Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκαμε τί φταίει για όποιον έχει facetime κολλήματα μετά από ένα λεπτό. Όποιος έχει jailbreak και έχει τα 3g unrestrictor ή facebreak πάνω για να κάνει facetime μέσω 3g, πρέπει να τα απενεργοποιεί όταν κάνει κλήση μέσω wifi αλλιώς κολλάει στο 1 λεπτό η συνομιλία. Αντίστοιχα, όταν κάνει κάποιος factime μέσω 3g πρέπει να έχει απενεργοποιήσει το wifi...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι έχετε το iphone 4 είσαστε ευχαριστημένοι απο την αυτονομία του; Γιατί μου φαίνεται ότι το 3g και το original iphone είχαν καλύτερη αυτονομία;

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσοι έχετε το iphone 4 είσαστε ευχαριστημένοι απο την αυτονομία του; Γιατί μου φαίνεται ότι το 3g και το original iphone είχαν καλύτερη αυτονομία;

Μήπως κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία?

Με το 4 έχω τουλάχιστον 30-40% περισσότερη αυτονομία σε σχέση με το 3g & 3gs!

Και τα έχω όλα συνεχώς ανοιχτά (push mail, im+ κλπ κλπ)

B)

Δημοσ.

Εγώ τα έχω όλα κλειστά και τα ανοίγω όταν χρειάζομαι. Ούτε push, ούτε wifi, ούτε 3g ανοιχτό τίποτα. Και η μπαταρία στο 4αρι μου κρατάει πάλι μια μέρα με το ζόρι. Βέβαια είναι η αρχή και το σκαλίζω πολύ. Πάντως την περίμενα καλύτερη την μπαταρία, να βγάζει 2 μέρες άνετα δηλαδή...

Δημοσ.
Εγώ τα έχω όλα κλειστά και τα ανοίγω όταν χρειάζομαι. Ούτε push, ούτε wifi, ούτε 3g ανοιχτό τίποτα. Και η μπαταρία στο 4αρι μου κρατάει πάλι μια μέρα με το ζόρι. Βέβαια είναι η αρχή και το σκαλίζω πολύ. Πάντως την περίμενα καλύτερη την μπαταρία, να βγάζει 2 μέρες άνετα δηλαδή...

Έτσι είναι και σε μένα. Κάθε μέρα φόρτιση...

---------- Προσθήκη στις 09:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:50 ----------

Μήπως κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία?

Με το 4 έχω τουλάχιστον 30-40% περισσότερη αυτονομία σε σχέση με το 3g & 3gs!

Και τα έχω όλα συνεχώς ανοιχτά (push mail, im+ κλπ κλπ)

B)

Φωτεινότητα την έχεις χαμηλά ή ψηλά; Λές να έχει κανένα θέμα το κινητό μου. Απο εφαρμογές τπτ δεν έχω σχεδόν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έτσι είναι και σε μένα. Κάθε μέρα φόρτιση...

---------- Προσθήκη στις 09:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:50 ----------

Φωτεινότητα την έχεις χαμηλά ή ψηλά; Λές να έχει κανένα θέμα το κινητό μου. Απο εφαρμογές τπτ δεν έχω σχεδόν.

Τη φωτεινότητα την έχω ψηλά αλλά έχω και ενεργοποιημένο το auto mode οπότε είναι οκ.

Εγώ το παίρνω φορτισμένο το πρωί κατά τις 9 και στις 9 το βράδυ που είμαι σπίτι (έχοντας τα πάντα ανοιχτά και σε 3g mode -με ροή emails σχεδόν ένα κάθε 5min- ) είμαι στο 50%!

B)

Δημοσ.
Τη φωτεινότητα την έχω ψηλά αλλά έχω και ενεργοποιημένο το auto mode οπότε είναι οκ.

Εγώ το παίρνω φορτισμένο το πρωί κατά τις 9 και στις 9 το βράδυ που είμαι σπίτι (έχοντας τα πάντα ανοιχτά και σε 3g mode -με ροή emails σχεδόν ένα κάθε 5min- ) είμαι στο 50%!

B)

Σορρυ για το πρήξιμο αλλά είναι σαν να μου μιλάς για άλλο κινητό. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την κατάσταση της μπαταρίας (έμπιστο)

Δημοσ.
Να προσέχετε μόνο στο δρόμο μη σας πατήσει κάνα αυτοκίνητο κοιτώντας συνεχως αγχωμένοι τα db ενώ περπατάτε!

:lol:B)

Μπα, καθολου αγχωμενος δεν ειμαι(βλεπεις δεν εχω κινητο με προβλημα στο σημα). Αλλωστε σιγα μην κοιταει καποιος τα db ενω περπαταει σε δρομο με αυτοκινητα.

Αλλοι πρεπει να προσεχουν που νευριασμενοι επειδη επεσε μια κληση/μειωθηκε η ταχυτητα συνδεσης λογω οτι εχουν κινητο με προβλημα στο σημα μπορει να παθουν κανα ατυχημα!

:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Σορρυ για το πρήξιμο αλλά είναι σαν να μου μιλάς για άλλο κινητό. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την κατάσταση της μπαταρίας (έμπιστο)

Π'αντως αν παίζεις συχνά games κλπ είναι λογικό να τρως την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα από το φυσιολογικό!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπα, καθολου αγχωμενος δεν ειμαι(βλεπεις δεν εχω κινητο με προβλημα στο σημα). Αλλωστε σιγα μην κοιταει καποιος τα db ενω περπαταει σε δρομο με αυτοκινητα.

Αλλοι πρεπει να προσεχουν που νευριασμενοι επειδη επεσε μια κληση/μειωθηκε η ταχυτητα συνδεσης λογω οτι εχουν κινητο με προβλημα στο σημα μπορει να παθουν κανα ατυχημα!

:lol:

Αν είναι άτυχοι και είναι σε περιοχή με προβληματικό σήμα, ναι!

Αλλιώς no problem @ all!

B)

Δημοσ.

Και εμενα ετσι ηταν οσο ειχα το 4αρι.

Επρεπε να το φορτιζω καθε μερα. Αν δεν το φορτιζα καθε μερα, τοτε το πρωι/μεσημερι της 2ης μερας εκλεινε.

Αντιθετα, με το 3gs βγαζω 2 μερες(καινουριο και αυτο, οποτε δεν εχει "κουρασμενη" μπαταρια), εκτος και αν μια μερα το λιωσω(tethering κλπ),οποτε φροντιζω να το φορτισω το βραδυ.

Δημοσ.

Κρίσιμη ερώτηση γιατί έχω προβληματιστεί. Όταν πήρατε εσείς το iphone ήταν φορτισμένο; Έμενα ήταν περίπου στο 70-80 %.

Δημοσ.

Περιοχη με προβληματικο σημα = περιοχη με 1-3 μπαρες σημα, οπου στο iPhone 3gs δεν πεφτει η ταχυτητα συνδεσης οταν το κρατας, αλλα οταν κρατησεις το iPhone 4 πεφτει κατακορυφα η ταχυτητα συνδεσης και μπορεις να εχεις ακομα και dropped call.

Με λιγα λογια σε τετοιες περιοχες το σημα ειναι "προβληματικο" μονο για το iPhone 4, οχι πχ για το iPhone 3GS που δεν εχει τετοια προβληματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...