Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρει μήπως κανείς να μου απαντήσει;

Μήπως το hands-free να είναι όντως μακριά από το στόμα σου δεν το σκέφτηκες;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ξέρει μήπως κανείς να μου απαντήσει;

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει καμιά φορά αν «βγει» το βύσμα του hands-free από την υποδοχή, αλλά όχι τελείως. Την επόμενη φορά που θα σου διαμαρτυρηθεί κάποιος ότι ακούγεσαι απομακρυσμένα, σπρώξε το βυσματάκι μέσα στην υποδοχή. Μπορεί να είναι αυτό.

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει καμιά φορά αν «βγει» το βύσμα του hands-free από την υποδοχή, αλλά όχι τελείως. Την επόμενη φορά που θα σου διαμαρτυρηθεί κάποιος ότι ακούγεσαι απομακρυσμένα, σπρώξε το βυσματάκι μέσα στην υποδοχή. Μπορεί να είναι αυτό.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και μακριά και κοντά μέχρι που το κόλλησα στα χείλια μου. Το ίδιο αποτέλεσμα.

Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και τσέκαρα ήταν κουμπωμένο τέρμα μέσα...Μάλλον δεν τη γλυτώνω τη βόλτα από το Γερμανό...Δυστυχώς πέρασαν 2 χρόνια από τότε που πήρα το 3G αλλά δυστυχώς η ποιότητα των ακουστικών παραμένει άθλια. Ελπίζω το καλώδιο τροφοδοσίας τουλάχιστον να αντέξει λίγο παραπάνω από το προηγούμενο...

Δημοσ.

Πρώτον οι αναφορές μηνύματος ειναι κατι πολυ απλο και ειναι μεγαλη χαζομαρα για ενα τοσο ακριβο "Smartphone" να μην τα εχει αυτα.. Τεσπα πολλες πολυπλοκοτητες η APPLE αλλα οκ τελος μ αυτο το θεμα..

Κατι ακομα... οι 2 τρυπες που εχει στην βαση σαν ηχεία.. εναλαξ απο εκει που μπαινει το καλώδιο ειναι και τα δυο ηχεια η όχι? γιατι εμενα μονο απο το ενα ακουγεται.. και ξενερωσα αν χρειαστει να το παω για αλλαγή.. :/

Δημοσ.
Κατι ακομα... οι 2 τρυπες που εχει στην βαση σαν ηχεία.. εναλαξ απο εκει που μπαινει το καλώδιο ειναι και τα δυο ηχεια η όχι? γιατι εμενα μονο απο το ενα ακουγεται.. και ξενερωσα αν χρειαστει να το παω για αλλαγή.. :/

Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα iPhone, η μια τρύπα είναι το ηχείο και το άλλο το μικρόφωνο. ;)

Δημοσ.

μου επεσε το κινητο απο το κρεβατι αλλα δεν επαθε χαρακια πριν ειχα κανει αναβαθμιση το software σε 4.0.2 το θεμα ειναι το βραδυ που πηγα να παρω τηλ ακουγα τους αλλους κανονικα και αυτη καθολου εμενα.

πηρα πολλα τηλ τιποτα.

χρησιμοποιησα το προγραμμα ηχογραφησεις και κανει κανονικα ηχογραφησει μηπως ηχογραφη απο το πανω το mic δεν ξερω.

δεν ξερω τι να κανω δεν ειναι μια εβδομαδα που το εχω.

Δημοσ.
μου επεσε το κινητο απο το κρεβατι αλλα δεν επαθε χαρακια πριν ειχα κανει αναβαθμιση το software σε 4.0.2 το θεμα ειναι το βραδυ που πηγα να παρω τηλ ακουγα τους αλλους κανονικα και αυτη καθολου εμενα.

πηρα πολλα τηλ τιποτα.

χρησιμοποιησα το προγραμμα ηχογραφησεις και κανει κανονικα ηχογραφησει μηπως ηχογραφη απο το πανω το mic δεν ξερω.

δεν ξερω τι να κανω δεν ειναι μια εβδομαδα που το εχω.

Ακουγεται σαν θεμα software. Δε νομιζω να φταιει η πτωση μιας και το τηλεφωνο ηχογραφει κανονικα. Δοκιμασε restore και να ξαναπερασεις το firmware.

Δημοσ.
Ακουγεται σαν θεμα software. Δε νομιζω να φταιει η πτωση μιας και το τηλεφωνο ηχογραφει κανονικα. Δοκιμασε restore και να ξαναπερασεις το firmware.

πως να περασω ξανα το φιρμγουερ το παλιο.

εχω την 4,0,2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
To παλιο ξεχνα το πλεον, δε μπορεις. Κανε restore παλι στην 4.0.2.

το εκανα και παλι τιποτα.

δοκιμασα με τα ακουστικα του τηλεφωνου και παλι δεν ακουγομαι

Επεξ/σία από speedman_26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...