Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα την νεα συσκευη απο αντικατασταση στον Γερμανο και πιστευω οτι ειμαι οκ τωρα. Παρατηρω ομως οτι ενω εχω τερμα την ενταση του ακουστικου την ωρα της ομιλιας, δεν ακουγεται πολυ δυνατα αυτος που σου μιλαει...Εσας ειναι πολυ δυνατος ο ηχος στο τερμα;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πηρα την νεα συσκευη απο αντικατασταση στον Γερμανο και πιστευω οτι ειμαι οκ τωρα. Παρατηρω ομως οτι ενω εχω τερμα την ενταση του ακουστικου την ωρα της ομιλιας, δεν ακουγεται πολυ δυνατα αυτος που σου μιλαει...Εσας ειναι πολυ δυνατος ο ηχος στο τερμα;

Όχι, δε θα το έλεγα ότι είναι πολύ δυνατός ο ήχος, ανάλογα και τη συσκευή που έχει και ο άλλος βέβαια.

---------------------------------------------

Επίσης, όποιος έχει το Vodafone Accese Gateway, θα διαπίστωσε ότι μετά την αλλαγή της παλιάς sim με τη microsim, έπρεπε να ξαναδηλωθεί ο αριθμός του (όπως αν έχανε τη παλιά sim και έπαιρνε νέα), έλα όμως που σε μένα τουλάχιστον δεν έπαιξε με τη μία. Μετά από τηλεφωνικό αίτημα, βλέπω επιτέλους σήμερα ότι το έλυσαν το πρόβλημα και συνδέθηκε το iphone 4 με το VAG, 3G σήμα καμπάνα στο χώρο σας χωρίς να πληρώσετε cent! :-D

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανεις από OTEshop.gr (με το γνωστό τρόπο 12 άτοκες στον OTE λογαριασμό) την Παρασκευή και να το έχει παραλάβει σήμερα? Γενικά χει παραγγείλει κανεις από Oteshop iPhone να μας πει την εμπειρία του?

Δημοσ.
Eγω παρηγγειλα αυτο εδω... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390160825728&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_7638wt_1139

Eνα απο τα καλυτερα στο ειδος του.

http://www.jawbone.com/products

χα! έχει καμιά εβδομάδα που το ζαχαρώνω... και όμορφο εμφανισιακά και ωραία feature (εικονίδιο μπαταρίας κλπ). βασικά τέτοιο είδος θέλω ΑΛΛΑ να μπορώ να του περάσω ένα λουράκι και να το κρεμάσω στον λαιμό.

Αυτά με τα κλιπ δεν βολεύουν πάντα (όταν φοράς tshirt πχ) και αλλιώς το χάνω.

Όταν έρθει γράψε εντυπώσεις

Δημοσ.

Εχω καποιες αποριες σχετικα με το κινητο. Το εχω κανει jailbreak Κανονικα. Του πηρα και θηκη Ivy Skin, ολα καλα...θεμα με την κεραια δεν ειχα..η δεν πεφτουν τα calls, αλλα μου κανει το εξης κουλο. Καποτε κανει network refresh, δηλαδη, την ωρα που το ξεκλειδωνω, ξαφνικα, δεν εχω σημα, και μετα μου εμφανιζει το Welcome to Vodafone κλπ. Και μετα πιανει σημα. What Gives? το ιδιο ισχυ και με την θηκη του.

Εχει κανεις αυτο το προβλημα? Μηπως ειναι κατι που εχω εγκαταστηση ?

By the way< μην βαλετε το Blacklist< κανει προβλημα στο κινητο. Δηλαδη, στο μενυ με τα μυνηματα σας, (ΣΜΣ) κατι κανει και δεν μπορεις να κανεις back και να διαβασεις τα υπολοιπα μυνηματα σας.

ΟΤαν το εβγαλα, δουλεψε κανονικα.

Δημοσ.
Εχω καποιες αποριες σχετικα με το κινητο. Το εχω κανει jailbreak Κανονικα. Του πηρα και θηκη Ivy Skin, ολα καλα...θεμα με την κεραια δεν ειχα..η δεν πεφτουν τα calls, αλλα μου κανει το εξης κουλο. Καποτε κανει network refresh, δηλαδη, την ωρα που το ξεκλειδωνω, ξαφνικα, δεν εχω σημα, και μετα μου εμφανιζει το Welcome to Vodafone κλπ. Και μετα πιανει σημα. What Gives? το ιδιο ισχυ και με την θηκη του.

Εχει κανεις αυτο το προβλημα? Μηπως ειναι κατι που εχω εγκαταστηση ?

By the way< μην βαλετε το Blacklist< κανει προβλημα στο κινητο. Δηλαδη, στο μενυ με τα μυνηματα σας, (ΣΜΣ) κατι κανει και δεν μπορεις να κανεις back και να διαβασεις τα υπολοιπα μυνηματα σας.

