Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και εμενα ετσι ηταν οσο ειχα το 4αρι.

Επρεπε να το φορτιζω καθε μερα. Αν δεν το φορτιζα καθε μερα, τοτε το πρωι/μεσημερι της 2ης μερας εκλεινε.

Αντιθετα, με το 3gs βγαζω 2 μερες(καινουριο και αυτο, οποτε δεν εχει "κουρασμενη" μπαταρια), εκτος και αν μια μερα το λιωσω(tethering κλπ),οποτε φροντιζω να το φορτισω το βραδυ.

Δεν τα αγαπάτε τα κινητά σας γι'αυτό σας ...εκδικούνται!

B)

---------- Προσθήκη στις 13:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:09 ----------

Κρίσιμη ερώτηση γιατί έχω προβληματιστεί. Όταν πήρατε εσείς το iphone ήταν φορτισμένο; Έμενα ήταν περίπου στο 70-80 %.

Καμία συσκευή απο τη "μαμά" δεν είναι φορτισμένη 100%!

Επίσης μπορείς να το φορτίζεις όσο και όποτε γουστάρεις χωρίς κανένα πρόβλημα! Αν είσαι ας πούμε σε γραφείο ή έχεις επαφή με pc όλη μέρα, μπορείς να το συνδέεις όποτε θέλεις και να φορτίζει! Έτσι θα σου φύγει και το άγχος για το πόσο θα κρατήσει η μπαταρία!

:-)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τη φωτεινότητα την έχω ψηλά αλλά έχω και ενεργοποιημένο το auto mode οπότε είναι οκ.

Εγώ το παίρνω φορτισμένο το πρωί κατά τις 9 και στις 9 το βράδυ που είμαι σπίτι (έχοντας τα πάντα ανοιχτά και σε 3g mode -με ροή emails σχεδόν ένα κάθε 5min- ) είμαι στο 50%!

B)

Περιεργο αλλα θα το δοκιμασω...Εκτος αν εισαι σε περιοχη που εχει φουλ σημα παντου αλλα και παλι μου φαινεται εξωπραγματικο...Δηλαδη με μια φορτιση σου βγαζει 2 μερες με ανοιχτο 3g, υψηλη φωτεινοτητα και ανοιχτο IM+ και push? :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.
Περιοχη με προβληματικο σημα = περιοχη με 1-3 μπαρες σημα, οπου στο iPhone 3gs δεν πεφτει η ταχυτητα συνδεσης οταν το κρατας, αλλα οταν κρατησεις το iPhone 4 πεφτει κατακορυφα η ταχυτητα συνδεσης και μπορεις να εχεις ακομα και dropped call.

Με λιγα λογια σε τετοιες περιοχες το σημα ειναι "προβληματικο" μονο για το iPhone 4, οχι πχ για το iPhone 3GS που δεν εχει τετοια προβληματα.

Well το δικό μου 4 σε αντίστοιχες περιοχές δεν έχει τέτοια προβλήματα! Και όπου είχε, ήταν η αντίστοιχη συμπεριφορά που είχε και το 3gs μου!

Γενικότερα το θέμα σήματος βγήκε από το μυαλό μου όταν άρχισα να χρησιμοποιώ στην πράξη το 4!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Περιεργο αλλα θα το δοκιμασω...Εκτος αν εισαι σε περιοχη που εχει φουλ σημα παντου αλλα και παλι μου φαινεται εξωπραγματικο...Δηλαδη με μια φορτιση σου βγαζει 2 μερες με ανοιχτο 3g, υψηλη φωτεινοτητα και ανοιχτο IM+ και push? :shock:

2 μέρες προφανώς και δεν θα αντέξει! Σου είπα απλά πως 12 ώρες μετά είμαι στο 50%. Το βράδυ θα φροντίσω είτε να το φορτίσω για να είμαι καλυμμένος την επόμενη ημέρα, είτε θα το βάλω να κάνει sync κλπ κλπ!

3-4 γραμμές σήμα έχω στις περιοχές που κινούμαι και τις περισσότερες ώρες είναι συνδεδεμένο με wifi (σπίτι-γραφείο).

Απλά μην τα δένεις όλα κόμπο γιατί η χρήση του κινητού είναι διαφορετική για κάθε χρήστη!

Δημοσ.
2 μέρες προφανώς και δεν θα αντέξει! Σου είπα απλά πως 12 ώρες μετά είμαι στο 50%. Το βράδυ θα φροντίσω είτε να το φορτίσω για να είμαι καλυμμένος την επόμενη ημέρα, είτε θα το βάλω να κάνει sync κλπ κλπ!

