Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το θέμα είναι ότι όταν συνδέω το iPhone πάνω του για να φορτίσει δεν κάνει τίποτα είναι εντελώς νεκρό ενώ αν το βάλω στο παλιό μου το φορτιστή ή στο pc φορτίζει κανονικά.

Τα εφτυσε ο φορτιστης... Ισως καμια ασταθεια στο ρευμα να τον εσκισε εντελως... Το επαθε και η κοπελα μου με το wildfire της... Πηγαινε τον για αλλαγη...

Επεξ/σία από euklidis
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Περιοχη με προβληματικο σημα = περιοχη με 1-3 μπαρες σημα, οπου στο iPhone 3gs δεν πεφτει η ταχυτητα συνδεσης οταν το κρατας, αλλα οταν κρατησεις το iPhone 4 πεφτει κατακορυφα η ταχυτητα συνδεσης και μπορεις να εχεις ακομα και dropped call.

Με λιγα λογια σε τετοιες περιοχες το σημα ειναι "προβληματικο" μονο για το iPhone 4, οχι πχ για το iPhone 3GS που δεν εχει τετοια προβληματα.

Και γω ξανα-επιβεβαιώνω ότι πέφτει σημαντικά το σήμα, περισσότερο από το 3GS (περισσότερο από κάθε άλλο τηλέφωνο), όταν αγγίξεις το γνωστό σημείο (που αναγκαστικά αγγίζεις όταν κρατάς με το αριστερό).

Προσωπικά, έχω προσαρμόσει το κράτημά μου αλλά περιμένω τη θήκη που έχω παραγγείλει για να μου φύγει εντελώς το άγχος (όχι μόνο τους σήματος αλλά κυρίως των γρατζουνιών και πιθανής πτώσης). Πάντως, μείωση σήματος υπάρχει κυρίως όταν τηλεφωνείς και όχι όταν σερφάρεις, όχι γιατί δεν πέφτει η ταχύτητα δεδομένων (πέφτει και αυτή), αλλά γιατί όταν σερφάρεις δεν το κρατάς όρθιο έτσι ώστε να απαιτείτει σφιχτό κράτημα από τα πλάγια, αλλά το ακουμπάς οριζόντια στο χέρι, κυρίως στα δάχτυλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα κράτημα με το άλλο.

Δημοσ.

Πάντως, μείωση σήματος υπάρχει κυρίως όταν τηλεφωνείς και όχι όταν σερφάρεις, όχι γιατί δεν πέφτει η ταχύτητα δεδομένων (πέφτει και αυτή), αλλά γιατί όταν σερφάρεις δεν το κρατάς όρθιο έτσι ώστε να απαιτείτει σφιχτό κράτημα από τα πλάγια, αλλά το ακουμπάς οριζόντια στο χέρι, κυρίως στα δάχτυλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα κράτημα με το άλλο.

Σε εμενα συνεβαινε το αντιθετο λογω διαφορετικου κρατηματος:

κατα τη διαρκεια κλησης δεν πολυειχα προβλημα ,γιατι το κραταω πιο πολυ μετα δακτυλα και οχι τοσο με την παλαμη.Συνηθως μαλιστα το κραταω με το δεξι.

Αντιθετα κατα τη διακρεια surfing το κραταω σχεδον παντα με το αριστερο, με ολη την παλαμη και ετσι εχανε περιπου 2-3 μπαρες σημα και το γυρναγε σχεδον στανταρ σε gprs απο 3g. Οι ταχυτητες δεδομενων επεφταν κατακορυφα καθιστωντας το surfing σχεδον αδυνατο.

Το κλασσικο προβλημα με το σημα που εχει το iPhone 4.

Δημοσ.

το κινητό μαμεί .προτείνετε ρε παλικάρια μια καλή θήκη να παραγγείλουμε τώρα που είναι δωρεάν γιατι υπάρχουν καμιά δεκαριά..

Δημοσ.
Δε ξερω αν θεωρηθει διαφημιση παντως σημερα παρελαβα αυτο με μονο 2,85$ μετα απο περιπου 10 μερες απο την παραγγελια...

από τι υλικό είναι? και πόσο παχύ?? (να φανταστω οτι τα πλαϊνα δεν τα καλύπτει, έτσι?)

Δημοσ.