ΟΤαν το εβγαλα, δουλεψε κανονικα.

Μπα, πήραμε και ivyskin reception case? Ωραίος ο dpapa...

Εγώ δηλώνω ότι το facetime έχει πρόβλημα με το jailbreak και πετάει την κλήση μετά από ένα λεπτό. Από clean σε clean συσκευές δεν παίζει πρόβλημα με wifi, ούτε από 3G σε 3G facetime με jb συσκευές...

Άντε πότε θα βγει η 4.1 με jb γιατί το καινούργιο που πήρα χθες από Γερμανό ως αντικατάσταση (κι επιτέλους δουλεύουν όλα σωστά μετά από 4 Iphone4!) είναι 34ης εβδομάδας κι έχει μέσα 4.0.2 και έφαγα πακέτο...

Δημοσ.
Μπα, πήραμε και ivyskin reception case? Ωραίος ο dpapa...

Εγώ δηλώνω ότι το facetime έχει πρόβλημα με το jailbreak και πετάει την κλήση μετά από ένα λεπτό. Από clean σε clean συσκευές δεν παίζει πρόβλημα με wifi, ούτε από 3G σε 3G facetime με jb συσκευές...

Άντε πότε θα βγει η 4.1 με jb γιατί το καινούργιο που πήρα χθες από Γερμανό ως αντικατάσταση (κι επιτέλους δουλεύουν όλα σωστά μετά από 4 Iphone4!) είναι 34ης εβδομάδας κι έχει μέσα 4.0.2 και έφαγα πακέτο...

Έχει καμιά διαφορά στο σήμα το τελευταίο με τα προηγούμενα; Αν δεν κάνω λάθος το 3ο το γύρισες γιατί άκουγες κάτι όταν το κουνούσες. Τα άλλα δύο τι πρόβλημα είχαν;

Δημοσ.
Έχει καμιά διαφορά στο σήμα το τελευταίο με τα προηγούμενα; Αν δεν κάνω λάθος το 3ο το γύρισες γιατί άκουγες κάτι όταν το κουνούσες. Τα άλλα δύο τι πρόβλημα είχαν;

Δεν εχει διαφορα με το σημα οχι. Προσωπικα εχω την reception case ivyskin και δεν πεφτει καν καμια μπαρα!

Το πρωτο εκανε παρασιτα στην διαρκεια της ομιλιας στο ακουστικο, το δευτερο δεν εβγαζε ηχο το ηχειο. Το 4ο τωρα νομιζω ειναι οκ...

Δημοσ.

Έφτασε σήμερα από Oteshop! :-)

Αυτή η οθόνη είναι τουλάχιστον απίστευτη. Έμεινα πραγματικά μα**κας όταν το άνοιξα! Το βάζω δίπλα-δίπλα με το 3GS μου και μου δίνει την εντύπωση ότι το παλιό είναι κινητό άλλης εποχής, από τότε που πρωτοβγήκαν οι έγχρωμες οθόνες!

Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα με το σήμα. Το death grip δε δείχνει να το επηρεάζει, αν και εδώ που μένω πιάνει πολύ καλά έτσι κι αλλιώς. Άμα πάω αυτές τις μέρες σε περιοχή με άσχημα λήψη θα ξαναδοκιμάσω.

Του φόρεσα και μια λεπτή ελαστική θήκη που πήρα για $2 από Hong Kong. :P

Δημοσ.
Έφτασε σήμερα από Oteshop! :-)

Αυτή η οθόνη είναι τουλάχιστον απίστευτη. Έμεινα πραγματικά μα**κας όταν το άνοιξα! Το βάζω δίπλα-δίπλα με το 3GS μου και μου δίνει την εντύπωση ότι το παλιό είναι κινητό άλλης εποχής, από τότε που πρωτοβγήκαν οι έγχρωμες οθόνες!

Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα με το σήμα. Το death grip δε δείχνει να το επηρεάζει, αν και εδώ που μένω πιάνει πολύ καλά έτσι κι αλλιώς. Άμα πάω αυτές τις μέρες σε περιοχή με άσχημα λήψη θα ξαναδοκιμάσω.

Του φόρεσα και μια λεπτή ελαστική θήκη που πήρα για $2 από Hong Kong. :P

Για δώσε λινκ από την θήκη.:-)

Δημοσ.
wtf ? Ουτε με ακουστικα ακουγεται =S !?!

Downgrade παντος εγω εκανα απο 4.0.2 -> 4.0.1 σε iPhone 3GS

ουτε με ακουστικο ουτε με μπλε δοντι.

το πηγα oteshop πισω και το στειλανε για σερβις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...