3-4 γραμμές σήμα έχω στις περιοχές που κινούμαι και τις περισσότερες ώρες είναι συνδεδεμένο με wifi (σπίτι-γραφείο).

Απλά μην τα δένεις όλα κόμπο γιατί η χρήση του κινητού είναι διαφορετική για κάθε χρήστη!

Απο οτι βλεπω με του κολλητου κραταει και εκεινου 1.5 μερα αλλα με κλειστο wifi και χωρις παρα πολυ χρηση, μιας και ειναι πολλες ωρες στη δουλεια και δεν προλαβαινει...

Δημοσ.
Και εμενα ετσι ηταν οσο ειχα το 4αρι.

Επρεπε να το φορτιζω καθε μερα. Αν δεν το φορτιζα καθε μερα, τοτε το πρωι/μεσημερι της 2ης μερας εκλεινε.

Αντιθετα, με το 3gs βγαζω 2 μερες(καινουριο και αυτο, οποτε δεν εχει "κουρασμενη" μπαταρια), εκτος και αν μια μερα το λιωσω(tethering κλπ),οποτε φροντιζω να το φορτισω το βραδυ.

Εγώ που τα έχω ακόμα και τα δυο (το 3gs βέβαια έχει κλείσει χρόνο) μπορώ να πω ότι με το 4αρι έχω μισή μέρα παραπάνω αυτονομία, μάλλον κάτι λιγότερο, 7-8 ώρες, σε σχέση με την αυτονομία του 3GS στις αρχές του (γιατί τώρα βγάζει μια μέρα με το ζόρι, ούτε). Θα έλεγα ότι το 4άρι με τη δική μου χρήση θέλει φόρτιση κάθε 1μιση μέρα. Δε χρησιμοποιώ push για την ώρα και το έχω μόνιμα σε 3G. Αν κλείσω το 3G, κερδίζω 5-6 ώρες σίγουρα. Αν έχεις μόνιμα data και 3G κλειστό, θεωρώ ότι βγάζεις εύκολα 2 μέρες (κλήσεις, άνοιγμα data για σερφάρισμα, κάνα 15λεπτο παιχνίδια κλπ).

Δημοσ.
Εγώ που τα έχω ακόμα και τα δυο (το 3gs βέβαια έχει κλείσει χρόνο) μπορώ να πω ότι με το 4αρι έχω μισή μέρα παραπάνω αυτονομία, μάλλον κάτι λιγότερο, 7-8 ώρες, σε σχέση με την αυτονομία του 3GS στις αρχές του (γιατί τώρα βγάζει μια μέρα με το ζόρι, ούτε). Θα έλεγα ότι το 4άρι με τη δική μου χρήση θέλει φόρτιση κάθε 1μιση μέρα. Δε χρησιμοποιώ push για την ώρα και το έχω μόνιμα σε 3G. Αν κλείσω το 3G, κερδίζω 5-6 ώρες σίγουρα. Αν έχεις μόνιμα data και 3G κλειστό, θεωρώ ότι βγάζεις εύκολα 2 μέρες (κλήσεις, άνοιγμα data για σερφάρισμα, κάνα 15λεπτο παιχνίδια κλπ).

Σε εμενα οπως ειπα ειναι περιπου το αντιστροφο:

γυρω στις 1.5 μερα το iphone 4, γυρω στις 2 μερες το iphone 3gs.

Με το 3gs εχω κατι λιγοτερο απο μιση μερα μεγαλυτερη αυτονομια.

Σημειωτεον, οτι την φωτεινοτητα την ρυθμιζα στα iphone παντα χαμηλα , γυρω στο 30%, για να μπορω να βγαζω σχεδον 2 μερες.

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να κάηκε ο φορτιστής που δίνουν μαζί με το iPhone (αυτός που απο τεράστιος έχει γίνει πάρα πολύ μικρός) επειδή έμεινε στο ρεύμα μία περίπου μέρα χωρίς να φορτίζει τίποτα, απλώς να ήταν συνδεδεμένος στο ρεύμα;

Μήπως γνωρίζετε τίποτα γι'αυτό;

Δημοσ.
Δυσκολα γιατι δεν κανει κυκλωμα αν δεν εχεις πανω συσκευη...

Το θέμα είναι ότι όταν συνδέω το iPhone πάνω του για να φορτίσει δεν κάνει τίποτα είναι εντελώς νεκρό ενώ αν το βάλω στο παλιό μου το φορτιστή ή στο pc φορτίζει κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...