Απλα να αναφέρω ότι τελικά για την μικρή αυτονομία του κινητού μου οφείλεται ότι στο σπίτι μου δεν έχω καθολου καλό εως καθόλου σήμα. Με αποτέλεσμα το κινητό να κάνει συνέχεια αναζήτηση σήματος με μέγιστη ισχύ. Χωρίς την κάρτα sim μέσα το κινητό πραγματικά έχει απίστευτη αυτονομία.

Δημοσ.
Απλα να αναφέρω ότι τελικά για την μικρή αυτονομία του κινητού μου οφείλεται ότι στο σπίτι μου δεν έχω καθολου καλό εως καθόλου σήμα. Με αποτέλεσμα το κινητό να κάνει συνέχεια αναζήτηση σήματος με μέγιστη ισχύ. Χωρίς την κάρτα sim μέσα το κινητό πραγματικά έχει απίστευτη αυτονομία.

Σε σχεση με το iphone 3g( εστω και με την κουρασμενη μπαταρια 2 ετων) που οπως ειπες ενιωθες οτι ειχε καλυτερη αυτονομια, ησουν στον ιδιο χωρο/σπιτι? (για να δουμε αν ηταν ιδιες οι συνθηκες σηματος που επηρεαζει την καταναλωση)

Όσοι έχετε το iphone 4 είσαστε ευχαριστημένοι απο την αυτονομία του; Γιατί μου φαίνεται ότι το 3g και το original iphone είχαν καλύτερη αυτονομία;
Δημοσ.

Το 3g το έχω ακόμα. Αλλά εκεί έχω άλλον πάροχο (cosmote που έχει καλήτερο σήμα απο wind που δεν έχει καθόλου.) Και με την κομμένη sim δεν μπορώ πια να κάνω test. Κάτι που έκανα χωρίς sim και στα 2 κινητά και το 4 κρατάει πολύ παραπάνω.

Πάντως την έχω και εγώ αυτή την απορία οπότε θα δοκιμάσω και τα 2 με κάρτα σε standby χωρίς καμία ενεργή εφαρμογή για να δώ διαφορές.

Δημοσ.
Το 3g το έχω ακόμα. Αλλά εκεί έχω άλλον πάροχο (cosmote που έχει καλήτερο σήμα απο wind που δεν έχει καθόλου.) Και με την κομμένη sim δεν μπορώ πια να κάνω test. Κάτι που έκανα χωρίς sim και στα 2 κινητά και το 4 κρατάει πολύ παραπάνω.

Πάντως την έχω και εγώ αυτή την απορία οπότε θα δοκιμάσω και τα 2 με κάρτα σε standby χωρίς καμία ενεργή εφαρμογή για να δώ διαφορές.

Πραγματι με διαφορετικο παροχο δεν εχει κανενα νοημα.

Ουτε σε standby εχει πολυ νοημα. Σε πραγματικες συνθηκες χρησεις εχει νοημα, οπτοε απλα αν θυμασαι πως πηγαινε το 3g οταν του ειχες την wind στον ιδιο παροχο.

Υ.Γ.: Η vodafone δινει προσαρμογεις απο microsim σε κανονικη sim με 2€. Ενα κομματι πλαστικο ειναι, κανουν για ολους τους παροχους.

Δημοσ.

Πιτσιρίκι όχι άνω των 10 ετών σε κατάστημα.

- Μαμά νάτο το iPhone 4

- (Ατάραχη η μαμά.)

- Για να δω ποιό είναι; ... Το 16 GB είναι, εγώ θέλω με τα 32 μαμά. Πού είναι με τα 32;

- (ατάραχη πάλι η μαμά)

- Τελικά θα πάρω το 16άρι, δεν πειράζει.

Άφωνος εγώ...

Δημοσ.
Πιτσιρίκι όχι άνω των 10 ετών σε κατάστημα.

- Μαμά νάτο το iPhone 4

- (Ατάραχη η μαμά.)

- Για να δω ποιό είναι; ... Το 16 GB είναι, εγώ θέλω με τα 32 μαμά. Πού είναι με τα 32;

- (ατάραχη πάλι η μαμά)

- Τελικά θα πάρω το 16άρι, δεν πειράζει.

Άφωνος εγώ...

Εχουν ξεφυγει τα πιτσιρικια και οι γονεις πανε και τους τα περνουν για να ασχολουνται με αυτο και να τους αφηνουν ησυχους ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...