελλάδα? Και πόσο λαμόγια είναι οι επιχειρηματίες των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα?

Ξανα 166 ευρω σε συμβολαιο στην Αμερικη με βασικο μισθο πόσο και μηνιαιο λογαριασμο ποσο?

500+ευρω στην Ελλαδιτσα τον Σεπτεμβρη και αν(δηλαδη 3 μηνες μετά) και φυσικα 100 ευρω μεσο ορο στη vodafone για Internet και ομιλια. (οff topic: Ποσα σκαει η vodafone στην apple για αποκλειστικότητα?)

Και παλι θα τρεξουν ολοι να το αγορασουν...

@Kpartsi

(κάτι αδιάφοροι πλεονασμοί)[/i].................(Κάτι βαρετες απόψεις)............................(φτάνουμε στην ουσία)

..............................Συμφωνώ με τον Χασοδίκη (ευτυχώς μόνο στο όνομα και όχι στην πράξη :-D ) για το ξεκλείδωτο bluetooth' date=' την δυνατότητα χρήσης μέρους της μνήμης ως σκληρό και το ραδιόφωνο.... Και εμένα θα μου άρεσε να τα είχε....

Πιστεύω ότι αν είχε το ραδιόφωνο θα το αγόραζα σίγουρα... :-)...............................[i'].(φλυαρίες..... οι γνωστές του)[/i]...................

.......................................................................................................

Εγκώ Μακ ντεν έκω! Windows λειτουργκεί;;;;; :lol:

Α ρε Δημήτρη μας έλειψες!!!! Έπρεπε να βγει καινούργιο iPhone για να σε ξαναδούμε!!!! :-)

καθώς διάβαζα το γλυκό σου γράμμα, ένα δάκρυ... να!! κορόμηλο.... πήγε να αναβλήσει από αριστερό μου μάτι... αλλά το κράτησα.... (για να μην παρεξηγήσει η γυναίκα και μόνο.... θέλω να με πιστέψεις.....).....Τον αναστεναγμό όμως δεν κατάφερα να τον κρατήσω..... είναι γιατί και εμένα μου έλειψες..!!!!!

Δανειζόμενος δε από τον αγαπημένο σου Pablo Nerouda .. (100 Ερωτικά Σονέτα, σονέτο υπ' αρ. 65) έχω μόνο αυτό να σου πω.....

.... Μου 'λειψε της ζωντανιας σου το φέγγος

κι αφού είχα καταφάει πια την ελπίδα

τ' άδειο είδα που ' ναι χωρίς σου ένα σπίτι:

τραγικά παραθύρια μόνο μένουν.....

Δικός σου (ειδικά αν μου πάρεις δώρο ένα iPhone G4) παντοτινά....

Μήτσος

Υ.Γ. καλά μιλάμε το off topic έτσι????

• Super Moderators
Ξανα 166 ευρω σε συμβολαιο στην Αμερικη με βασικο μισθο πόσο και μηνιαιο λογαριασμο ποσο?

ναι αλλά το συμβόλαιο είναι με δέσμευση 2 ετών και δεν ξέρουμε τι πάγιο έχει...

Να το τονίσουμε ότι οι βιντεοκλήσεις θα είναι μόνο από iPhone 4 προς iPhone 4.

Πες μου σε παρακαλώ πως ξέχασες να βάλεις ένα not στο τέλος...

Γιατί πρέπει να τα κάνει δύσκολα όλα η Apple? :cry:

Πότε λοιπόν θα μπορούμε να κάνουμε βίντεοκλήσεις και με μη έχοντες iphone?

Είμαι κατά της apple και των κλειστων πλατφορμών.

Είμαι κατά των πανάκριβων υπερτιμημένων πραγμάτων.

Στο ράδιο ακούω μόνο ΜΕΛΩΔΙΑ FM.

Την μοναδική φορά που δούλεψα mac σε επαγγελματικό studio φορτώνοντας ένα μοναδικό διεθνές project crashare (και στα win θα μπορούσε να κρασάρει, αλλά θα ήξερα και γω τι να κάνω και θα είχα και 10 pcια ευκαιρα να το τρέξω :devil:)

ΑΛΛΑ

Αυτό το κινητό θα το πάρω

και το σημαντικό:

Ξέρουμε για ευρωπαϊκή έκδοση με mini-usb?

Oi ευρωπαϊκές εκδόσεις αν δεν κάνω λάθος οφείλουν να συμμορφωθούν με την ευρωπαϊκή οδηγία ενιαίου προτύπου, άρα;

Ξέρουμε για ευρωπαϊκή έκδοση με mini-usb?

Oi ευρωπαϊκές εκδόσεις αν δεν κάνω λάθος οφείλουν να συμμορφωθούν με την ευρωπαϊκή οδηγία ενιαίου προτύπου, άρα;

Άρα όχι .. This is Apple ;) :lol: Δεν είπαν τίποτα στο keynote για διαφορετικό ευρωπαϊκό μοντέλο, και στο αγγλικό site το iPhone είναι ακριβώς το ίδιο ( με 30 pin dock connector ) ..

Τόσο καιρό έχουν βγάλει όλες οι άλλες εταιρίες αυτά που τώρα βάζει στο κινητό της η Apple (video κλήση, multitasking, camera με led flash που παίρνει hd video και άλλα τόσα) και γίνεται της τρελής. Καλά κάνει και τους παίρνει τα σώβρακα ο Jobs τόσο μπετόν που είναι ο κόσμος...

Ευτυχώς που υπάρχουν ιδιοφυίες όπως εσένα να μας ανοίγουν τα μάτια ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτούς που βρίζουν για την μη υποστήριξη video call μέσω 3g.

Υπάρχει κανείς που εχει την πληροφόρηση πως τα προγράμματα 3ων devs (ebuddy-implus-fring κ.α.) δεν θα κάνουν χρήση της μπροστινής κάμερας οπως κάνουμε τόσα χρόνια με τις webcam στο messenger???

Όλα τα προβλήματα θα λυθούν και αν ξεκλειδωθεί γρήγορα θα γίνει best seller και αυτό.

Βασικά ακόμα και κλειδωμένο best seller θα γίνει...

Ακόμα Ο Α4 είναι πολλοιπύρινος και ταχύτερος απο το τελευταίο δiπυρινο snapdragon ακόμα και σε χαμηλότερη συχνότητα και λένε πως ρίχνει και στο Tegra 2 (λόγο καλύτερου ενσωματωμένου graphic chip της PowerVR).Για να καταλάβεις το tegra 2 τροφοδοτεί tablets πολύ ψηλότερης ανάλυσης απο το iphone 4 οπότε ο Α4 μάλλον θα σπέρνει στο iphonακι...

Όσοι μιλούν για ελλείψεις μάλλον δεν εχουν ιδέα τι σημαίνει jailbreak - cydia - install0us - ssh και στο πως αντιμετωπίζονται οι ελλείψεις απο τους apple geeks!!!

To μόνο που με χαλάει είναι πως σαν να τσιγκουνεύτηκαν την ram.

256 είναι λίγα και μάλλον θα δούμε λίγα πράγματα παραπάνω σε εφαρμογές απο αυτά που ηδη εχουμε δει...

Όχι πως είναι λίγα αυτά που εχουμε ήδη δει αλλά λέμε τώρα.:-D

Επεξ/σία από yiannis_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...